Şimdi Ara

General Mobile GM 10 tanıtıldı! GM 10 özellikleri ve fiyatı belli oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
6.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GM kullanıcısı olarak söylüyorum; almayın. Aklınıza hayalinize gelmeyecek saçmalıklarda hatalar ve arızalar yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Ha servisleri iyiydi bana göre, genelde 1-2 saatte sorunu gideriyorlar ama ne olursa olsun ürünler kötü ve bir süre sonra elinizde patlıyor. Mesela benim telefonda telefonla konuşurken karşıya ses gitmiyor ama WP araması vs. yaparsanız hiçbir sorun yok, internette benzer sorunları yaşayan pek çok kişi var ama tabi ki bir çözümü yok. Yani yazılım konusundaki bilgileri en fazla ortalama bir 1. sınıf Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi kadardır daha fazla değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodofran

    dostum burda doğmamış çocuğa don biçmenin anlamı yok öncelikle. dediğin modeller çıksın onları ayrıca değerlendiririz enden onlardan bahsediyorsun ki ben bu model üzerine konuşuyorum.


    ikinci olarak sadece 1 dk araştırmayla 4 tane çok iyi telefon buldum buna bin basan. hem de bir tanesi gm 9 pro. oksimoronluk burada işte. adamlar kendi eski cihazlarının bile üstüne çıkamamış. gm 9 düz yoktu biliyorsun pro olarak çıktı onu normal model kabul ediyorum ve fiyatları da aynı sayılır. adamlar onun bile üstüne çıkamadı bırakın da eleştirelim yahu. yerli diye gömmeyecek miyiz. ben hiç anlamam valla. fiyata bakarım rakibine bakarım. babamın oğlu olsa eleştirirm.


    konuya dönecek olursak en azından onlarca telefonda denenmiş türkiyede muadilleri bulunan p23 lü bir sürü model bırakıyorum. ram de 4 gb. çoğunun ekranı 1080p. günümüz standartlarında android bir telefonda minimum 4 ram olmalı. seç beğen al


    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/156371-349616-418407-570598-570630/general-mobile-gm-9-pro-d_casper-via-a4_hiking-a21_elephone-px_elephone-a7h/

    Adını hiç duymadığım markalar bunlar. Ne parça ne destek bulunur bunlara. Elephone güzel duruyor ama buna güvenip alamam. En iyi telefonuda alsan 2-3 sene sonra batarya performansı azalıyor ve piyasada bulamıyorsun. Birde bu telefonlar Android 10 değil 9. Android 9 alacak olsam zaten bunları alacağıma GM9 Pro alırım daha iyi. Hem kamerası ödüllü Dolby Atmos ve Vision var. Benim şu an kullandığım telefonda Dolby Atmos var ve ses kalitesi için Dolby li bir telefonu tercih ederim. Bu telefonlardan bin basacak bir telefon da göremedim. Hiking ram ve hafıza olarak iyi ama kamera olarak GM9 pro gibi olacağını sanmıyorum. Neyse bekleyip göreceğiz GM10 pro çıkarsa fiyatta dengi telefonlara göre uygun olursa ben alacağım. En azından adamlar sitesinde bile telefon pili satıyor. Benim tek derdim pil yoksa telefon bile almam şu an.





  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Sizde hangisi var Elephone mu Tecno mu? Çin malı mı bunlar? Hangi firma var bunların arkasında ? Alıp sorun yaşarsak muhatap kim?

  • gm almayın aldırmayın nokta
  • şaka mı bu general mobileden başarılı işler beklerdim

  • Gm bir ara güzel işler yapıyordu.Son yıllarda hiç sesi çıkmıyor.Tel kötü olmuş.

  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    5" ekranda o dediğin telefon en az 3 cm kalınlığında olur.
  • Maşallah çizgiyi hiç bozmuyorlar.

    GM 5 Plus, GM 6'dan iyi
    GM 8, GM 6'dan iyi
    GM 9 Pro, GM 8'den iyi
    GM 10, GM 9 Pro dan daha kotu
  • General Mobile ile yıllar önce fuarda yanılmıyorsam Discovery 2 modeli ile ilgili röportaj yapılmıştı. Şöyle olacak böyle olacak deyip de dediklerini yapmamışlardı. Verilen süre içinde de gelmemişti sanırım. Sözünü tutmayan firmaya güvenilmez deyip almamıştım o zaman telefonu. İyi ki de almamışım. Şu tanıttıkları fiyat-donanım özelliklerine bak :)
  • Fiyata diyecek lafım yok. Hükümetin tek lafıyla 800 liralık telefonlar 1800 lira oldu. Kimse de laf etmedi. Daha beterini hakediyoruz. Hatta bence ucuz olmuş artık 2000 lira altına telefon satmak yasaklanmalı.
  • pro ve plus uzantılı modelleri çıkarsa ki çıkacağını umuyorum o zaman konuşmaya değer bir durum olur. Düz modeli için çok eleştirim yok, fiyatı zaten düşecek onu da biliyoruz. Tek üzüldüğüm ram miktarı artık 4 ün altında ram olmamalı androidde.

  • Şimdi ucuzluk vergisi geldi ithalat belgesi adı altında bu GM yerli firma diğilmi ki fiyatları bu kadar şişiriyor çözemedim ben bu işi bildiğim kadarıyla Tr de birleştiriliyor bu cihazlar o halde neden bu kadar pahalı bunun adı YERLİ FİRMA FIRSATCILIĞIDIR hatalıysam düzeltirsiniz belki birşey atlıyorumdur 1000 lira olması gereken cihaza bak abi kardeş
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Hic fark etmez powerbank tasimaktan iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 24 Temmuz 2020; 2:36:7 >
  • yerli tercih ediyoruz, hatta GM tercih ediyoruz 2013'den beri...
    her telefon arızalanır, her modelin markanın pili biter, bu yüzden yedek parçanın kolay bulunması, ucuz olması, servis ağının güçlü olması önemli.
    lakin,
    NFC (ki çok önemli) yok, Usb Type-C yok, RAM düşük, 3GB ram, micro usb mi kaldı allaşkına? tam da telefonu değiştirmeyi düşünürken hafif bir sevindirik oldum lakin kriterler de önemli.

    hiç değilse mevcut marka modellere yakın bir ürün çıkartın. ortalık şayomiler mayomiler oppolar coppolarla doldu. fiyatını ona göre ayarlayın, 2000 TL altı telefon zaten alınmaz artık. 2013 yılında çıkardığınız model günün şartlarına göre yaklaşık 400 dolardı. tepe tepe 3 yıl kullandık. 5 yıldır da gm5+ kullanıyoruz... bunu hiç değilse 300$ bandında fiyat koyun ama RAM yüksek olsun, NFC olsun, Type-C olsun :))

    bir daha ki modeli çıkartırken (ki plus 10 çıkacak gibi duruyor) bırakın artık hafıza kart desteğini de 128 gb sabit yapın, diğer özellikleri ekleyin, ram'ı yüksek tutun, fiyatı da elbette bunlara bağımlı yüksek olacak...




  • Şaka gibi
  • Kesinlikle almayın hataları düzeltilmedi , gm9pro And 10 almadi ,. Diz boyu hata var

    Ben mutlu değilim kesinlikle bir sonraki telefon GM olmayacaktır
  • Vestel venüs v4 devam :(
  • 6 ay önce 1500 lira olan Mi A3 vergiler yüzünden 3000 liraya fırladı. Döviz artmış olabilir fakat 1 lira artış 2 katı etki etmez diye düşünüyorum. Bunlar da gelip ucuz diye çöp telefonu kakalarlar işte.

    Elinizdeki telefonlara sahip çıkın.
  • Tanıtmasında zaten aldığıma alacağıma pişman oldum daha türk malı almam yapamıyor ağbi bizimkiler
  • General Mobile sakın almayın telefon hiç kazmaz ama aklınıza gelmeyen sâçma sapan hatalar verir şarjı illaki yetmez hep böyledir almayın diyorum şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.