Şimdi Ara

General Mobile GM 10 tanıtıldı! GM 10 özellikleri ve fiyatı belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
6.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben olsam tanitmazdim. Utanır insan ekrana işlemciye bak. Bu rekabet ortaminda annaneme almayacağım telefonu bizim almamızı bekliyorlar. Sonra yerli montaj telefon satmıyor diyor bakanımız!! Nasıl satsın Allah aşkına telefona bak siz kullanır mısınız? Yerli ve milli her bürokratın elinde olan iPhone varken bu ne :) söze gelince dünya lideriyiz ama üretim fasonun fasonu. Servis desen sikinti montaj i bile amiral seviyesinde yapamıyorlar eee üretmeye gerek var mı? Bence yok.. general Vestel boşa kürek sallıyor.. Yıllar oldu kendilerini ispat edemediler bence yeterli tadında bırakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graywolff -- 23 Temmuz 2020; 15:58:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanım haber firmanın eksi yönlerinde yazsaydin iyi olurdu güncelleme vermiyorlar mesala ?

  • Gm9 pro telefonuna Eylül 2019'dan beri güvenlik guncellemesi bile vemediler... Sözde "android one" bi de bu telefon

    Kimseye tavsiye etmiyorum bunlardan telefon almasını..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi çinli telefonun üstüne general mobile logosunu basmış yine merak ettim.d

  • 2020 yılında android tarafında 6 GB ram'in altında bir telefon kabul edilemez.

  • Daha GM 9 pro amiral gemilerine destek çıkamayan firma yeni cihaz çıkaracak hemde android 10 var ??Kullanan biri olarak söylüyorum bu firmanın cihazlarını almayin aldırmayin biraz daha fazla verin yabancı cihaz alın, gerçekten çok pişman olursunuz. Ne derdinizi anlatabilirsiniz nede cihazdaki sorunları düzeltmek için çaba görürsünüz. Donanım haberide kınıyorum ayrıca cihazı özdünüz bari firmanın eksi yönlerinde anlatmış olsaydınız çok yazik.

  • Bu fiyata normal bir cihaz, ne bekliyorsunuz snapdragon 865+ mı koysunlar içine?

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    güzel tespit hocam çok çok yakın hatta fason üretim onu alıp gm logosu basmışlar 1 kamera ve 1 gb ram ekleyerek.


    fiyat normal diyen arkadaşlara itafen: o telefon 99 dolar   ne diyeyim size müstehak böyle söğüşlenmek


    https://www.droidafrica.net/gadget/wiko-view-4-lite//

  • bir çöp daha. Generalları oldum olası sevmiyorum bir telefon kullandım general mobile'den ondan sonra töbe ettim.

  • Arkadaşlar telefon teknoloji harikası değil ama acımasızca eleştirmenin anlamı yok. Son vergilerde sonra Xiaomi Redmi 8A bile 800 TL civarında iken 1800-2000 TL bandına çıktı. Bu fiyata bu telefon iyi. Benim işimi görürmü görmez. Ben GM10 Pro yapsınlar iyi bir işlemci , iyi bir pil , GM9 Pro gibi ödüllü bir kamera, 5-5.5 inç ekran ve benim için en önemlisi Dolby Atmos ses olsun alırım. Benim şu an kullandığım telefonum güzel ama 3 yıl oldu ve orjinal diye aldığım piller ya çin malı çakma pil yada 2016 imalatı piller olduğu için pilden yana sorunum var. GM sitesinde pil bile satıyor ucuza. Bundan sonra yerli alacağım valla. Alırım telefonu Android 11 güncellemesi de almayıversin napayım yani.. Kısacası General Mobile'a sitem edeceğinize en ucuz telefona bile dünya kadar vergi alan hükümete sitem edin. Yada gidin Galaxy A01 alın aynı fiyata..

  • helio a25 ne ya ? özellikle mi aradınız bu kadar kötü işlemciyi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodofran D kullanıcısına yanıt

    Lite modeli değilde view 4 modeli diyelim. 110-149 $ gibi fiyat bandında. Yalnız anlamadığım milleti eleştiriyorsun da Xiaomi Redmi 9 Note da aynı sitede 129 dolar (~877 TL) fiyatında ama Türkiye'de fiyatı 2400 TL.

    General Mobile mı milleti milleti söğüşlüyor? Yoksa sen uzaydamı yaşıyorsun? Belli ki vergilerden bihaber olarak yorum yazmışsın. Sen şu an 50 dolarlık telefon bile alsan bu vergilerle sana pahalı gelecek. Bu olayın markayla değil vergiyle ilgili olduğunu anlatmak istiyorum kısacası.

    Bu kadar vergiye rağmen bu fiyatı sadece GM sunabilir çünkü ek vergiden muaf. Yoksa sen 99 dolarlık telefona en az 2200-2300 lira verirdin TR'ye ithal gelseydi.

  • bunlar bu kafayla devam ettiği sürece, samsung daha çok çöp telefon satar burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsun daha düşük özelliklerde Samsung Galaxy A01 varken aynı fiyata bu telefonu piyasaya sunmaları resmen dalga geçmek değil mi?

    Beğenmeyen 16gb hafızalı 2gb ramli 3000mah bataryalı 2 kameralı Samsung'u aynı fiyata alabilir.

    Gözünüzü açında ek vergilerle yeni telefon fiyatlarına bakın.

  • huncacare kullanıcısına yanıt

    general mobile sözde yerli marka olduğu için xiaomiyle karşılaştırmak anlamsız. adamlar çin markası bin tane prosedürle vergiyle en son çıkan 200 dolar olayıyla vs. uğraştıktan sonra 4/64 adam gibi işlemcili yüzüne bakılır telefonları getiriyorlar o paraya. gm denen yerli çöp 100 dolarlık telefonu aldığı onca teşviğe onca desteğe rağmen xiaomiyle aynı fiyatta getirecekse türk halkına herhangi bir iyiliği dokunmayacaksa tabii bu sayfadaki bütün eleştirileri hak eder. işini bilen kullanıcı (dh kullanıcısı) tarafından da örnekte görüldüğü gibi afedersin t...k oğlanına çevrilir.  

    ha dedelere falan satar o ayrı ama a25 li şu çöpe bu paraları başka kimse vermez.


    ki ben samsungun da xiaominin de absürt fiyat politikalı her telefonunun altına benzer yorumlar yazmışımdır. ama hem yerliyim ayağı yapıp teşviki hamuduyla götüreceksin hem de bin tane bahaneyle çinin korenin telefonunun aynı fiyatına telefon satmaya çalışacaksın. yok öyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 23 Temmuz 2020; 17:42:9 >




  • dodofran D kullanıcısına yanıt

    Sevgili kardeşim , şu an Vatan PC sitesinde telefonları açtım bakıyorum. Bu fiyata bu özelliklerden daha iyi bir telefon söylermisin? Ben telefon alacağım ama bu fiyata Galaxy A01 var bin berbat. Birde GM10 plus ve pro gelmeyeceğini bilmiyoruz. Belkide adamlar Redmi Note 9 dengi bir telefon getirecekler ve vergi avantajından faydalanıp uygun fiyata sunacaklar bunu bilmiyoruz. Telefon önerin varsa bekliyorum , 2.el ve satıcısı kaçak yollarla getirip internette satan telefoncular olmasın.

  • Güncelleme almayacak bir çöp daha, Redmi serisi varken bunu kim alacak ki?

  • huncacare kullanıcısına yanıt

    dostum burda doğmamış çocuğa don biçmenin anlamı yok öncelikle. dediğin modeller çıksın onları ayrıca değerlendiririz enden onlardan bahsediyorsun ki ben bu model üzerine konuşuyorum.


    ikinci olarak sadece 1 dk araştırmayla 4 tane çok iyi telefon buldum buna bin basan. hem de bir tanesi gm 9 pro. oksimoronluk burada işte. adamlar kendi eski cihazlarının bile üstüne çıkamamış. gm 9 düz yoktu biliyorsun pro olarak çıktı onu normal model kabul ediyorum ve fiyatları da aynı sayılır. adamlar onun bile üstüne çıkamadı bırakın da eleştirelim yahu. yerli diye gömmeyecek miyiz. ben hiç anlamam valla. fiyata bakarım rakibine bakarım. babamın oğlu olsa eleştirirm.


    konuya dönecek olursak en azından onlarca telefonda denenmiş türkiyede muadilleri bulunan p23 lü bir sürü model bırakıyorum. ram de 4 gb. çoğunun ekranı 1080p. günümüz standartlarında android bir telefonda minimum 4 ram olmalı. seç beğen al


    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/156371-349616-418407-570598-570630/general-mobile-gm-9-pro-d_casper-via-a4_hiking-a21_elephone-px_elephone-a7h/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 23 Temmuz 2020; 18:2:42 >




  • huncacare kullanıcısına yanıt

    İyi de o ağır vergiler gümrükten geçenler içindi. GM sözde yerli. Nerede gümrük?


    Böyle bir cihazı 1799'a satmak bu ülke vatandaşlarına AĞIR HAKARETTİR.


    Almayın şu markayı batıp silinsinler.


    Yıllardır bu forumda hem GM hem Vestel için söylediklerim belli. Bu firmalar sırf 100 dolara malettikleri malları insanları kazıklamak için varlar.


    O vergileri boşuna koydurtmuyorlar lobi faaliyeti ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 23 Temmuz 2020; 18:0:25 >
  • Elephone ile Tecno markaları varken de GM 10 alınmaz artık.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.