Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1999. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19971998199920002001
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Ekranı değiştirip gönderdiler güzel olmuş ..

Telefonum geldi ama ilk aldığımdan daha farklı telefonun bazı simgeleri felan herhalde yeni güncellemeyi yapıpta gönderdiler mesela msj yazarken turuncuydu harfler felan şimdi mavi ve mesajı gönder simgesinin resmi daha değişik bir simge felan bende anlamadım normalde telefon ilk satılırken ki sürümü 4.2 değilmiydi bende şuan 4.2.1 yazıyor sürümde..

Birde oyun oynarken sizde sıcaklık nasıl arkadaşlar ekran ve telefonun arka üst kısmı biraz ısınıyormu ben 1 saat felan bir kaç oyun oynadım Real Racing 3 ve onun gibi grafik kalitesi üst düzey oyunlar oynadım biraz ısınma vardı sanki servise gitmeden önce bu kadar yoktu hatta yok denecek kadar azdı gibi geldi bana tabi psikolojikte olabilir :)

Ekranda buğulanmamı vardı? ücretsizmi değiştirdiler?

Servislerde genelde (gördüğüm kadarıyla) sorun ne olursa olsun önce yazılım güncelleme yapıyorlar. Arkadaşım servise göndermişti pil nedeniyle(başka tel. kvk garanti) güncelleme yapıp yollamışlardı. Arkadaşımın sorununu ben çözdüm sonra :)

Isınma sorunu yeni çıktıysa sistem ayarları>tüm ayarlar>pil bölümünde "cpu güç tasarruf modu" yanına tik işareti koyun. Orada açıklamada şöyle yazıyor: "Maksimum cpu performansını pil gücünü korumak için ve cihaz sıcaklığını düşürmek için sınırlayın". Performansta (oyunlar vs.) takılma yaşarsanız eski haline getirebilirsiniz. Ama ısınmayı azaltması gerekir. Isınma yinede azalmazsa oyun vs. ile bir süre telefonu yorun. Takılma,kapanma,reset atma gibi bir durum olmazsa sorun yoktur. Bu saydığım gibi birşey ile karşılaşırsanız teli servise vermenizi tavsiye ederim. Çünkü muhtemelen sorun donanımsaldır.

edit: Simgelerin görünümü gibi değişiklikler tema ile ilgili olabilir. Telin içinde başka temalar mevcut. Oradan temayı uygulamadan önce ekran görüntülerine bakıp seçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometrik -- 2 Aralık 2013; 17:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrik_54

quote:

Orijinalden alıntı: GiantModde

Arkadaşlar ben general mobile discovery ile alakalı bir soru sormak istiyorum saçma olabilir ama yine sorayım

Şimdi beni biri arıyor diyelim o zil sesini artırmak istiyorum ama telefon sesi aynı kalacak bunu nasıl yapabilirim?

Kişiye özel tel sesi yükseltme sanirim.

Biraz açıklarsan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu merak edenler mng shoppingi acsin suan teli tanitiyorlar

• Bence en iyi rengi mavi
  • ^^asya^^ ^ kullanıcısına yanıt
    slm ıyı aksamlar arkadaslar ben hala su gps sorunu haledemedım bu gun tlf aldım yere gıtım az ınceledım EPO dosyalarını oda yuklenmedını gördu servıs gelecek onlara solerım dedı benı gönderdı hafıza dolumu dıye baktı hala 11 gb hafıza var tlf sızden rıcan sızde boyle bı sorun oldumu bende bıde samsung es 4 var o her yerde ınt baglantısı olmadan calısıyor sorun bendemı ayarlardamı tlf netde baya arastırdım cok sey yukledım sıldım ınt bag olmadan harıtalar cıkmıyo yardımcı olursanız sevınırım şimdiden tşk.....
  • köseoğlu K kullanıcısına yanıt
    aynı yerde benim de beyaz leke var. forumda birisinin pixel tet yapın ölü piksel için lafından sonra ben de yaptım ama yapmaz olaydım. ölü pixel yerine beyaz leke ile karşılaştım. şimdilik büyüme, çoğalma gibi şeyler yok. inşallah da olmaz. servise gitse bi dünya sıkıntı. şu anda telefonun başka bir sıkıntısı da yok. zamanla alıştım gibi. servis olayı geç olduğu için göndermeyi düşünmüyorum. normal kullanımda belli değil ama test te belli oluyor.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    ayrıntılı cevabın için teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Bir kaç sorum olacak arkadaşlar sizlere....
    1) Bu telefon titreşim modunda inanın ölü gibi titriyor... Şunun az daha canlı hale gelmesi için ne yapmalıyım ?
    2) Temada ekran üzerinde bir saat var... Normal bildiğin saat... Bu lanet şeyi ekrandan nasıl kaldırırım ?
    3) Türkçe karakterlerin olduğu bir klavye yokmu ? İllahi Ö için O ya basılı tutup yanamı kaydıracaM ? Yokmu şöyle türkçe karakterli klavya ? hayır t9 varsa onada razıyım ben yemin ederim ki bak
    4) Telefon şarz fazla gitsin diye ekran parlaklığını otomatik yap diyorlar... Abi o şekilde ekranı görecem diye gözlerim bozuluyor... Başka bir şey varsa şarz için bari onu söyleyim...
    5) Abi zil sesi ayarlıyoruz iyi çok güzel... Fakat telefonu pc ile bağladıktan sonra sıfırlıyor otomatik fabrika çıkışı zil seslerine geri dönüyor... bunun bir çözüm yolu yok mu ?

Benim bulabildiğim sorun ve sorular bunlar Henüz bugün aldım telefonu ve bu sorunları nasıl çözeceğimi bilmiyorum... Sizlerin yardımlarını bekliyorum beyler bir el atıverin şu sorunlara

Kullandığın zil sesi sd kartta ise o yüzden olabilir.
    Zil sesini telin kendi hafızasına at.

• Beyler wireless da kopma olaniniz varmi. Kopma derken wireles işareti gitmiyor ama veri alinip gönderildiğini gösteren küçük işaretler kayboluyor bunun sebebini bilen varmidir. Veya yasayan.

Sayfa yüklenirken gidiyor. Sayfa yi actiktan sonra gider zaten biliyorum bu arada

• Arkadaslar soyle bir sorunum var, telefonu hotspot aglara baglayamiyorum. Yani kamil kocun falan interneti gibi normalde wi fi ya sifresiz baglanip, tarayiciya girince acilan ekranda sifre sormasi gerekiyor ama sayfa yuklenemiyor diyor wi-fi ya bagli olmasina ragmen. Suan yine yoldayim ve baglanamiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

• [Telefon hafizasinada attim ama ayni devam.. Kesin bir yr soyler misin yada seninki nerde ?

• Siparişi verdim bugün saat 10da kargoya veriliyor... Çabuk gelir inşallahhh :) :))))
  • arkadaşlar iki şey istiyorum..:

1)usb kablosunu takında direk usb disk gibi çalışsın cihaz..illa ki ekrandan bir ayarı değiştirmek gerekiyor her taktığımda..
    2)2g-3g geçişini sağlayan bir widget var mı? ama ayarlara götürmesin direk tıklayınca modunu değiştirsin..
  • Şu şarj aletinden sanki yüksek frnkans sesi gibi ses geliyor bu telefonda tek sorunum bu :-D şarj aleti boştayken sadece çok sinir bozucu bir ses şarj aletini boşta bırakmayın sonra baş ağrısı çekersiniz :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Şu telefonun sorunlarını ve sorunlarının nasıl düzeleceğini biri listelesin,ona göre almayı düşünüceğim.

arkadaşım ne sorunu 2 aydır kullanıyorum hiç sorunum yok bu biraz şans işi birazda bizlerden kaynaklanıyor telefonun kurcalamadık değiştirmedik yerini bırakmıyoruz ben aslında Z1 G2 veya ES4 almayı düsünüyordum bu telefon beni öyle pahalı telefon almaktan kurtardı ve bununla her istediğimi yapabiliyorum gönül rahatlığı ile alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: metingns33

Siparişi verdim bugün saat 10da kargoya veriliyor... Çabuk gelir inşallahhh :) :))))

Hangi siteden kaça aldınız?Link verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

[Telefon hafizasinada attim ama ayni devam.. Kesin bir yr soyler misin yada seninki nerde ?

Valla bu sorun benim 5800 da vardı ordan örnekleyerek çözüm yolu söyledim. Ben gm nin zilini değiştirmediğim için bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulut-161

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Şu telefonun sorunlarını ve sorunlarının nasıl düzeleceğini biri listelesin,ona göre almayı düşünüceğim.

arkadaşım ne sorunu 2 aydır kullanıyorum hiç sorunum yok bu biraz şans işi birazda bizlerden kaynaklanıyor telefonun kurcalamadık değiştirmedik yerini bırakmıyoruz ben aslında Z1 G2 veya ES4 almayı düsünüyordum bu telefon beni öyle pahalı telefon almaktan kurtardı ve bununla her istediğimi yapabiliyorum gönül rahatlığı ile alabilirsin

arkadaşa katılıyorum benimde 3 haftam falan oldu tık yok maşallah

• TaLeBee kullanıcısına yanıt
    Aynen bende katiliyorum arkadasa. Maasallah yaklasik 2 hafta oldu bende alali. Nazar deymesin tik yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

quote:

Orijinalden alıntı: metingns33

Siparişi verdim bugün saat 10da kargoya veriliyor... Çabuk gelir inşallahhh :) :))))

Hangi siteden kaça aldınız?Link verebilir misiniz?

link veremem ama kliksadan aldım 16 gb mavi modelini 700 liraya :) :)
  • 
Sayfa: önceki 19971998199920002001
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.