Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DSTW1 KULLANICI KLUBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
26.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 33mert

Arkadaşlar benim dstw1 in programlarında turcell ve avea servis menüsü 175 tane oldu. her kapatıp açtığımda artıyor. bi çözüm bulan varmı acaba çok can sıkıcı oldu. ben biraz kurcaladım. windows klasörünün içinde simtkui isimli program bunları çoğaltıyor. silmeye çalıştım ama olmuyor. simtkui yi nasıl silebiliriz. yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaslar bende bu konudan müzdaripim bu kısayollar süreklü ürüyor cogalıyor skytolls la silemiyorm silinmiyor lütfen kesin cözm önerisini yazmanızı rica ederim tek tek de silinmiyor bunlar hata veriyor kullanmda vs diye acill cvp lütfen

• sayın musti35 programı kuramadım bi yardımcı olsan telefona şifre girilmesi gerekiyor programı kurduktan sonra olaya bi el atsan.resimli yardımcı olsan olurmu acaba. Z2 Remote2pc bunu kurmaya çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flotte

sayın musti35 programı kuramadım bi yardımcı olsan telefona şifre girilmesi gerekiyor programı kurduktan sonra olaya bi el atsan.resimli yardımcı olsan olurmu acaba. Z2 Remote2pc bunu kurmaya çalıştım.

1- Önce Activesync ile bağlantı kurun
    2- Rar dsyası içindeki Setupz2R2PC-1323.exe çalıştırın. PC ve PDA ya kurulacak
    3- Sonra rar dosyadındaki Crack kalsörü içindeki ClientWM klasörünün içindeki dosyayı PDA da Program files içindeki z2 Remote2PC klasörüne atın.
    4- Sonra rar dosyasındaki Crack kalsörü içindeki server klasörünün içindeki dosyaları PCde C:\Program Files\z2 Remote2PC içine atın. Eğer kopyalama hatası verirse görev yöneticisnden R2PCServ.exe yi durdurun.
    5- Program kurulumu tamam.
    6- Hem Pda hemde Pcde programları çalıştırın. Bağlantı için aynı anda iki cihazda da programlar çalışmalı
    7- Şifre isterse rastgele harfler girin.

Bundan sonrasını bende bilmiyorum. Nasıl bağlantı kuruluyor fikrim yok .

Kolay gelsin. Deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 8 Ağustos 2009; 12:24:33 >

• arkadaşlar bazı cihazlarım Ramları yükseltilebiliyomuş acaba DSTW1 de bu mümkünmü birde MicroSD wifi kart lar istanbulda nerde satılıyor
  • sayın musti 35 Z2 Remote2pc programını sayenizde kurdum çalıştırdım.pc ekranı tamaiyle telefonda full kontrol sağlanıyor geçişler gayet iyi ve tatmin edici.yanlız video açtığım zaman pda da sadece video ekranı siyah gözüküyo video görüntüsü çıkmıyor.

yanlız bağlantıyı telefonun kendi bağlantı kablosundan yaptım.bluetooth umun driverini bulamadığım için bluetoot la deneme imkanım olmadı.

eğer bunuda yapabilirsem benim gibi televizyonu monitör olarak kullanan biri için uzandığım çekyattan tv yi kontol etmek mükemmel olucak.

birde program pdada my documentsin içine kuruluyo crac dosyasını oraya atar attığınız dosyadan çalıştırmanız lazım.
  • sayın qubi34 micro sd wi-fi ile alakalı bir yerden haber bekliyorum.alabilirsem haberdar ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flotte

sayın musti 35 Z2 Remote2pc programını sayenizde kurdum çalıştırdım.pc ekranı tamaiyle telefonda full kontrol sağlanıyor geçişler gayet iyi ve tatmin edici.yanlız video açtığım zaman pda da sadece video ekranı siyah gözüküyo video görüntüsü çıkmıyor.

yanlız bağlantıyı telefonun kendi bağlantı kablosundan yaptım.bluetooth umun driverini bulamadığım için bluetoot la deneme imkanım olmadı.

eğer bunuda yapabilirsem benim gibi televizyonu monitör olarak kullanan biri için uzandığım çekyattan tv yi kontol etmek mükemmel olucak.

birde program pdada my documentsin içine kuruluyo crac dosyasını oraya atar attığınız dosyadan çalıştırmanız lazım.

Güle güle kullanın.İşe yaramasına sevindim.
    Bilgilendirdiğniz için teşekkürler..

Ayrıca Micro Sd Wifi kart hakkında bir gelişme olursa bizlerle de paylaşırsanız seviniriz

İyi günler

• özür dileyerek bişey daha sormak istiyorum..nd 32 i indirdim ama rar dosyasını açtığım zaman için den çıkan setup dosyası html olarak açılıyor..bunu nasıl kuracağız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy155

özür dileyerek bişey daha sormak istiyorum..nd 32 i indirdim ama rar dosyasını açtığım zaman için den çıkan setup dosyası html olarak açılıyor..bunu nasıl kuracağız acaba?

İndirdiğiniz ESET_Mobile_Antivirus.CAB dosyası cab uzantılı dosyadır.

Winrar simgesi ile görünür, fakat winrar ile açmayacaksınız
    İnen dosyası direk olarak Pda nın hafıza kartına atın.
    Pda da üzerini tıklatın kurulacaktır.
  • çok teşekkür ederim..google earth demi aynı şekilde olacak..ilk defa pda kulandığım için cahilliğime verin lütfen:)
  • quote:

çok teşekkür ederim..google earth demi aynı şekilde olacak..ilk defa pda kulandığım için cahilliğime verin lütfen:)

Evet
    Rar dosyası içinden çıkan cab uzantılı dosyayı Pda atıp üzerini tıklayacaksınız..
  • Teşekkürler işe yaradı eline emeğine sağlık
  • Merhaba musti35 saat gecenin 2 si ve ben bu forumu açtığın için senin adına dua edenlerden biriyim üstadım telefonu bugün aldım ikinci el temiz ve kullanışlı benim için özellikleri diye düşündüm gerçektende farklılıkları çok çok ii beni,m için ancak telefon ikinci el olduğundan yazılımsal olarak resetleyeyim dedim ing. oldu ok. cd sini falanda verdiler ative sync yi kurdum outlook ve benzeri programlarımı hazırladım senkronize için ve büyük bir umutla bir taktım usb yi ki sadece kırmızı ışık yanıyor pc de herhangi bir hareket yok alla alla diye diye herşeyi denedim yok allah yok sonra netten bakayım dedimki forum baslıgını ve sonraki yasadıklarını duyunca eywah dedim :))) şimdi bana sorarsan bu sorun kabloda gibi geliyorki kabloyu bugun sıfır almıstım, ama senin tecrübelerine dayanarak ilk gunden telefonu garantiyemi vermeliyim yoksa bana önerebileceğin bir yöntem varmı telefonu türkçe dahi yapamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: murrtii

Merhaba musti35 saat gecenin 2 si ve ben bu forumu açtığın için senin adına dua edenlerden biriyim üstadım telefonu bugün aldım ikinci el temiz ve kullanışlı benim için özellikleri diye düşündüm gerçektende farklılıkları çok çok ii beni,m için ancak telefon ikinci el olduğundan yazılımsal olarak resetleyeyim dedim ing. oldu ok. cd sini falanda verdiler ative sync yi kurdum outlook ve benzeri programlarımı hazırladım senkronize için ve büyük bir umutla bir taktım usb yi ki sadece kırmızı ışık yanıyor pc de herhangi bir hareket yok alla alla diye diye herşeyi denedim yok allah yok sonra netten bakayım dedimki forum baslıgını ve sonraki yasadıklarını duyunca eywah dedim :))) şimdi bana sorarsan bu sorun kabloda gibi geliyorki kabloyu bugun sıfır almıstım, ama senin tecrübelerine dayanarak ilk gunden telefonu garantiyemi vermeliyim yoksa bana önerebileceğin bir yöntem varmı telefonu türkçe dahi yapamadım :(

Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Yaşadığınız sorunu bende yasadım.
    Orjinal kablosu kısa devre olmuştu. Şarj dahi etmiyordu.

Servisten yenisini verdiler. Bu seferde sizin sorun gibi şarj ediyor fakat PCde hareket olmuyordu.

Normalde kabloyu Pc ye takınca Active Sync kurulu olmasa dahi "Donanım bulundu" ibaresi çıkması lazım.

Fakat servisin getirttiği usb kablolarında sorun var. Taktıgınızda PDA yı görmüyor PC
    Bu sorunu teknik servise tekrar bildirmenizi ve ayrıca müşteri hizmetlerini arayıp yeni kablo sorununu anlatmanızı tavsiye ederim.
    Yoksa fazla ilgilenmiyorlar

Kolay gelsin..

Geçmiş olsun

• Sağolasın bugün serviste aldığım soluğu dedim sattığınız kablonun sıkıntısı bu kendi orjinal kablolarını takarak denediler evet telefonda bir sıkıntı yok sorun kabloda aradılar taradılar o kablodan bulamadılar. paramı iade edip paşa paşa uğurladılar beni ankarada gitmediğim telefoncu aksesuarcı kalmadı yok bunun usb data kablosunu bulamadım. istanbulu aradım 9 lira para istediler yolladım iki gun icerisinde göndereceklermiş şimdi korkum burdaki aynı kablodan göndermezler inşallah arkadaslar bu telefonun orjinal data kablosu mevcut olan varsa elinde satın alabilirim veya bi yönlendirmesi olan varsa lutfen bilgisayara bluetoothla baglanmayı bilen varsa detaylı anlatırsa onada razıyım ama bilgisayara bağlanmadan hiçbir sey yapamıyorum. yardımcı olabilecek biri olursa minnettar olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murrtii

Sağolasın bugün serviste aldığım soluğu dedim sattığınız kablonun sıkıntısı bu kendi orjinal kablolarını takarak denediler evet telefonda bir sıkıntı yok sorun kabloda aradılar taradılar o kablodan bulamadılar. paramı iade edip paşa paşa uğurladılar beni ankarada gitmediğim telefoncu aksesuarcı kalmadı yok bunun usb data kablosunu bulamadım. istanbulu aradım 9 lira para istediler yolladım iki gun icerisinde göndereceklermiş şimdi korkum burdaki aynı kablodan göndermezler inşallah arkadaslar bu telefonun orjinal data kablosu mevcut olan varsa elinde satın alabilirim veya bi yönlendirmesi olan varsa lutfen bilgisayara bluetoothla baglanmayı bilen varsa detaylı anlatırsa onada razıyım ama bilgisayara bağlanmadan hiçbir sey yapamıyorum. yardımcı olabilecek biri olursa minnettar olurum.

Umarım yeni gelen kablonuz çalışır.
    Bende telefonum serviste iken bluetooth ile Active Sync bağlantısı denedim kaç gün boyunca ama bir türlü beceremedim.

• Bugün İstanbuldan gelen kablo çalıştı çok şükür. bu tip sıkıntı yaşayan arkadaşlar istanbul merkezden kablo sipariş etsinler. musti35 teşekkür ederim. senin talihsiz tecrüben sayesinde tedbirli davranıp hareket ettim tekrar tekrar teşekürler
  • bu sorun sanırım sunnysoyt interwrite yaılımından kaynaklanıyor
    Cihaı ingilizce kullanabiliyorsan sana bazı türkçe klavye secenekleri
    önerebilirim.

Ya da telefona başka bir türkce dil paketi yükleyebilirsin.(ben
    denedim fakat cift sim oldugu için baı sorunlarla karşılaştım.)

tr klavye

http://www.handster.com/download.php?id=84
    http://wm6.handster.com/software.php?id=7&for=Wm6
    http://handheld.softpedia.com/get/System-Utilities/Enhancements/DynaType-53826.shtml
    http://www.tranexp.com/win/PocketKeys-tur.html....(önerilir)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=315015

GENERAL MOBILE DSTW1 KULLANICI KLUBÜ

• merhabalar geçen gün tlefonum elimden fırladı oylda bütün parçaları ayrıldı..ama şükür ki sorunsuz çalışıyor...ufak çizklerle atlattım.telefona bi kılıf almak istedim bu olaydan sonra ama bir tülü bunun ebatlarında bişey bulamadım..orjinal bir kılıfı yok sanırsam..daha önce alan oldumu hiç..bilgi verirse sevinirm.
  • quote:

merhabalar geçen gün tlefonum elimden fırladı oylda bütün parçaları ayrıldı..ama şükür ki sorunsuz çalışıyor...ufak çizklerle atlattım.telefona bi kılıf almak istedim bu olaydan sonra ama bir tülü bunun ebatlarında bişey bulamadım..orjinal bir kılıfı yok sanırsam..daha önce alan oldumu hiç..bilgi verirse sevinirm.

quote:

Orijinalden alıntı: salvadorlimones

kilif olarak hp ipaq 614c cuk oturuyor çok memnunum.

Ben İzmirde cep aksesuarcısından bir kılıf aldım.Hemen hemen telefona tam uydu.

Ama adı . modeli , markası yok

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.