Şimdi Ara

GM Discovery XPERİA ROM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
5
Favori
21.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende GM discoveryi sahibiyim googlede life play için rom çıkmışmı aratırken şu linki buldum:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2387708
    Ve riske girip indirip kurdum tabi hemen karar vermedim ve yanımda arkadaşımda vardı oda bu cihazdan sahip napak ne edek derken benim arkadaş kurucam ben dedi iyi tamam dedim ve baktıkki sorunsuz bi şekilde telefon açıldı sonra bende riske girdim ve kurdum. Hiç bir şekilde sorun cıkmadı. Bende paylaşmak istedim. Eğer indirip kurup deneyecek olan varsa cihazda bi problem olursa SORUMLULUK kabul etmem. Ben 2 tane telefonda kurdugum için ve sıkıntı çıkmadığı için paylaşmak istedim.Tekrar söylüyorum bi sıkıntı olursa MESULİYET kabul etmem.Konuda nasıl kurulacağı yazıyor aynen uygulayın.
    Ben birazda görselliğe önem verdiğim için çok beğendim romu. Hoparlör sesi mükemmele yakın derecede arttı.3 tane ekolayzer ayarı var. Telefon çok seri bir şekilde çalışıyor 2.30 saattir kullanıyorum gayet iyi. Sanki bataryası daha az gitmeye başladı(kendimi kandırıyor olabilirim.) Ve full TÜRKÇE. Bir kaç SS:

GM Discovery XPERİA ROM
     GM Discovery XPERİA ROM
     GM Discovery XPERİA ROM
     GM Discovery XPERİA ROM
     GM Discovery XPERİA ROM
     GM Discovery XPERİA ROM
     GM Discovery XPERİA ROM
     GM Discovery XPERİA ROM
     GM Discovery XPERİA ROM
     GM Discovery XPERİA ROM
    Antutu skoru kendi adıma konuşuyorum hiç bu kadar yüksek skor almamıştım
     GM Discovery XPERİA ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 2 Ağustos 2013; 6:59:11 >

• çalışmayan herhangi bir şey varmı telefonda? rom süper görünüyor.
  • korkmadım değil ama acımam yapıştırırım. alternatifleri görmek güzel o değilde nasıl bu kadar stabil olabiliyor romda herşey var: süper akıcı, görsellik üst düzey, kişiselleştirme de var, ayrıca sim 2 de 3g de çalışıyor ozaman...
    teşekkür etmeyi unutmuşum. teşekkürler
  • şuan indiriyorum kurup herşeyini araştıracağım kernel kaynak koduda var eğer ses konusunda beni tatmin ederse güzel bir rom geliştirebilirim.
  • bende kurdum çalışıyor senin konudan habersiz kurmuştum görünce daha da rahatladım. sorun yok şimdilik. test etmeye devam. kapağı buraya bırakıyorum alan alsın :) uyan discovery gençliği artık...
  • arkadaşlar rom ile ilgili detayları paylaşırsanız sevinirim.Batarya kullanım ram kullanım menüler arası geçişler nasıl v.b Bende yüklemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdimaj -- 2 Ağustos 2013; 12:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdimaj

arkadaşlar rom ile ilgili detayları paylaşırsanız sevinirim.Batarya kullanım ram kullanım menüler arası geçişler nasıl v.b Bende yüklemeyi düşünüyorum.

geçişler çok akıcı,görsellik çok iyi,galeri,müzik,resim uygulamaları LG XPERIA serisinde nasıl çalışıyorsa bundada birebir aynı X REALITY teknolojisi gerçekten çalışıyor.ses kalitesinde aman aman bir değişim yok stok roma göre çok iyi.

şarj kullanımı %20 arttı ve kamera kalitesinde bir düşüş var onun dışında çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

quote:

arkadaşlar rom ile ilgili detayları paylaşırsanız sevinirim.Batarya kullanım ram kullanım menüler arası geçişler nasıl v.b Bende yüklemeyi düşünüyorum.

geçişler çok akıcı,görsellik çok iyi,galeri,müzik,resim uygulamaları LG XPERIA serisinde nasıl çalışıyorsa bundada birebir aynı X REALITY teknolojisi gerçekten çalışıyor.ses kalitesinde aman aman bir değişim yok stok roma göre çok iyi.

şarj kullanımı %20 arttı ve kamera kalitesinde bir düşüş var onun dışında çok iyi.

Güç tasarruf modu varmı bu romda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

quote:

Güç tasarruf modu varmı bu romda.

hayır

• teş. Olsaydı iyi olurdu en azından batarya kullanım süresi artardı diye düşünüyorum.
  • xposed installerden, gravity boxu etkinleştirin ayarlar menüsunun arka planı daha şık görünüyor
  • Alternatifler çıkması çok güzel oldu kullandıkça yorumlarınızı bekliyorum özellikle şarj konusunda
  • Süper. Telefon için en iyi rom bu bence. Harika. Şu anda kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertgonul kullanıcısına yanıt
    Kamerada düşüşmü var ? Bence hiç bi farkı yok normaline göre :)
  • Fotoğraf karşılaştırması iyi olur :)
  • Bi arkadas dosyayi upload ederse cok iyi olur, dropbox full trafik gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload eden arkadaş baya bir hayır duası alır.
  • upluad hızım çok kötü beyler. Xda'daki arkadaş linkin pert oldugunu görünce yeniler umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

upluad hızım çok kötü beyler. Xda'daki arkadaş linkin pert oldugunu görünce yeniler umarım

Allah razi olsun Aykut.. en azında denedin Sağol...

Büyük ihtimalle yeniler. İnsan görünce sabırsızlanıyo... İftar bekler gibi rom beklicez sanırım
  • Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt
    olmicanı zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.