Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1996. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19941995199619971998
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Şu telefonun sorunlarını ve sorunlarının nasıl düzeleceğini biri listelesin,ona göre almayı düşünüceğim.

Telefonu alalı iki ay olacak şükür bir sıkıntı çıkmadı
  • İşinize yaradıysa sevindim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 1 ay önce yaşadığım sorunu çözmüştüm ve tekrar başladı sizden yardım istiyorum. Telefonun ekran kilidini açıyorum ortala 5 saniye sonra General Mobile yazıyor telefon tekrar açılıyor. Fakat kapanmadan açılıyor nasıl oluyorsa. Sebebi ne olabilir ? Önceden yaptığım çözüm; üzerinde gelen örneğin youtube uygulamasını falan güncellemiştim ondan sonra başlamıştı. Ardından güncellemeleri sildim düzeldi falan. O düzeltme çabaları arasında telefonu 5-6 kere fabrika ayarları döndürdüm düzeldi uygulama yükledim bozuldu. Çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Rawlings -- 1 Aralık 2013; 18:01:05 >
  • Arkadaşlar gelen çağrıları telefonu ters çevirerek sessize alabiliyormuyuz?
  • Kusura bakmayin hic arastirmadan bi soru soracam bu telefonda goruntulu arama yapilabiliyormu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dulger1 kullanıcısına yanıt
    Evet alabiliyorsunuz.
  • Yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Rawlings -- 1 Aralık 2013; 19:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivals16

Yapılabiliyor.

Vodofone hatdim var ama olmadi ayarlari gonderdigimda teliniz dedteklemiyor diyor nasil yapacaz acaba bilgin varmi bukonu hakkinda

• mak06 M kullanıcısına yanıt
    Hattınızın 3G'si açıksa yapabilirsiniz. Sorunsuzca görüşme yapabiliyorum.
  • Arkadaşlar internetten alıp kullandığınız şarj usb kablosu önerebilirmisiniz rahat girip çıkan.Çok şükür bir sorunum yok 5 aydır kendi usb kablosunu kullanıyorum ama ne olur ne olmaz rahat girip çıkan birşey olsun.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-2-usb-kablo-data-sarj-kablo-96360782

bunu buldum ama emin olamadım. Sizin alıp sorunsuz kullandıgınız kablo önceliğim olacak.
  • Nereden Ayarlıyabiliyoruz Bir Türlü Bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

kahrolasi telefonn sarj yeri bozuldu durduk yere normal bi sekilde soketi takinca sar almiyo taktiktan sonra one dogru egdirince soketi sarj yapiyo nette arastirdim servis parali yapiyomus offffc

Ben mahalledeki telefoncuya goturdum 20 liraya yapti sadece 1 günde.Garantiye versem 50-100 lira arasi fiyat cekicekler birde 15-20 gün adamlarin keyfini bekliyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsiKoman -- 1 Aralık 2013; 21:49:42 >
  • İçinden çıkan kulaklık dandikmiş harbiden düzgün ses vermiyor kulaktada durmuyor
  • Arkadaşlar müzik widgetından müzikleri oynatırken , telefondaki bütün ses dosyalarını çalıyor.Yani oyun program ne varsa hepsini karışık çalıyor.Belli bir klasördeki müzikleri çalmasını nasıl sağlayabilirim?
  • Arkadaşlar 16 gb telefonuma root atamıyorum. Çince uygulama da olmadı, diğer bulduğum yöntem de. Sağlam root atma yöntemi bilen var mı?
  • Beyler mesaj şifrelemeyi denemek istedim şifreleri ama şifre soruyor ilk şifreyi hiç girmedim ben direk kitledi sim kilidinin kodunu girdim yine yok nasıl açabilirim

EDİT : 4 tane 5 miş ilk şifre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakers45 -- 1 Aralık 2013; 21:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3k1rr

quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Saol arkadaşım acaba şundan olabilir mi? Ben anlamıyorum pek ama arkadaşım telefonumu root ladı rom daha yüklemedi acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi?

Bende anlamıyorum bu root rom işlerinden.Bilen birisi yardımcı olur umarım.

http://www.tnctr.com/topic/233297-general-mobile-discovery-root-recovery-romlar/arkadaşım burdan yapabilirsin.

Benim işim yok rootla hocam.Sağol yinede.Arkadaş için yazmıştım
  • jetaudio yükledim aynı olay yüzünden. sorun sıkıntı yok şimdi
  • FramaRoot root sorununu çözdü, sağolun. Titanium Backup Pro kullanabileceğim artık.
  • Burada bi aarkadaş tema paylasmisti yandex linkinden indirdim zipli halde nasil uyarliyoruz telefona temaları?

• 
Sayfa: önceki 19941995199619971998
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.