Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1366. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13641365136613671368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yani %14te iken 2s.40dk dolması normalmi ?
  • Bu telefon harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull49

Bu telefonda (donanımsal olarak) 2 megapixel kamera var sanırım. ve yazılım destekli olarak 8mp demişler. :D
    Kullananlara şunıu sormak istiyorum; lg l7 mi almalıyım yoksa bu telefonu mu ?

İnterpolasyon yok olsa kumlama olmaz. Bariz 8 m p
  • telefon şu anda şarjda %76 gösteriyor 5-8dk sonra baktığımda %98 olmuş ? :S önceden 2s.40d dolan tel bugun 2 saatte doldu acaba şarj ede ede süresimi azalacakkki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwentySixx -- 12 Eylül 2013; 18:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwentySixx

yani %14te iken 2s.40dk dolması normalmi ?

Normal elbette . Cihaz sonuçta işlem yapmaya devam ediyor ve yayın harcarken akımın bir kısmını kullanıyor o süre kısalabilirde uzayabilirde. Kullanırsan 5 saatte sürer
  • SIM2 KULLANANLAR;

Sim1in üst tarafında boşluk var yani iğneyle çıkarılıyor ancak sim2den simkartı nasıl çıkarıyorsunuz? Yarım saat iğneyle sağ sol yapmaktan şaşı olacağım
  • fatihertekin159 kullanıcısına yanıt
    telefonumu kapalı iken şarj ediyorum kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihertekin159

quote:

Orijinalden alıntı: tos-hiba

arkadaşlar bende mavisi mevcut..ilk kez android telefon kullanıyorum daha önceki telefonum samsung i8910 omnia hd ydi..2 hattım olduğundan 2 telefon taşımamak için 3 yıllık ve hala çoğu android telefondan daha iyi kamerası olan ve daha iyi iş gören telefonumu değiştirmek zorunda kaldım ve GMDiscovery mavi sini aldım...telefon o kadar ince ve hafifki samsunglar kalın ve kaba geliyor artık..çift hat olmasıda ayrı bir güzellik tabiki...
    valla 450 500 sayfadır çoğu kişi şikayet etmiş telefondan..yok ekranda kıprışma oluyor yok yavaş yok sesi gelmiyor yok kamerası kötü vs vs..benim telefonumda saydığınız kötü özelliklerden hiçbiri mevcut değil çok şükür..telefonu aldım alalı elimden düşmüyor iyiki almışım ve herkese tavsiye ediyorum tabiki..samsungların kamerasıyla çekilen fotolar ekranda mükemmel görünüyor ama hiç bilgisayara atınca foto kalitesinden memnun olan varmı?..bence berbat gözüküyor telefon dışında..
    bu telefondanda d slr makina kalitesinde performans beklemek hata olur(2000 tl lik foto makinesiyle telefonu kıyaslıyor bazıları)..
    bazı arkadaşlarda sd card class 10 olması gerekiyor diye yorumda bulunmuş..valla bende eskiden kalma 32 gb class 4 var...telefonda hiçbir kasıntı yavaşlama yok..ben bir farkını anlayamadım daha doğrusu..fazlasıyla yeterli bana.
    telefonla ilgili tek sıkıntı bataryası çok hızlı azalıyor..onada artık katlanacaz yada çözüm olarak 50 tl ye yedek batarya alacaz..
    alacak arkadaşlar hiç düşünmesin bence anlatıldığı kadar sıkıntı yok bu telefonda...ben kliksa.com dan almıştım 600 tl ye 50 tl maximum puanla 550 tl ye geldi ertesi gün her yerde 649 tl oldu telefonun fiyatı..kaliteli yerden aldıktan sonra telefonda sıkıntı çıkmaz bence rom la falanda uğraşmaya değmez bu sefer telefon hata verdiğinde Romdan mı telefondanmı anlayamayız..
    henüz kulaklıkla müzik dinlemedim ama otobüste müzik dinlerken duruyor demiş bazı arkadaşlar..benim samsung omnia da telefonu ters çevirince ses kısılıyordu öyle bir durum olabilir belki..
    iyi günler

Kulaklıktan kaynaklanıyor bu gün özellikle test ettim. Kulaklıkla telefonu cebine koyup gezerek dene bakalım sende de olacakmı ?

merhaba..şimdi mp3 yükledim ve kulaklıkla denedim telefonu..cebime koyup gezdim ,evin içinde hopladım zıpladım telefonu elimde salladım ters çevirdim hiçbirşey olmadı..ama ayarlardan telefonu sallayınca şarkı değiştir i aktifleştirdim..cebime koyarkendecebimde gezerkende sallanınca şarkı değişti..sizde aktifse onu kapatın bide öyle deneyin bakalım..
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende mavisi mevcut..ilk kez android telefon kullanıyorum daha önceki telefonum samsung i8910 omnia hd ydi..2 hattım olduğundan 2 telefon taşımamak için 3 yıllık ve hala çoğu android telefondan daha iyi kamerası olan ve daha iyi iş gören telefonumu değiştirmek zorunda kaldım ve GMDiscovery mavi sini aldım...telefon o kadar ince ve hafifki samsunglar kalın ve kaba geliyor artık..çift hat olmasıda ayrı bir güzellik tabiki...
    valla 450 500 sayfadır çoğu kişi şikayet etmiş telefondan..yok ekranda kıprışma oluyor yok yavaş yok sesi gelmiyor yok kamerası kötü vs vs..benim telefonumda saydığınız kötü özelliklerden hiçbiri mevcut değil çok şükür..telefonu aldım alalı elimden düşmüyor iyiki almışım ve herkese tavsiye ediyorum tabiki..samsungların kamerasıyla çekilen fotolar ekranda mükemmel görünüyor ama hiç bilgisayara atınca foto kalitesinden memnun olan varmı?..bence berbat gözüküyor telefon dışında..
    bu telefondanda d slr makina kalitesinde performans beklemek hata olur(2000 tl lik foto makinesiyle telefonu kıyaslıyor bazıları)..
    bazı arkadaşlarda sd card class 10 olması gerekiyor diye yorumda bulunmuş..valla bende eskiden kalma 32 gb class 4 var...telefonda hiçbir kasıntı yavaşlama yok..ben bir farkını anlayamadım daha doğrusu..fazlasıyla yeterli bana.
    telefonla ilgili tek sıkıntı bataryası çok hızlı azalıyor..onada artık katlanacaz yada çözüm olarak 50 tl ye yedek batarya alacaz..
    alacak arkadaşlar hiç düşünmesin bence anlatıldığı kadar sıkıntı yok bu telefonda...ben kliksa.com dan almıştım 600 tl ye 50 tl maximum puanla 550 tl ye geldi ertesi gün her yerde 649 tl oldu telefonun fiyatı..kaliteli yerden aldıktan sonra telefonda sıkıntı çıkmaz bence rom la falanda uğraşmaya değmez bu sefer telefon hata verdiğinde Romdan mı telefondanmı anlayamayız..
    henüz kulaklıkla müzik dinlemedim ama otobüste müzik dinlerken duruyor demiş bazı arkadaşlar..benim samsung omnia da telefonu ters çevirince ses kısılıyordu öyle bir durum olabilir belki..
    iyi günler

Kulaklıktan kaynaklanıyor bu gün özellikle test ettim. Kulaklıkla telefonu cebine koyup gezerek dene bakalım sende de olacakmı ?

merhaba..şimdi mp3 yükledim ve kulaklıkla denedim telefonu..cebime koyup gezdim ,evin içinde hopladım zıpladım telefonu elimde salladım ters çevirdim hiçbirşey olmadı..ama ayarlardan telefonu sallayınca şarkı değiştir i aktifleştirdim..cebime koyarkendecebimde gezerkende sallanınca şarkı değişti..sizde aktifse onu kapatın bide öyle deneyin bakalım..

Seninki normal çalışıyor sende bir sorun çıkmamış . Benim dediğim olay stop pause.

sallayarak şarkı değiştirme ayrı bir mevzu . O konuda sıkıntı yok.

Beniğm kulaklık kendi kendine düğmeye basıyormuş . Değiştirdim sıkıntı kalmadı. (beyaz kulakiçi orjinal olan kulaklık)

Büyük olasılıkla pres kabloda kısadevre var. Bende varsa birçok kişide vardır. Bu sorunu olan kulaklığı değiştirip denesin.
  • Evet beyler telefonu bugün 630 tl ye aldım . Siyah ve Beyaz renk arasında kalmıştım . Mağaza sahibi çok şükür iki tane kutu açtı ikisinde inceledim beyaz bana daha iyi gibi geldi . Beyazı elinize aldığnız zaman s4 kapak kalitesini hissediyorsunuz ama siyah karton hissi veriyor resmen . Şiddetle beyaz tavsiye ederim . Antunu skorum :13609(hafıza kartı yok) alır almaz güncelledim . Hocam benide listeye ekler misin beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: migohanze

quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Orijinalden alıntı: migohanze

ACİL YARDIM LÜTFEN
    Benim telefon sim kartın dolu boşalt diyor fakat içindeki mesajları görmüyor.
    Turkcell kullanıyorum 2. hat olarak tanımlandı. Tek hat kullanıyorum. Ayrıca 3g yi bir tülü açamadım. Mesaj bile attım turkcele. 3g li telefon kullan diyor. Ama çıkarıp nokia n95 takıyorum 3g gözüküyor. Bunda yok. Hadi geçtim 3g yi neden sim kartımdaki mesajları göremiyorum . Lütfen yardım edin yada (arama yaptım bi sonuca ulaşamadım) varsa bi link verin.

mesajların görünmemesi durumu tam olarak nasıl? ekran donması şeklinde mi? eğer öyleyse ayarların olduğu sayfada yada yan sayfasında mesaj ikonu var oraya tıklayıp deneyin. yada yeniden başlatın teli öyle bir deneyin

Mesaj olayını çözdüm . Mesaj ayarları felan onları da göremiyordum. Telefonu açıyorum sim kart şifresini giriyorum .Hemen uyarı geliyor sim kartın dolu diye. Mesajlarını sil diyordu.
    Kesinlikle nasıl yaptım bilmiyorum ama telefonu güvenli modda açtım. Sonra sim ayarlarına gittim . Türkcelli kapadım açtım. O bölümde bir sürü yeri kurcaladım sonra telefonu yeniden başlatdım. Mesajlar , mesaj ayarları hepsine ulaşabildim.

Ancak 3g sorununu hala çözemedim. Aşağıda bir arkadaşın çözümünü deneyeceğim ama türkcell şifresi nedir? Siteye üye olup onun verdiği şifreyi mi yazacağım? Evett sim kartım çok eski. Bu işi çözemezsem zaten turkcellden vodafona geçeceğim ve micro gsm kartından alıp kullanacağım.

hattını normal telefona tak lüzümsüz mesajları sil boşalt simi biraz yani sonra sim kartın eskimi kaç senelik eski olanlarda bu sorun olabilir bir dene bunu 3g işine gelince trkcel online işlemlerde yükle şifreyle girişyap orda 3g aktif pasif var onu aç yada açıkmı diye bak böyle bir dene

aslında kastettiğim mesaj ayarları değildi, normal ayarlar sımgesinin olduğu sayfada ki mesaj simgesinden ulaşabilirsin demek istemiştim :) neyse sorun hallolmuş ya önemli olan o. güle güle kullanın inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwentySixx

telefonumu kapalı iken şarj ediyorum kardeşim..

Seninkinde sorun vardır belki . Belkide şarj aleti yüzündendir bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavish74

anlamadım gitti bende. kendi kulaklığı dışında başka kulaklıklarda hiç bir problem yok. oysa kendi kulaklığı denediğim kulaklıklardan çok daha iyi ses veriyor. philips ve nokianın kulaklıklarını kullanıyorum bende.

Nokia kulaklıkla ilgili birşey soracağım. Kulaklığını telefon yuvasına tam oturtma. Bir kısmını dışarıda bırak. Sesi yükseliyor mu?
  • pil omrunu uzatma basdakini yap sarj sonuna kadar bitir ondan sonra sirasiyla yap performan artar ekran parlakligini otomatik yapma ve sadece cubugu iki kademe yukselt resimde gostermeye calistim bu sekilde performan gayet iyi ve uzun

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut

quote:

Orijinalden alıntı: mavish74

anlamadım gitti bende. kendi kulaklığı dışında başka kulaklıklarda hiç bir problem yok. oysa kendi kulaklığı denediğim kulaklıklardan çok daha iyi ses veriyor. philips ve nokianın kulaklıklarını kullanıyorum bende.

Nokia kulaklıkla ilgili birşey soracağım. Kulaklığını telefon yuvasına tam oturtma. Bir kısmını dışarıda bırak. Sesi yükseliyor mu?

Bazılarının mikrofon halkası ters . Artık soruyu anlamadım ama . böle bir bilgi paylaşayım bende
  • tirnaginla karti hafif kaldir ve cek basit nasil cikaramadin anlanadim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

herşeyi aynı ama bu cihazlarada daha rom çıkmamış tek tek araştırdım bütün modelleri daha custom rom yok

Evet bende araştırdım rom seçeneği bulunmuyor. Fakat yazdığın isimlerin fotoğraflarına baktım tasarım olarak aynı fakat yazılım arayüzleri farklı sanki.

Birde bu modelin asıl üreticisi kim? İyice kafam karıştı. Bugüne kadar General Mobile üretiyor diye biliyordum

gionne diye çinli firma

Ana model "Gionee Elife E3" modeli o zaman. XDA'da bu modele göre MIUI rom portlanmış ama discovery'de çalışır mı bilmiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_78221547/mpage_111/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_80312888/f_//tm.htm#80313614
    http://forum.donanimhaber.com/m_78925653/tm.htm

ekleme: xda dakine dikkat edin, voltaj değerlerinden dolayı sıkıntı oluşturabileceği söylenmişti. bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatpo -- 12 Eylül 2013; 19:11:50 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iyi günler

Seninki normal çalışıyor sende bir sorun çıkmamış . Benim dediğim olay stop pause.

Beniğm kulaklık kendi kendine düğmeye basıyormuş . Değiştirdim sıkıntı kalmadı. (beyaz kulakiçi orjinal olan kulaklık)

Büyük olasılıkla pres kabloda kısadevre var. Bende varsa birçok kişide vardır. Bu sorunu olan kulaklığı değiştirip denesin.

büyük ihtimal katlanırken falan kablolarda bir yerde sıkıntı olmuştur düzeldiğine sevindim.**** için hangi programı kullanmamı önerirsiniz?tel in orjinal music çaları hoşuma gitmedi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi günler

büyük ihtimal katlanırken falan kablolarda bir yerde sıkıntı olmuştur düzeldiğine sevindim.**** için hangi programı kullanmamı önerirsiniz?tel in orjinal music çaları hoşuma gitmedi.

Winamp bence stabil düzgün ve kullanışlı. Diğerlerinde seste distorisyon tespit ettim
  • ismailsss kullanıcısına yanıt
    Hazırladığında mutlaka konudan haberdar et hocam merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 13641365136613671368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.