Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
20
Favori
71.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon hoşuma gitti arkadaşlar özellikle 7.1.1 ile harika. Alacaklara tavsiye ederim.
  • 27 Şubatta yeni model gm telefonu tanıtılacakmış.

Ram kesin yüksek gelir pili de artırırlarsa tadından yenmez

Gm5 deki sorunlar düzelmeseydi bir daha gm almam diyordum ama adamlar düzelttiler. Telefon süper oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 17 Şubat 2017; 8:31:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Ben ve kızım kullanıyoruz şimdi büyük oğluma düşünüyoruz bakalım gm 5 plus ı çok beğeniyorum ama bu yeni modeli de görmek lazım ..Bizim için fiyat-performans ürünleri ön planda..
  • herıld kullanıcısına yanıt
    Wipe data.. ve restart işlem tamam..
  • Yeni güncelleme ile geceden sabaha %1 şarj yemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ok saol :)

• Annem için düşünüyorum bu telefonu yorumlardan anladığım çoğu kişi memnun ancak bir sorunu sıkıntısı var mıdır telefonu bir kez alıp uzun süre kullanmak istiyoruz.

• Dostlarım bu telefon beni 1.5 yıl idare eder mi? Herhangi kronik sorunu var mı? Telefonu almalımıyım sizce?

• TechinProf kullanıcısına yanıt
    Telefondan ne beklediğine bağlı şarj ve kasma sorunu yok henüz kronik bir soruna rastlanmadı benim tek sorunum güncelleme ile ilgili söyledikleri yeniliği sunmadılar arama ekranı değişikliği gibi onun haricinde bir sorun yok.
  • Arkadaşlar bu telefon %30 ekran parlaklığında 5 saat ekran süresi sunuyor. Yeni alacak arkadaşların bilgisi olsun.
  • Gm 5 ile çekildi.

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5"
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresungu

Telefondan ne beklediğine bağlı şarj ve kasma sorunu yok henüz kronik bir soruna rastlanmadı benim tek sorunum güncelleme ile ilgili söyledikleri yeniliği sunmadılar arama ekranı değişikliği gibi onun haricinde bir sorun yok.

Kasma ve kronik sorunu olmasın yeter. Oyun oynayan birisi degilim. Tesekkur ederim kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: Curb

Gm 5 ile çekildi.

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5"

Bu hangi modla cekildi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederim kardeşim o zaman rahat rahat yeter sana uygulamalarda kasma veya sorun olmuyor

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    Kamera modu hocam yakın çekim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresungu

Rica ederim kardeşim o zaman rahat rahat yeter sana uygulamalarda kasma veya sorun olmuyor

Aldım kardeşim. Bende aranıza katıldım artık. :)

• kyoshocu kullanıcısına yanıt
    yeni telefon sizin telefona rakip geliyor. 5" boyutunda olacak. GEcen sene önce plus ı sonra sizin kini tanıttılar bu sene önce 5" lik modeli tanıtacaklar. özellik olarak gm5 pluss la aynı özelliklere sahip olup fiyatı düşük tutacaklarını sanıyorum... 1000 tl civarında cıkacaktır telefon yine 800 ile 1200 arasına konumlandırmak zorundalar. yoksa kendilerini baltalarlar. Durum böle iken özellik olarak çok fazla şey beklemiyorm
    Hayırlı olsun kardeşim.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

yeni telefon sizin telefona rakip geliyor. 5" boyutunda olacak. GEcen sene önce plus ı sonra sizin kini tanıttılar bu sene önce 5" lik modeli tanıtacaklar. özellik olarak gm5 pluss la aynı özelliklere sahip olup fiyatı düşük tutacaklarını sanıyorum... 1000 tl civarında cıkacaktır telefon yine 800 ile 1200 arasına konumlandırmak zorundalar. yoksa kendilerini baltalarlar. Durum böle iken özellik olarak çok fazla şey beklemiyorm

bu bilgi kesin mi?

gm5 çıkalı 3 ay bile olmadı. Ben ilk çıktığında aldım kasım ayının son haftalarıydı.

bence yine plus modelinin yenisi gelir. gm5 plus modelinde fm radyo yok çünkü
  • sistemsel hata nedeniyle silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 20 Şubat 2017; 12:26:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.