Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1367. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13651366136713681369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

quote:

herşeyi aynı ama bu cihazlarada daha rom çıkmamış tek tek araştırdım bütün modelleri daha custom rom yok

Evet bende araştırdım rom seçeneği bulunmuyor. Fakat yazdığın isimlerin fotoğraflarına baktım tasarım olarak aynı fakat yazılım arayüzleri farklı sanki.

Birde bu modelin asıl üreticisi kim? İyice kafam karıştı. Bugüne kadar General Mobile üretiyor diye biliyordum

gionne diye çinli firma

Ana model "Gionee Elife E3" modeli o zaman. XDA'da bu modele göre MIUI rom portlanmış ama discovery'de çalışır mı bilmiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_78221547/mpage_111/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_80312888/f_//tm.htm#80313614
    http://forum.donanimhaber.com/m_78925653/tm.htm

ekleme: xda dakine dikkat edin, voltaj değerlerinden dolayı sıkıntı oluşturabileceği söylenmişti. bilginiz olsun

Arkadaşım bu telefonun sarısı geldimi?Yiğenime alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihertekin159

quote:

Orijinalden alıntı: Umut

quote:

Orijinalden alıntı: mavish74

anlamadım gitti bende. kendi kulaklığı dışında başka kulaklıklarda hiç bir problem yok. oysa kendi kulaklığı denediğim kulaklıklardan çok daha iyi ses veriyor. philips ve nokianın kulaklıklarını kullanıyorum bende.

Nokia kulaklıkla ilgili birşey soracağım. Kulaklığını telefon yuvasına tam oturtma. Bir kısmını dışarıda bırak. Sesi yükseliyor mu?

Bazılarının mikrofon halkası ters . Artık soruyu anlamadım ama . böle bir bilgi paylaşayım bende

Elimde Nokia'nın 2 tane orijinal kulaklığı var. Kulaklığı, General Mobil Discovery'deki 3,5 mm'lik yuvaya tam takınca ses bariz kısık geliyor. Yuvaya tam takmadan bir kısmını dışarıda bırakınca ses yükseliyor, yani normalleşiyor. Her iki orijinal kulaklıkta da aynısını yapıyor. Bu arada bir de dandik bir mp3 player kulaklığım vardı. Onu tam takınca ses sorunsuz bir şekilde geliyor, ama Nokia'da nedense kısık geliyor.

Nokia ve mp3 playerın kulaklıklarını yanyana koyup giriş kısımlarını inceledim. Nokia'nın üst tarafa gittikçe dışa doğru biraz çıkıntısı var. MP3 playerın ise düz, herhangi bir çıkıntı yok.

Edit: Sorun yaşadığım kulaklığın modeli Nokia HS-125 (WH-102 olarak da geçiyor).

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

Bu model kulaklıkta sorun yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut -- 12 Eylül 2013; 20:10:19 >
  • Arkadaslar telefonla konusurken bi yandanda nete gireym dedim ama olmadi neden acaba bu sekilde kullanan warmi aranizda ??
    Yokmu yardim edecek ???

• quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Konusurken telefonla 1.2 saniyelik ses gelmeme olayi varmi sizde karsimdakine sesim gidiyormu bilmiyorum ama bazen sesim 1.2 saniye ses gelmiyor gibi sikinti hatta mi yoksa tekwfondami bazi arkadaslardada varmis hattim turkcellden cakma vodafone vodafondan kaynaklaniyor olabilirmi.. bilgi verirseniz cozum bulalim bu sorunu yasayanlar icin

bende böyle bir problem olmadı benim hattımda vodafone bulundugunuz problem bölgenizdeki şebekeden kaynaklanabilir
  • Umut U kullanıcısına yanıt
    demekki nokia ticari düşünüp kendi tellerine göre üretmiş.

birde uzman arkadaşlara bir soru da benden:

bugün dead trigger kurup oynadım sorunsuzca, ama telefon acayip yavaşladı menüler takılıyor facebook eskiden hemen açılırdı şimdi birkaç saniye siyah ekrandan sonra geliyor. şimdi bu salakça iş için format mı atacaz telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 12 Eylül 2013; 19:56:04 >
  • Arkadaslar telefondan usb kablosuyla interneti usb modem olarak kullanmak istiyorum ama hata veriyor yardimci olursaniz sevinirim.

• Arkadaşlar fotoğraf çekeceğimiz zaman kamera belirli bi noktaya odak yapıyor ya hani en başta beyaz renk daha sonra yeşil renk geliyor bu odak esnasında ses geliyor bu durum sizde de var mı?
  • Kablolu Bluetooth kullanıcısına yanıt
    Güzelce bir ekranı sildikten sonra o çizikler geçiyor.Çok oluyor bende de.İlk zamanlar hele çizildi diye çok korkmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

Arkadaslar telefonla konusurken bi yandanda nete gireym dedim ama olmadi neden acaba bu sekilde kullanan warmi aranizda ??
    Yokmu yardim edecek ???

4g icin gecerli degilmi bu sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Arkadaşlar fotoğraf çekeceğimiz zaman kamera belirli bi noktaya odak yapıyor ya hani en başta beyaz renk daha sonra yeşil renk geliyor bu odak esnasında ses geliyor bu durum sizde de var mı?

Odaklanırken çıkar o ses normal

• quote:

Orijinalden alıntı: umutaltdag

quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Arkadaşlar fotoğraf çekeceğimiz zaman kamera belirli bi noktaya odak yapıyor ya hani en başta beyaz renk daha sonra yeşil renk geliyor bu odak esnasında ses geliyor bu durum sizde de var mı?

Odaklanırken çıkar o ses normal

Tık tık diye bir ses geliyor bende diyorum nerden geliyor bu yandaki düğmelere falan bakıyorum ordan geliyor sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

demekki nokia ticari düşünüp kendi tellerine göre üretmiş.

birde uzman arkadaşlara bir soru da benden:

bugün dead trigger kurup oynadım sorunsuzca, ama telefon acayip yavaşladı menüler takılıyor facebook eskiden hemen açılırdı şimdi birkaç saniye siyah ekrandan sonra geliyor. şimdi bu salakça iş için format mı atacaz telefona

Ram de açıktır rami temizle olmadı ac kapa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutaltdag -- 12 Eylül 2013; 20:14:59 >
  • quote:

Şimdi arkadaşlar sorunlu demiyoruz . Ama sorunsuzda demeyelim. Kullanımı etkilemeyen şeyler şimdiye kadar . Örneğin pembeleşme sorunu.
     *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

Hocam bazilari yok diyor ne kadar dogru bilemiyorum ama kronik degilse servise vericem bende

• quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

quote:

quote:

quote:

herşeyi aynı ama bu cihazlarada daha rom çıkmamış tek tek araştırdım bütün modelleri daha custom rom yok

Evet bende araştırdım rom seçeneği bulunmuyor. Fakat yazdığın isimlerin fotoğraflarına baktım tasarım olarak aynı fakat yazılım arayüzleri farklı sanki.

Birde bu modelin asıl üreticisi kim? İyice kafam karıştı. Bugüne kadar General Mobile üretiyor diye biliyordum

gionne diye çinli firma

Ana model "Gionee Elife E3" modeli o zaman. XDA'da bu modele göre MIUI rom portlanmış ama discovery'de çalışır mı bilmiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_78221547/mpage_111/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_80312888/f_//tm.htm#80313614
    http://forum.donanimhaber.com/m_78925653/tm.htm

ekleme: xda dakine dikkat edin, voltaj değerlerinden dolayı sıkıntı oluşturabileceği söylenmişti. bilginiz olsun

Ana model Blu life play, gione midir nedir o da general Mobile gibi kendi ülkesinde satış yapıyor
    Yazılım değiştiriyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: SusLanSenKöylü

quote:

Şimdi arkadaşlar sorunlu demiyoruz . Ama sorunsuzda demeyelim. Kullanımı etkilemeyen şeyler şimdiye kadar . Örneğin pembeleşme sorunu.

Hocam bazilari yok diyor ne kadar dogru bilemiyorum ama kronik degilse servise vericem bende

bende de var bu problem
  • Eger internete 3 g ile girmeye calisiyorsan bu dedigini birtek avea destekliyor. Wifi ile hicbir sikinti yok. Bizzat denedim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Samsung alipta ekran degisimine 600 lira odemekte vardi umarim sorunsuz halledilir telefonun

samsung fabrikasyon hatali urunleri degistiriyor

Şebeke sorunu olan s3 mini ( annemin telefonu ) kaç kere servise gitti çözüm bulunamadı. Üstelik sıfır telefon bir kaç günlük sadece. Değişimde olmadı malesef. Evin içinde çekmiyor telefon benim discovery aynı yerde full çekiyor. Zaman zaman ulaşamıyoruz ses yankı yapıyor ve bazen kesik kesik geliyor. Ben buzamana kadar 2 kere problem yaşadım samsungla birde fotoğraf makinesinde dijital fotoğraf makinesine uyduruk ve farklı renkte bir lens takıp iyice içine ettiler çöp oldu makine :)

Yani demek istediğim her marka ile bu tür sorunlar yaşayaibliriz sen memnunsundur ama ben sorun yaşamışımdır. O markayı kötülemeyi gerektirmez bu durum: )

ben gm i kotulemiyorum marka dediniz:) ben servisi kotuluyorum bi ikincisi ben kotuluyorsam siz napiyorsunnuz suan.neyse sonucta burasi gmd sayfasi ve musterileri hakkini aramali bende burda musterisi olarak gmd ile bu alintiyi yaziyorum

En baştan beri diyorum. Servisler nalettir. Hepsi aynıdır. Bunlar birşey değil benim kaldırılan yazılarım var burada. Firmalar para verip kaldırttılar. Bütün maillerini yayınladım tek tek. Küllüm oldular.

Ürün yok gelmedi diyen. Parasını ödeyecekleri ürünü aldıkları halde ürünü almadık diyen , Fatura gelmedi diyen, Ürün bariz hatalı iken sen kullanamadın diyen. Bunları yazdım ama dh kaldırdı para karşılığı.

Diyeceksin ki nerden biliyorsun. Bu firmalardan birisi tarafından bizzat söylendi . Reklamvereniyim kaldırtacağım şeklinde.

valla ben bi tablet iade ettim marka vermiyim burda öyle bi konustumki adamlar pm atıp ürününüzü iade alıcaz dediler ama 2 hafta pm attım cavap vermediler buraya bi yazdım adamlar bana pm attı satıslar düşünce tutsuyorlar satıslar normalse takmıyorlar hatta forumlara girip müsterilere taktırmıyorlar
  • Pembelesme genel bir sorun degil. Olan var olmayan var. Ama karsilasilabilecek durumlardan birisidir elbet. Ayrica 1-2 gun konudan uzak kalinca telefonda var olan cogu yazilimsal sikinti sanki yeni cikmis gibi tekrar tekrsr yaziliyor. Halbuki ilk sayfa okunsa gerekli bilgiler var. Bu dedim sizin icin degil. Yanlis anlamayin. Ancak su ana kadar cihazda donanimsal bir sikinti yok. Cogu eksiklik yazilim ile giderilebilecek duzeyde..

• Kulaklik ile muzikcalarin durmasi kulaklik kaynakli gibi gozukuyor. Mp3 kulakliklari ile boyle bir durumla karsilasan su ana kadar yok. Kendi radyo programina alternatif paylasilimis bir fm radyo uygulamasi var. Rds destekli.. Onuda deneyebilirsiniz ?

• Custom rom konusunda bilgim yok. Yardimci olamiyorum malesef...

• 
Sayfa: önceki 13651366136713681369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.