Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1994. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19921993199419951996
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar discoveryler'de mevcut olan el feneri uygulamasını nasıl temin edebilirim? xperia sp'ye yüklemek istiyorum.
  • arkadaşlar internette dolaşırken beastgrip adlı birşeye rastgeldim telefonlara takılabilen universal bi kamera aparatı 2014 te satışa sunulacakmış biraz inceledim gerçekten kullanışlı bişey Türkiye ye 93$ yani 187 tl ye satılacak incelemenizi tavsiye ederim ön sipariş verilebiliyor paypal üzerinden

http://www.youtube.com/watch?v=155wDmviLvI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberkalan -- 1 Aralık 2013; 5:03:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZlatanAhmedovic

Arkadaşlar discoveryler'de mevcut olan el feneri uygulamasını nasıl temin edebilirim? xperia sp'ye yüklemek istiyorum.

ben Xperia dakini Alıp GM atıyorum sende GM dekini arıyorsun
    aşağıdakini dene bakalım System/app içine atıp izinlerini Rw-r-r olarak ayarlayacaksın
    link
    http://www.mediafire.com/download/tho0w9t1h1btoc7/GN_FlashLight.apk

quote:

Orijinalden alıntı: vartavirtan

herhangi bir resmi duvar kağıdı yapınca resim ekranda büyüyor ve tam anlamıyla görünmüyor ne yapmalıyız

Duvar kağıdı olucak Resim 1440x1280 çözünürlüğünde veya Bunun Altı ve üstü uyumlu katlarında olucak yoksa resmi kırpmak zorunda kalırsın
    benden sana tavsiye 1440x1280 veya üstü katları olan resimleri duvar kağıdı yap kalitede bozulma olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: ayberkalan

arkadaşlar internette dolaşırken beastgrip adlı birşeye rastgeldim telefonlara takılabilen universal bi kamera aparatı 2014 te satışa sunulacakmış biraz inceledim gerçekten kullanışlı bişey Türkiye ye 93$ yani 187 tl ye satılacak incelemenizi tavsiye ederim ön sipariş verilebiliyor paypal üzerinden

http://www.youtube.com/watch?v=155wDmviLvI

Sony nin Harici G Lensi Ucuz olsa Birde Uysa Başka Bi şeye gerek yok Ama Uymuyor Melet
    senin paylaştığın daha önce farklı şekilde telefonlara teleskopik lens gibi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 1 Aralık 2013; 8:27:40 >
  • Orijinal launcherda uygulamaları isme göre siralama özeliği yokmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi üzerinde bulunan temalar hoşuma gitmiyor.
    Standart sade bir android teması kullanamıyor muyuz?
  • Lanet Olasıca Tablardan da Kurtuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 1 Aralık 2013; 10:42:14 >
  • batarya sürelerinizi atabilir misiniz acaba? özellikle interneti sık kullanan, video izleyen oyun oynayan arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Lanet Olasıca Tablardan da Kurtuldum

Son güncelleme de siyah tema mi var?

• telefonu yeni alıp şarj soketi sorunu yaşamak istemeyen arkadaşlar eğer orijinal şarj kablosu ucu sokete biraz zor giriyorsa başka bir kablo kullansınlar benim elimde 4 kablo var eski 3 kabo ucu tık diye girerken orjinali bayağı bastırmak gerekiyor, yani takarken soketi kırabilir o yüzden onu kullanmıyorum.
  • yaklaşık 7-8 saat internette sörf, internet radyo ve biraz oyun oynuyorum buda benim için tatmin edici.daha önceki 2 telefonumda bu süre 5 saati geçmiyordu.
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    evet bunu biliyorum ama fiyatı zten telefon parası Mesut Çevik incelemesinde izlemiştim ben alternatif lens aparatı olarak demiştim
  • Android Kitkat olucakmi ?bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Yok Ben Ekledim ..
  • Format atmayıda öğrendik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutcuk -- 1 Aralık 2013; 12:54:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vartavirtan

herhangi bir resmi duvar kağıdı yapınca resim ekranda büyüyor ve tam anlamıyla görünmüyor ne yapmalıyız

Dün uğraştım bende başardım en sonunda nasıl yapıldığını unuttum yakında yazıcam. Yani ek bir uygulamaya veya yönteme gerek yok. Sadece gizemli olmuş biraz. Ama istediğiniz resmi ekrana güzel bir şekilde sığdırabiliyorsunuz. 1 Kere yaptım tekrar bulacam sabır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 1 Aralık 2013; 12:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Bir kaç sorum olacak arkadaşlar sizlere....
    1) Bu telefon titreşim modunda inanın ölü gibi titriyor... Şunun az daha canlı hale gelmesi için ne yapmalıyım ?
    2) Temada ekran üzerinde bir saat var... Normal bildiğin saat... Bu lanet şeyi ekrandan nasıl kaldırırım ?
    3) Türkçe karakterlerin olduğu bir klavye yokmu ? İllahi Ö için O ya basılı tutup yanamı kaydıracaM ? Yokmu şöyle türkçe karakterli klavya ? hayır t9 varsa onada razıyım ben yemin ederim ki bak
    4) Telefon şarz fazla gitsin diye ekran parlaklığını otomatik yap diyorlar... Abi o şekilde ekranı görecem diye gözlerim bozuluyor... Başka bir şey varsa şarz için bari onu söyleyim...
    5) Abi zil sesi ayarlıyoruz iyi çok güzel... Fakat telefonu pc ile bağladıktan sonra sıfırlıyor otomatik fabrika çıkışı zil seslerine geri dönüyor... bunun bir çözüm yolu yok mu ?

Benim bulabildiğim sorun ve sorular bunlar Henüz bugün aldım telefonu ve bu sorunları nasıl çözeceğimi bilmiyorum... Sizlerin yardımlarını bekliyorum beyler bir el atıverin şu sorunlara

- Titreşim zayıf gerçektende.
    - Saate basılı tut üstte çıkan menüden sil.
    - Şarj size nasıl az gidiyor anlamıyorum. İş günlerinde 4 günü deviriyorum
    - Zil sesi sd karttaysa normaldir. Müziği telefonun kendi hafızasına at ordan yap olur.

Bu arada hala hafıza kartı önerisi bekliyorum. Sandisk ultra uhs 1 mi kingston c10 mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crocoboy

telefonu yeni alıp şarj soketi sorunu yaşamak istemeyen arkadaşlar eğer orijinal şarj kablosu ucu sokete biraz zor giriyorsa başka bir kablo kullansınlar benim elimde 4 kablo var eski 3 kabo ucu tık diye girerken orjinali bayağı bastırmak gerekiyor, yani takarken soketi kırabilir o yüzden onu kullanmıyorum.

Herkesin ortak sorunu şarj meselesi. Bende samsungun micro usb kablosunu kullanıyorum. Rahat oluyor
  • Arkadaşlar siz telefonu kaç günde bir şarj ediyorsunuz ? Ben 2 saat oyun ve internette takılınca %100'den %60lara kadar iniyor. Şimdilik 2 günde 1 şarj ediyorum. Aslında hiç oyun oynamasam 4-5 günü geçiririm ama malum oynuyoruz işte. Şarjın daha az gitmesi neler yapabilirim. Şimdilik güç tasarrufu modunu açıyorum ve parlaklığı azaltıyorum.
  • quote:

quote:

Yok Ben Ekledim ..

Usta paylastiniz mi herhangi bir yerde? Ya da phone.apknin görüntüsu dahil olarak paylaşabilir misiniz ?

Birde siz son güncellemeden memnun musunuz sadece performans olarak diger konulari kendm cozerim

• quote:

quote:

Lanet Olasıca Tablardan da Kurtuldum

Bu siyah arkaplani nasil yaptiniz tabsiz olarak?

• 
Sayfa: önceki 19921993199419951996
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.