Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1988. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bll1975

Valla diğer partileri bilmiyorum ama benim ilk gelen partiden. Ve IPS ekran. Ve yine ihtimal vermiyorum diğer gelen partiler arasında TFT ekran olabilirliğine.malum ilk gelen partiye istinaden hem fiyat arttıracak hemde malzemeden çalacak(iddaa etmiyorum) Ama beyaz leke olayı baya bir can sıkacağa benziyor.

ihtimal vermeseniz de gerçek. dün aldım ve benim telefonum da çaprazdan bakınca görüntüyü bozuyo (yandan değil ama, çaprazdan, ve baya baya dar açıdan bakınca sadece, tft yandan bakınca bile bozuyo, bu öyle değil)

http://forum.donanimhaber.com/m_83766809/mpage_2/f_//tm.htm#84505107

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Kasım 2013; 21:17:55 >
  • Nba 2k14 most wanted gibi oyunların apksı bulunmuyor ( bilen varsa PM atarsa iyi olur ). Birde boş ram miktarı sizde ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Dediğinize istinaden bir daha test ettim.farklı açılardan, değişik duvar kağıdı ve aydınlatma Fonlarını ayarları ile oynayarak, ekranda en ufak bir renk değişimini göremedim,ama bu demek değildirki sizinkinde sorun olmayacak, kesinlikle garanti kapsamında sorununuz çözülecektir(umarım) çünkü Telpa herşeye bir kılıf uydurup sorunun içinden çıkıyor, ama istanbulda iseniz ve elden verebilirseniz aynı gün içerisinde alacak kadar şanslı da olabilirsiniz,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dediğinize istinaden bir daha test ettim.farklı açılardan, değişik duvar kağıdı ve aydınlatma Fonlarını ayarları ile oynayarak, ekranda en ufak bir renk değişimini göremedim,ama bu demek değildirki sizinkinde sorun olmayacak, kesinlikle garanti kapsamında sorununuz çözülecektir(umarım) çünkü Telpa herşeye bir kılıf uydurup sorunun içinden çıkıyor, ama istanbulda iseniz ve elden verebilirseniz aynı gün içerisinde alacak kadar şanslı da olabilirsiniz,

bu bir sorun değil benim için biraz önce diğer konuya şu mesajı yazmıştım:

bu ips olmayan gmd ekranı benim için hiç sorun değil, öyle beyaz leke gibi şeyler olmasın yeter.

bu ekranda tft gibi yandan bakınca renkler değişmiyor. dikey ya da yan açıdan değil de çapraz ve çok dar açıdan bakınca siyah renk beyaza kayıyor. benim için bi sorun oluşturmuyor bu. valla S3 ün rezil pentile ekranından sonra bu ekrana bakmaya doyamıyorum.

• ben de birkaç defa düşürdüm neyse ki böyle bir sorun falan gelmedi şans yanınızda değilmiş sanırım anlattığınıza göre ufak bi temasla darbeyle kırılmış olması gerçekten insanın zoruna gider bi daha yaşamazsınız umarım aynı sorunu
    geçmiş olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 29 Kasım 2013; 22:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

Soruldu mu bilmiyorum,yardimci olursaniz sevinirim.Bu son guncellemeden sonra telefon titresimdeyken en alttaki kapasitif tuslara bastigimizda titreme oluyor onu kapatabilme sansimiz var mi ?

hocam o sorun güncellemeden sonra herkes de var kapatma şansı da yok şimdilik benim bildiğim ancak yeni gelen güncellemeyle düzeltirlerse düzelir
  • Arkadaşlar tlf da görüşme yaparken sensör çalışmıyor var mıdır çözümü bilen varsa yardımcı olsun
  • bu telefona çok sorunlu yaklaşıyordum ancak bir arkadasım aldı baktım inceledim bir sorun bulamadım gayet iyi herşeyi mükemmeldi bende alıyorum gözünüzle görmeden yapılan yorumlara inanmayın derim ben herkes atıp tutabiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Arkadaşlar tlf da görüşme yaparken sensör çalışmıyor var mıdır çözümü bilen varsa yardımcı olsun

Hocam şu sensör programı vardı adını hatırlayamadım onu mu kullanıyordun ? Yani durup dururken mi çalışmıyor sık kullanımdan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

Soruldu mu bilmiyorum,yardimci olursaniz sevinirim.Bu son guncellemeden sonra telefon titresimdeyken en alttaki kapasitif tuslara bastigimizda titreme oluyor onu kapatabilme sansimiz var mi ?

hocam o sorun güncellemeden sonra herkes de var kapatma şansı da yok şimdilik benim bildiğim ancak yeni gelen güncellemeyle düzeltirlerse düzelir

sağolun hocam teşekkürler
  • Hayır hocam hiç bir sensör programı kullanmıyorum konuşurken birden tarih saat ayarlarına giriyor yada sistem ayarlarına
  • merhaba facebook un anaekrana bildirmlerin witgeti vardı kaybetim facebook uygulamasını yeniden kurdum gelmedi facebook messenger yüklesem düzelirmi
    not widgetler kısmından yok
  • 600 tl civarına alınacak en iyi telefon bu mudur ?
  • beyler çok ilginç bişey oldu

telefon şarj olurken %88 e kadar falan geldi normal. sonra bi başladı uçmaya, 8~10 saniyede bir yukarı attı, gözümün önünde 91-92-93....-99-100 diye sayıp dakkasında doluverdi pil. nasıl bi saçmalık la bu

şarjdan çektim de, şimdi de hızla boşalıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Kasım 2013; 23:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: varol7

merhaba facebook un anaekrana bildirmlerin witgeti vardı kaybetim facebook uygulamasını yeniden kurdum gelmedi facebook messenger yüklesem düzelirmi

Uygulamayı telefon hafızasına kurmayı dener misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik ve konuşma seslerini artırmak için volume booster hariç uygulama önerebilecek olan varmı acaba?

Hafif gürültülü ortamda telefon dikkatli dinlemedikçe duyulmuyor hiç.

Ekolayzer ayarlarını değiştirmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

quote:

merhaba facebook un anaekrana bildirmlerin witgeti vardı kaybetim facebook uygulamasını yeniden kurdum gelmedi facebook messenger yüklesem düzelirmi

yerim olsa 4gb olunca yer kalmadı deneyecegim

edit :
    evet düzeldi teşkür ederim ama 4 gb uygulama alını root suz nasıl çözebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varol7 -- 29 Kasım 2013; 23:34:33 >
  • quote:

Benim ikinci değişimi yapıldı bir süre sonra beyaz leke yyine nüksetti, Etrafımda kullanan bir iki kişide yine var, yalnız ihmal etmeyin sonradan düşme filan olur ve en ufak darbe izi belli olursa garanti kapsamı dışı muamele görür(şu An bende olduğu gibi) benim hafif darbe izi belli olduğu için ücret talep ediyorlar, şimdilik yaptırmam, para verdikten sonra yine leke çıkma ihtimali var.

çok şükür ben de düşme olayı olmadı. pixel testte aşağı yukarı lekede artış var mı diye her gün bakıyorum. şimdilik yok. inşallah da olmaz. telefondan çok memnunum. günlük kullanımda leke belli olmuyor ama aklıma geldikçe canımı sıkıyor. forumda telpanın yaptıklarını okudukça gönderesim de gelmiyor. bakalım şimdilik idare ediyorum. ne zamanki lekde çoğalma oluyor. canıma tak etti. o zaman gönderirim diye düşünüyorum..
  • quote:

quote:

quote:

Sadece tel hafızasına Kurulu uygulamalardan Widget kullanabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece tel hafızasına Kurulu uygulamalardan Widget kullanabilirsiniz

evet düzeldi teşekür ederim ama 4 gb uygulama alını root suz nasıl çözebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varol7 -- 29 Kasım 2013; 23:36:02 >
  • 
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.