Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1997. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19951996199719981999
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muzikcalar ayarlarindan kb ayarini 1mb ye cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar pixel testti yaptım beyaz ve bir kaç renkte ekranda beyaz noktdadan büyük bir renk var 3 yerde ozaman pixsel hatası var demek mi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

Burada bi aarkadaş tema paylasmisti yandex linkinden indirdim zipli halde nasil uyarliyoruz telefona temaları?

hem sd kart hem telefon içindeki theme/zip içine atman lazım temaları.
  • Merhaba klavye de bulunan sesli yazim özelliği kayboldu. Nasil bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Burada bi aarkadaş tema paylasmisti yandex linkinden indirdim zipli halde nasil uyarliyoruz telefona temaları?

SD karta atmasi yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

SD karta atmasi yeterli.

Ben öyle yapınca tüm temalar silinmişti. İki tarafa atınca sorunsuz çalıştı. En sağlamı 2 tarafa da atmak.
  • Üst üste mesaj olacak ama konu farklı,

ButtonLED programını kurdum ama kullanamıyorum. Ayarlarıyla ilgili neler yapmalıyız, kullanan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim. Arattım ama konu hakkında bilgi yok.
  • beyler bir mesaja kilit koydum yanlışlıkla ancak kilidi kaldır dediğimde şifre soruyor ancak ben şifre koymadım nasıl silinecek bu mesaj

default şifresi ne ki acaba varmıdır?lütfen yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Muzikcalar ayarlarindan kb ayarini 1mb ye cikar

kb ayarı yok orda.Otomatik filtre ayarı var onuda 1100 yaptım birşey değişmedi.
    Şöyle söyliyim Real Racing oyununun ses efekleri müzik olarak çalıyor.Lamborghini , Porsche vs. vs filan birşeyler çalıyor araba sesleri filan çalıyor.Bunları çalmasını istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgemaster

jetaudio yükledim aynı olay yüzünden. sorun sıkıntı yok şimdi

Peki bu jetaudio'nun masaüstüne kısayolu oluşturulabiliyor mu , normal kendi müzik çalarındaki gibi.
  • Selam arkadaşlar önceki sayfalarda sorulduysa kusura bakmayın

yeni güncelleme ile gelen flaş ın otomatik olmasını manuel olarak ayarlama şansınımız var mıdır çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar Vatan bilgisayardaki GMD lerin fiyatları neden bu kadar uçuk olmuş :) 919 TL diyor
  • Parlakligi azaltinca sarj gercekten baya gidiyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: sismo

Merhaba klavye de bulunan sesli yazim özelliği kayboldu. Nasil bulabilirim?

Up

• quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Selam arkadaşlar önceki sayfalarda sorulduysa kusura bakmayın

yeni güncelleme ile gelen flaş ın otomatik olmasını manuel olarak ayarlama şansınımız var mıdır çok teşekkürler.

cihaz rootlu ise düzeltme şansı var birde forumdan biri söylemişti dilini ingilizce yapınca düzeliyormuş ne kadar doğrudur orasını bilmiyorum
  • @.::Orochi::.

Hocam xperia sp'de flaşı açabileceğim herhangi bir uygulama mevcut değildi maalesef. Normalde varmı xperia'larda böyle bir uygulama?
  • 1 ayı aşkın bu teli kullanıyorum ilk aldığımda ufak tefek kendini resetlemesi vardı,2 güncelleme aldım üstüstte,canavar gibi çalışıyor.uygun fiyata bu kadar performans ,çok memnunum tavsiye ederim herkese.bu arada benim tel 16 gb versiyonu
  • Ekranı değiştirip gönderdiler güzel olmuş ..

Telefonum geldi ama ilk aldığımdan daha farklı telefonun bazı simgeleri felan herhalde yeni güncellemeyi yapıpta gönderdiler mesela msj yazarken turuncuydu harfler felan şimdi mavi ve mesajı gönder simgesinin resmi daha değişik bir simge felan bende anlamadım normalde telefon ilk satılırken ki sürümü 4.2 değilmiydi bende şuan 4.2.1 yazıyor sürümde..

Birde oyun oynarken sizde sıcaklık nasıl arkadaşlar ekran ve telefonun arka üst kısmı biraz ısınıyormu ben 1 saat felan bir kaç oyun oynadım Real Racing 3 ve onun gibi grafik kalitesi üst düzey oyunlar oynadım biraz ısınma vardı sanki servise gitmeden önce bu kadar yoktu hatta yok denecek kadar azdı gibi geldi bana tabi psikolojikte olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 2 Aralık 2013; 3:52:14 >
  • arkadaşlar ben bu telefondan almayı düşünüyorum, akıllı telefonlara sıcak bakan biri değilim ama işim sebebiyle artık kullanmak zorundayım (internet ve bilgi paylaşımı amacıyla), siz bu telefonu tavsiye eder misiniz?
    küçük telefonlardan yana olduğum için galaxy s4 mini ye bakındım, tipi hoşuma da gitti ama bu discovery ile arasında 300-400 tl fark var, öyle olunca kararsız kaldım, alsam pişman olur muyum?
    şimdiden teşekkür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagor6129

arkadaşlar ben bu telefondan almayı düşünüyorum, akıllı telefonlara sıcak bakan biri değilim ama işim sebebiyle artık kullanmak zorundayım (internet ve bilgi paylaşımı amacıyla), siz bu telefonu tavsiye eder misiniz?
    küçük telefonlardan yana olduğum için galaxy s4 mini ye bakındım, tipi hoşuma da gitti ama bu discovery ile arasında 300-400 tl fark var, öyle olunca kararsız kaldım, alsam pişman olur muyum?
    şimdiden teşekkür.

Benim gözümde bu cihaz donanım olarak sınıfta kaldı.İki haftada iki kez garantiye gitti.Yani ben düşürmem, nazik olurum şarj cihazını takarken ve ekrana karşı nazik olurum diyorsan tavsiye edilir.Çünkü cihaz içerik bakımından S3'le de kıyaslandı ve daha hızlı,daha üstün gelen taraf oldu.Sadece kamerası ondan biraz vasat ama o kadar da kötü değil.Genede iyi düşün...
  • 
Sayfa: önceki 19951996199719981999
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.