Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1995. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19931994199519961997
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Saol arkadaşım acaba şundan olabilir mi? Ben anlamıyorum pek ama arkadaşım telefonumu root ladı rom daha yüklemedi acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi?

Bende anlamıyorum bu root rom işlerinden.Bilen birisi yardımcı olur umarım.
  • Telefonu fabrika ayarlarına almayı düşünüyorum fabrika ayarlarına alınca herhangi bi sorun oluyomu alan varmı herşey telefonu ilk açtığımızdaki gibimi oluyo yüklenip gelen uygulamalar felan ?
  • Arkadaşlar kendi browserda donanımhaber videolarını açınca alttaki tuşların ışıkları açık kalıyor bunu nasıl kapatabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Arkadaşlar siz telefonu kaç günde bir şarj ediyorsunuz ? Ben 2 saat oyun ve internette takılınca %100'den %60lara kadar iniyor. Şimdilik 2 günde 1 şarj ediyorum. Aslında hiç oyun oynamasam 4-5 günü geçiririm ama malum oynuyoruz işte. Şarjın daha az gitmesi neler yapabilirim. Şimdilik güç tasarrufu modunu açıyorum ve parlaklığı azaltıyorum.

Oyun oynamiyorum sadece takip edip okudugum application lar var 3 gunde bir sarja takiyorum.Oyun isine girersen sarj falan dayanmaz

• quote:

Arkadaşlar siz telefonu kaç günde bir şarj ediyorsunuz ? Ben 2 saat oyun ve internette takılınca %100'den %60lara kadar iniyor. Şimdilik 2 günde 1 şarj ediyorum. Aslında hiç oyun oynamasam 4-5 günü geçiririm ama malum oynuyoruz işte. Şarjın daha az gitmesi neler yapabilirim. Şimdilik güç tasarrufu modunu açıyorum ve parlaklığı azaltıyorum.

oyun oynanıyor (günde toplam 2 saati bulur), arada internette geziliyor (ortalama 1 saat), konuşma olarakda yarım saat falan geçiyordur günlük, wireless veya 3g den biri sürekli açık şekilde sabah %100 şarjdan aldığımda gece %30 falan kalmış oluyor. yani ortalama 1.5 gün diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam smart flip cover mi kullanıyorsunuz? Yoksa normal mi?
    Ankara'da bir telefoncu da gördüm ama kimse konuda bahsetmediği için almadım.

filip coverların alayı dandik hiç kalitelisine ras gelmedim ben beyazıtan 10 aldım cebimde daha bi gün kullanmadan arkası kırılmış kaliteli bulamasın seyyarlardan 10 - 7,5 bullursun

tabi bu söylediklerim ist için geçerli
  • Beyler bu son güncellemeden sonra kamerayı açtığımda ''kameraya bağlanılamıyor'' hatası alıyorum. Aynı şekilde cihazın orjinal olan el feneri uygulamasında benzer şekilde hata alıyorum. Sorun telefonu yeniden başlatsam dahi devam ediyor ancak ana ekrana taşıdığım, cihazla yüklü gelen ram temizleme widgetine bir kere dokunup bekledikten sonra sorun çözülüyor.

Bu sorunu kökten nasıl çözerim acaba?
  • herakles24 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bahsettiğim flip cover şu samsunglarda vardı hani saati falan gösteriyor üstte ve altta cevap vermek için açıklık var.
    Benim merak ettiğim gerçekten işe yarıyorlar mı, yoksa fason üretim mi?
  • kahrolasi telefonn sarj yeri bozuldu durduk yere normal bi sekilde soketi takinca sar almiyo taktiktan sonra one dogru egdirince soketi sarj yapiyo nette arastirdim servis parali yapiyomus offffc

• Beyler şu kıytırık battery doctor uygulamasını dün yükledim. Şarj %10 civarındaydı, şarj aletini bağladım 2 dk. içinde batarya %49 oldu. Dün gece yatmadan önce %60 civarında şarj varken sabah kalktığımda %28 gibi bir değer gördüm. Normalde geceden sabaha kadar %1 -%3 arası düşmeler görürdüm. Ne olduda birden böyle bir düşüm yaşadım. (Gece wi-fi, 3g, acık uygulama vs. hicbirşey yoktu)
  • Güncellemelerle beraber bende donma yapmaya başladı cihaz. Pili çıkarmak zorunda kaldım geri taktığımda bir daha açılmadı şarj da olmadı.
    Serviste anakartı değiştirdiler şu an sorun yok.

Bu FMradio apksı steroidden indirmiştim şu an yok nerden bulabilirim.
  • mourah M kullanıcısına yanıt
    framaroot ile denediniz mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Saol arkadaşım acaba şundan olabilir mi? Ben anlamıyorum pek ama arkadaşım telefonumu root ladı rom daha yüklemedi acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi?

Bende anlamıyorum bu root rom işlerinden.Bilen birisi yardımcı olur umarım.

http://www.tnctr.com/topic/233297-general-mobile-discovery-root-recovery-romlar/arkadaşım burdan yapabilirsin.
  • Zorba58 Z kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fmradio&hl=tr işte burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailuca

Telefonu fabrika ayarlarına almayı düşünüyorum fabrika ayarlarına alınca herhangi bi sorun oluyomu alan varmı herşey telefonu ilk açtığımızdaki gibimi oluyo yüklenip gelen uygulamalar felan ?

dediğiniz gibi telefon ilk haline döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Frost

Kendi üzerinde bulunan temalar hoşuma gitmiyor.
    Standart sade bir android teması kullanamıyor muyuz?

kullanabilirisiniz facebook grubunda bi arkadaş paylaşmıştı 20 tane tema varmış işinize yarar belki buyrun

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=0M%2B2KrVWnTNANSzAkTnJx7%2F8eSWXqsa5UylTXVt05oI%3D
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

oyun oynanıyor (günde toplam 2 saati bulur), arada internette geziliyor (ortalama 1 saat), konuşma olarakda yarım saat falan geçiyordur günlük, wireless veya 3g den biri sürekli açık şekilde sabah %100 şarjdan aldığımda gece %30 falan kalmış oluyor. yani ortalama 1.5 gün diyebiliriz.

Benimki normalmiş o zaman hocam. Ben eski takoz telefonumu 1-2 ayda bir şarja koyduğum için androidlere alışmam biraz zaman alacak gibi.
  • An itibariyle yazıyorum; discovery'nin wi-fi çekim gücü iphone 5'den daha iyi. Şu ab sağ elime bulunan discovery wi-fi'yi tek diş görürken sol elimdeki iphone 5 aynı wi-fi'yi görmemekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Frost

Kendi üzerinde bulunan temalar hoşuma gitmiyor.
    Standart sade bir android teması kullanamıyor muyuz?

kullanabilirisiniz facebook grubunda bi arkadaş paylaşmıştı 20 tane tema varmış işinize yarar belki buyrun

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=0M%2B2KrVWnTNANSzAkTnJx7%2F8eSWXqsa5UylTXVt05oI%3D

Çok teşekkür ediyorum :)
  • Şu telefonun sorunlarını ve sorunlarının nasıl düzeleceğini biri listelesin,ona göre almayı düşünüceğim.
  • 
Sayfa: önceki 19931994199519961997
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.