Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DSTW1 KULLANICI KLUBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
26.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar trident t828 cep telefonu 2.nci kullanıcısıyım. Arama ayarlarında yönlendirme işlemlerinin hepsini eşimin telefonuna yaptım. Etkin hale geldi. Komple yönlendirmeleri iptal etmeme rağmen(pasif edildi yazısına rağmen) gerçekte yönlendirme devam ediyor(şunu belirteyim eşimi. Sorun birisi beni aradığında telefonumu arayan tarafından 1 kez çalıp meşgule düştüğünü belirtiliyor. Bu arada bir kez çalma seside telefonda yok.
  • 3 ay kullandım..
    yeni telefon geldi ...
    şimdi satıyorum..
    cihaz pırıl..
    kitap gibi...

ayhanuysal@hotmail.com
  • DSTW1' e uygun ROM' lar çıkıyor mu arkadaşlar. Kolaylıkla ROM bulup yükleyebiliyor musunuz?
  • Ben 3-4 aydır kullanıyorum ilk başlarda iyiydi taki yolda arabada cam açıkken felan konuşana kadar ses kulaklık mikrofon çok kötü çevremde gördüğüm çin mallarından farkı yok ekran güneşte %90 kararıyor bence sıfır alacak arkadaşlar çift sim alacaklarsa samsung pda alacaklarsa 2. el aynı fiyatlarda kaliteli cihazlardan alsınlar ancak benim gibi hem çift sim hem pda alıcam diyenlerde ya tek hata düşürsünler yada iki telefon taşısınlar 3. ihtimal General Mobile alsınlar çin mallarından tek farkı Mobile işletim sistemi
  • ben DSTW1 telfonumu satıyorumm full kutu(cd,klaklık,yedek batarya ve pil usb kablosu ....) faturaları içinde temiz(tuşlarda hafif soyulmalar var) düşünen olursa konuşabiliriz
  • merhabalar..foruma daha yeni kayıt oldum..bende bu telefondan yeni edindim..şimdilk bi şikayetim yok ama konuşurken bi uğultu gelior sizde de oluyormu acaba?
  • @qubi34

PocketMusic Bundle programını bende kaldıramadım. Bilgisyarda Active Sync ile denedim sonuç yine aynı.
    Yapılacak bişey yok sanırım.

@akay635

DSTW1 ile ilgili bir Rom la hiç karşılaşmadım. Diğer marka PDAlar için değişik Romlar var ama bizim telefona uymaz sanırım

@goktepe

Senin gibi bende ekranın güneş altında okunamamasından şikayetçiyim.
    Aslında genel olarak memnunum am benimde tavsiyem 2.el kaliteli bir markanın Wireless özelliği olan bir PDA alınması( 400- 500 liraya bulunabiliyor)
    Fakat başka marka çift simli PDA da yok piyasada.

@muzzy155

Hayırlı olsun.
    Ben Turkcell ve Avea kullanıyorum.İki hattımda da uğultu problemi yaşamadım.
    Sizdeki bu sorun hakkında hiç bir fikrim yok inanın.
    Garanti devam ediyorken teknik servise götürmenizi tavsiye ederim

Bir de dikkatimi çeken DSTW1 alan arkadaşlar ilk 3 ay içinde satıyorlar.
    Bu telefon için çok fazla beklenti içinde olmamak lazım.
    Benim fikrim 10 üzerinden 7 puanlık bir PDA

+ yönleri : Çift Sim
    - yönleri : Ekranın güneş altında okunamaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 15 Temmuz 2009; 17:33:14 >

• çok teşekkür ederim..konuşurken ses derinden geliyor.bazen duymakta zorlanıyorum..arada boşluk var sanki..
  • Arkadaşlar benim dstw1 in programlarında turcell ve avea servis menüsü 175 tane oldu. her kapatıp açtığımda artıyor. bi çözüm bulan varmı acaba çok can sıkıcı oldu. ben biraz kurcaladım. windows klasörünün içinde simtkui isimli program bunları çoğaltıyor. silmeye çalıştım ama olmuyor. simtkui yi nasıl silebiliriz. yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar google earth ün mobile versiyonunu bulamadım..bu kounda yardımcı olabilrmisiniz acaba..
  • birde vermiş olduğunuz nortonun inki çalışmıyor..önerebileceğiniz virüs programı varmı acaba?? avira indirdim lisans istiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33mert

Arkadaşlar benim dstw1 in programlarında turcell ve avea servis menüsü 175 tane oldu. her kapatıp açtığımda artıyor. bi çözüm bulan varmı acaba çok can sıkıcı oldu. ben biraz kurcaladım. windows klasörünün içinde simtkui isimli program bunları çoğaltıyor. silmeye çalıştım ama olmuyor. simtkui yi nasıl silebiliriz. yardımlarınızı bekliyorum.

Windows klasörü içinde Start Menu - Programlar klasörü içinden silebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy155

arkadaşlar google earth ün mobile versiyonunu bulamadım..bu kounda yardımcı olabilrmisiniz acaba..

birde vermiş olduğunuz nortonun inki çalışmıyor..önerebileceğiniz virüs programı varmı acaba?? avira indirdim lisans istiyor..

Google Earth Linki :http://rapidshaxx.com/files/262979290/Google_earth_maps-2.32-_www.forumizmir.net.tc.rar ( xx yerine re yazın)

Bu program java programdır. Java yazılımına girerek kurunuz.

Ben Norton antiirus payşalmadım. Eset Nod 32 paylaştım
    Onun linki çalışıyor

http://rapidshaxx.com/files/202412775/ESET_Mobile_Antivirus.CAB ( xx yerine re yazın)

• çok teşekkürler..elnizesağlık
  • böyle bir konu açtığın için çok teşekkür ederim musti35
    telefonu alalı yaklaşık 7 ay oldu çift hatlı telefondan beklenecek özelliklere sahip genel olarak memnunum.

bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.bilgisayarı bizim telefondan yönetebileceğimiz masaüstünü telefonda görebilceğimiz program mevcutmu araştırdığımda phone remote control ve controlfreak programları var ama bunları kurmayı beceremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flotte

böyle bir konu açtığın için çok teşekkür ederim musti35
    telefonu alalı yaklaşık 7 ay oldu çift hatlı telefondan beklenecek özelliklere sahip genel olarak memnunum.

bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.bilgisayarı bizim telefondan yönetebileceğimiz masaüstünü telefonda görebilceğimiz program mevcutmu araştırdığımda phone remote control ve controlfreak programları var ama bunları kurmayı beceremedim.

İnanın böyle bir program duymadım..
    Fakat araştırdım biraz. Bu programı buldum

PocketPC'den PC'yi Kontol:

Download:

http://rapidshaxx.com/files/264448354/Uzak_Masa__st___Baae_lantae_sae_.rar ( xx yerine re yazın)

Kullanımı:
    Zip içinden çıkan Klasörlerdeki PC'de kurulum yapılması gereken EXE'nin kurulumunu yapın!
    Daha sonra Diğer klasördeki VNCViewer uygulamasını PocketPC'ye atıp çalıştırın.
    Bilgisayarınızda yaptığınız kurulumdan sonra masaüsütndeki WinVNC'yi çalıştırın. sonra alt tabda bir IP adresi yazmakta.

GENERAL MOBILE DSTW1 KULLANICI KLUBÜ

Bunu ppc'ye atıp çalıştırdığınız VNCViewer'e yazın ve ardından aşağıdaki resimdeki gibi ayarları yaparak herhangi 6 haneli bir şifre belirleyin bunuda VNCViewer a yazdık tan sonra ok'leyin.

Artık Bağlısınız!

GENERAL MOBILE DSTW1 KULLANICI KLUBÜ

Z2 Remote2pc

/>

http://classic.pocketgear.com/software_detail.asp?id=16879&associateid=17

Download :

(vista uyumlu)

http://www.4shared.com/file/47325768/86535acc/z2_Remote2PC_13.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 6 Ağustos 2009; 20:41:45 >

• bu ne hız çok teşekkür ederim.bir bakayım çalıştırabilirsem buradan yorum yazarım.
  • Rica ederim ama acele ile yazmısım.Dikakt etmemişim
    Kusura bakmayın ...

Bu program sis uzantılı.
    Symbian işletim istemi içinmiş.

Söz size PDA için uygun program bulucam..
  • @ flotte

aradığınız

PocketPC'den PC'yi Kontrol programlarını buldum.

Yukarıdaki mesajda paylaştım. (Mesajı düzellttim)

Güle güle kullanın..
  • senide uğraştırdım eline koluna sağlık.valla bugün bütün gün boyunca aradım bulamadım.gerçekten harikasın.teşekkürler.yanlız bu programları bluetooth ile kullanıyoruz dimi.yani pc ye bluetooth cihazı takarak?
  • Active sync kullanarak usb kablo ile olması lazım.

bluetooth ile active sync bağlantısı kurabilirseniz o da olabilir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.