slm arkadaşlar bende ilk defa pda kullanıyorum çift simkartlı gm dstw1 de telefon rehberini hafıza kartına yedekleme proğramı varmı yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Jeyo Mobile Companion 2.1 (forumdan arat) Bu program ile rehberini mesajlarını son aramalarını yedekleyebilirsin, file/Backup seç kaydetme yerini göster ismin yaz ayrıca System tools dan Secreen image dersen o anki ekranın resminide alabilirsin
bende yaklaşık 1 ay önce med marketten 290 tl ye aldım, şimdilik memnunu
bu telefonu navigasyon cihazı olarak kullana biliyormuyuz
quote:
Orijinalden alıntı: legend1982
bende yaklaşık 1 ay önce med marketten 290 tl ye aldım, şimdilik memnunu
bu telefonu navigasyon cihazı olarak kullana biliyormuyuz
Güle güle kullanın..
Dahili navigasyon özelliği yok.
Ama internet paketi alırsanız Google Earth gibi programlarda harita olarak kullanabilirsiniz..
Merhaba arkadaşlar,
dstw1 cihazımı pc de modem olarak nasıl kullanabilirim_? yardımcı olabilirmisiniz.
tşk ederim, cihazımı sim bir görmediği için servise verdim iki hafta sonra geri verdiler iki gün kullandım yeniden aynı arızayı verdi, yeniden götürdüm servise bir ayı geçti halen serviste,
quote:
Orijinalden alıntı: keskin584
-*******DSTW1 HARD RESET*******-
bu telefon Hkc g1000 modelline benzemektedir. Hard format atmak için G2(Dial sim 2 key)+ camera(on the right side near the on/off key) +on/off key tuşlarına aynı anda basılmalıdır...
cihaz yeniden başlatıldıgında ekran ayarı yapılması istenecektir...
(sim2 arama tuşu + fotograf cekme tuşu(açma kapama dügmesinin altında -reset tuşu degil- açma kapama tuşuna aynı anda basılmalıdır...)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.TUTTUĞUN ALTIN OLSUN ..
telefonumu mart ayında geldi, mayısta tekrar aynı arızadan verdim servise, busefer ekran çizilmiş 130 Tl ücreti var dediler, dedim ilk verdiğimdede aynı çizik vardı, ufak bi çizik üçüncü kez aynı arızayı yaptı zaten telefonu alalı 8 ay oldu bunun 2,5 3 ayı serviste geçti, şikayetci oldumya bakalım sonuç ne olacak
General Mobile DSTW1 için USB DATA KABLOSU arıyoruz. Servisten 30 TL dediler. Daha ucuza bulabileceğimiz biryer var mıdır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme