Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
20
Favori
71.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herıld

Wifi açık internette gezinirken kaç dkda bi %1 düşüyor acaba arkadaşlar bakarmısınız?

Dediginiz sey wifi cekim gucune, incelenen web sitesine gore degisiklik gosterir... Ama wifi uzerinden baglanmak, mobil dataya gore daha az sarj yer...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    Çok bi farkı yok video izlenmediği sürece yaklaşık aynı şarjı yer flash site değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herıld -- 12 Şubat 2017; 19:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu 7.1 çok iyi oldu.

Klavyede yazarken bile bazen donuyordu. O sorun tamamen bitti.

Oh be dedim. Çok şikayetçiydim ama düzelttiler.

Tek sorun flaş ile beyaz sayfa yazının fotoğraf çekiminin pembe olması kaldı. onuda hallederlerse süper olacak.

• Telefonu garantiye versek acaba ne kadar sürede gider gelir bilgisi olan varmı benim kulaklık girişinde temassızlık var hissetmiyor sürekli kulaklığı onun için vermem gerekebilir.

• 5 plus için arama apk si çıkmış 5 içinde varmı??

• tsafak T kullanıcısına yanıt
    Günün en güzel haberi araştıralım biz de bulalım zira bu güncellmede en çok beklediğim arama ve cevaplama ekaranı bulan hemen haberdar etsin yoksa ne google ne de GM bu konuda kayda değer bir açıklama yapmadılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemres 06

Günün en güzel haberi araştıralım biz de bulalım zira bu güncellmede en çok beklediğim arama ve cevaplama ekaranı bulan hemen haberdar etsin yoksa ne google ne de GM bu konuda kayda değer bir açıklama yapmadılar..

Dediğiniz arama ekranı nasıl bir yenilik sunuyor?

• kyoshocu kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/general-mobile-gm-5-plus-ana-konu-android-7-1--114681120-1766

cronaldo2 isimli üye paylaşmış..

bu sayfada var.. yenilik demeyelim de görsellik çok güzel ne yaptıysam bulamadım 3. parti yazılımlar denedim yine olmadı en son bugün GM yi aradım değerlendireceklerini söylediler ya güncelleme verecekler yada apk bakalım bekliyoruz..
  • Arkadaşlar gm5 için gerçekten sağlam bildiğiniz temperli cam var mı?
  • arkadaşlar benim telin şarjı %100 de çektiğimde 2-3 sn sonra hemen 96-97 ye düşüyor..sizde de varmı böyle bir durum yoksa batarya mı değiştirmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan3411

arkadaşlar benim telin şarjı %100 de çektiğimde 2-3 sn sonra hemen 96-97 ye düşüyor..sizde de varmı böyle bir durum yoksa batarya mı değiştirmeliyim ?

4G modelinde de aynı şey vardı. Pillik bir durum değil. Nedense %100'de durmuyor.
  • ozkan3411 O kullanıcısına yanıt
    Selam 4G de GM 5 te aynı pil 95 e kadar çok çabuk düşüyor ama sonrasında durum normal ..

Çok önemli değil ...
  • 4g den GM5 e geçtiğim için çok pişmandım bu son güncelleme ile telefin bir anda değişti.

Bir güncelleme ile telefonun rezil de kral da edilebileceğini görmüş olduk.

Şuan için çok memnunum telefon çok hızlandı donma sorunu kalmadı

Pembe renk fotoğraf çekimini de çözerlerse tam olacak.

• kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Selam aynen telefon şu durumuyla tam bir FP ürünü oldu..

Hız,dokunmatik,bekleme süresi menüsü oldukça düzeldi..
  • Ayrıca arkadaşlar 7.1.1 ile verilmeyen arama ve cevaplama ekranı küçük bir apk ile çözülmüş durumda ben kurdum ve memnunum..

Uygulamayı GM5 plus Anakonusundan cronaldo2 isimli arkadaş paylaşmış ve linkini uploed etmiş kendisine teşekkürü borç bilirim..Sizlerde denemk kullanmakl isteseniz,,,Arkadaşın mesajı aynen şöyle..

mesajlinki;https://forum.donanimhaber.com/general-mobile-gm-5-plus-ana-konu-android-7-1--114681120-1766

Arama Uygulamasi İsteyenler İcin Geldiii

https://drive.google.co...jhNSzA/view?usp=drivesdk

Linkden indirip kurun kurdukdan Sonra Ayarlar Uygualamalwr Sagdaki Carka Basip Telefon Uygulamasindan Degisdirin hayirli Olsun..

• cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Uygulama güncelleniyor mu yoksa yeni bir telefon uygulaması mı geliyor ?
  • Bu telefonu aldım inşallah memnun kalırım. 4G'den çok memnun kaldım. Yaptığım şeyler belli banka uygulamaları, sosyal medya, donanımhaber ve günde birkaç fotoğraf çekme işlemi.
  • Yükleyeceğiniz apk dosyası google dialer..

Google bu uygulamayı pixell telefonlarında ve GM 4G de kullanıyor yeni bir şey değil ama her nedense GM 5 ve plus a vermedi ..Tamamen kişisel bir tercih beğenenn de beğenmeyen de var ben çok memnunum..Ayrıca kurduktan sonra beğenmezseniz siler eskisiyle devam edersiniz..
  • cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Ben bugün tekrar general mobile ile görüştüm gelecek güncellemede belki bu sorunu düzeltebileceklermiş ama eminde değiller :) şimdilik böyle devam edelim bakalım ne olucak. İlk ve son general mobile cihazımdır bu.
  • 7.1.1 ile telefon 10 numara oldu valla. Bu güncelleme olmasa telefonu aldığıma pişman olacaktım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.