Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
20
Favori
71.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben telefonumdan çok fazlasıyla memnunum. Eşim de Plus modeli var. Çok hoşuma gidiyordu. Ben de bu kadar büyük telefonu cepte nasıl taşırım derken bi baktım küçüğü çıkmış hemen aldım. İhtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herıld

Wifi açık internette gezinirken kaç dkda bi %1 düşüyor acaba arkadaşlar bakarmısınız?

Bakıcak olan varmı arkadaşlar?

• Günaydın, görünen o ki 7.1.1 başarılı bir güncelleme oldu telefondan memnun olanların sayısı gittikçe artıyor ben dahil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemres 06

Günaydın, görünen o ki 7.1.1 başarılı bir güncelleme oldu telefondan memnun olanların sayısı gittikçe artıyor ben dahil..

Ne gibi degisiklikler var kardesimde bi guncelleme yapmistida bi fark olmamisti

• subat 2017 güvenlik güncellemesi alan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemres 06

Günaydın, görünen o ki 7.1.1 başarılı bir güncelleme oldu telefondan memnun olanların sayısı gittikçe artıyor ben dahil..

aynen böyle kalsın daha elleşmesinler

yeni telefon olmasına rağmen bu güncelleme gelmeden önce beni cinnete sürüklediği için çok hor kullandım telefonu
    baştan düzgün yapsalardı ne olurdu.

• ufuk2834 U kullanıcısına yanıt
    Daha dağıtılmadı bize 4G modeline geldi Şubat güncellemesi

• Evet bende Turkcell den almıştım sarı puanlar sayesinde 499 tlye almıştım. Güncelleme den sonra telefon daha akıcı çalışıyor.Grennfy uygulaması kullanıyorum .Şarj daha az gidiyor du ama sistemi guncelledikten sonra şarj yine çabuk bitmeye başladı.. Umarım format atınca düzelir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk2834

subat 2017 güvenlik güncellemesi alan varmı

7.1.1 guncellemesi zaten bu ay geldi gm 5e. İcinde subat guvenlik yamasi da vardir. Bu baska guncelleme gelmez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    Aynen bize gelen güncelleme 390 mb plus ise 73 mb bu da tüm güncellemeleri bir pakette sunduklarını gösteriyor ama tabi yanılıyor olabilirim..
  • Pil ömrü için tam test edemedim ama akşam yatarken %51 de bıraktığım telefon sabah % 50 sabaha dek 1-2 ancak düşüyor bu çok iyi ..şu an %46 da 2gün 14 saatte..

Ben her güncellmeden sonra donanımdan format atıyorum.Akıcılığı ve hızı çok iyi yeni arama ekranı da çok güzel kısaca 650 tl lik bir telefon için oldukça iyi..
  • arkadaslar ön kamera nasıl ?
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Bana göre yeterli
  • Formatı nerden nasıl atıyorsun?

• herıld kullanıcısına yanıt
    Şarjın yeterli seviye de olamsına dikkat et verilerini yedekle..
    ikinci işlemi kullan yani donanımdan olanı tuşları kullanarak daha köklüdür..

General Mobile GM 5 Tuşları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:
    http://formatatma.net/gm-5-format-atma-reset-sifirlama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemres 06 -- 16 Şubat 2017; 16:22:27 >
  • Ekranın fotosunu nasıl alacağız bilen var mı. Yoksa program mı yüklemek gerekiyor...

• SerdarKacmaz kullanıcısına yanıt
    Güç tuşu ve ses açma tuşuna aynı anda basın..
  • Saol yani recoveryden wipe data factory reset yapıyoruz sadece dimi? Wipe Dalvik filanda yapmışmıydın sen?

• Güncelleme Harika olmuş, irili ufaklı birçok değişiklik gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon güncellemeden sonra iyi oldu ama bu telefon diğer akıllı telefon lar gibi basit kısayollar falan barındırmiyor . Örneğin mobil veri açma diğer cihazlar gibi değil.bu cihazın diğer akıllı telefon lar gibi olması.icin guncellemelerimi beklemeliyiz.ben pek anlamam bu rom denilen uygulamalarla telefonu diğer akıllı telefonlara benzetebilirmiyiz . Ayrıca rom yapılırsa roottaki gibi telefon garanti dışı kalır mı.Bilen arkadaşlar bi zahmet yazarsa sevinirim .

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.