Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1365. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13631364136513661367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

quote:

Samsung alipta ekran degisimine 600 lira odemekte vardi umarim sorunsuz halledilir telefonun

samsung fabrikasyon hatali urunleri degistiriyor

Şebeke sorunu olan s3 mini ( annemin telefonu ) kaç kere servise gitti çözüm bulunamadı. Üstelik sıfır telefon bir kaç günlük sadece. Değişimde olmadı malesef. Evin içinde çekmiyor telefon benim discovery aynı yerde full çekiyor. Zaman zaman ulaşamıyoruz ses yankı yapıyor ve bazen kesik kesik geliyor. Ben buzamana kadar 2 kere problem yaşadım samsungla birde fotoğraf makinesinde dijital fotoğraf makinesine uyduruk ve farklı renkte bir lens takıp iyice içine ettiler çöp oldu makine :)

Yani demek istediğim her marka ile bu tür sorunlar yaşayaibliriz sen memnunsundur ama ben sorun yaşamışımdır. O markayı kötülemeyi gerektirmez bu durum: )

ben gm i kotulemiyorum marka dediniz:) ben servisi kotuluyorum bi ikincisi ben kotuluyorsam siz napiyorsunnuz suan.neyse sonucta burasi gmd sayfasi ve musterileri hakkini aramali bende burda musterisi olarak gmd ile bu alintiyi yaziyorum

En baştan beri diyorum. Servisler nalettir. Hepsi aynıdır. Bunlar birşey değil benim kaldırılan yazılarım var burada. Firmalar para verip kaldırttılar. Bütün maillerini yayınladım tek tek. Küllüm oldular.

Ürün yok gelmedi diyen. Parasını ödeyecekleri ürünü aldıkları halde ürünü almadık diyen , Fatura gelmedi diyen, Ürün bariz hatalı iken sen kullanamadın diyen. Bunları yazdım ama dh kaldırdı para karşılığı.

Diyeceksin ki nerden biliyorsun. Bu firmalardan birisi tarafından bizzat söylendi . Reklamvereniyim kaldırtacağım şeklinde.
  • Örneğin yukarda reklamı olan çiçeksepeti varya geçen sevgilier gününde paraları toplayıp çiçekleri yollamadı :)
  • quote:

quote:

quote:

Samsung alipta ekran degisimine 600 lira odemekte vardi umarim sorunsuz halledilir telefonun

samsung fabrikasyon hatali urunleri degistiriyor

Şebeke sorunu olan s3 mini ( annemin telefonu ) kaç kere servise gitti çözüm bulunamadı. Üstelik sıfır telefon bir kaç günlük sadece. Değişimde olmadı malesef. Evin içinde çekmiyor telefon benim discovery aynı yerde full çekiyor. Zaman zaman ulaşamıyoruz ses yankı yapıyor ve bazen kesik kesik geliyor. Ben buzamana kadar 2 kere problem yaşadım samsungla birde fotoğraf makinesinde dijital fotoğraf makinesine uyduruk ve farklı renkte bir lens takıp iyice içine ettiler çöp oldu makine :)

Yani demek istediğim her marka ile bu tür sorunlar yaşayaibliriz sen memnunsundur ama ben sorun yaşamışımdır. O markayı kötülemeyi gerektirmez bu durum: )

Deneyimle sabit bir nokta ekleyeyim :)
    Aman Samsung Türkiye servisini başka servislerle karşılaştırmayın, Telpa ya da x marka farketmez.
    Yalanın dolanın bin para, bilgisizliğin ve kanunsuzluğun diz boyu olduğu kraldan çok kralcık Samsung Türkiye servisine, servis demek diğer firmalara hatta en kötüsüne bile hakaret olur, iki elleri yakanızda olur...
    Telpanın daha önce Samsung servisi olmaları bu davranışlarının belli bir oranının sebebi olabilir.
    Ama temiz sayfada, yeni bir firma ve ürünle kalıcı isim oluşturacaklarsa artık bu aymazlıktan sıyrılmaları gerekir.
  • arkadaşlar telefonlarınız kaç saatte şarj oluyor benim 2.40dk doluyor ????
  • ugurdeniz1992 U kullanıcısına yanıt
    anlamadım gitti bende. kendi kulaklığı dışında başka kulaklıklarda hiç bir problem yok. oysa kendi kulaklığı denediğim kulaklıklardan çok daha iyi ses veriyor. philips ve nokianın kulaklıklarını kullanıyorum bende.
  • Arkadaslar telefonla konusurken bi yandanda nete gireym dedim ama olmadi neden acaba bu sekilde kullanan warmi aranizda ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

Orijinalden alıntı: t u r g a y

Sadece görünümleri aynı yani dış kasa gionne nin bataryasını aldım ama discoveriy e olmuyor pinleri ve yönü ters hatta aldığım adama bizim bataryayı gösterdim senin telefon başka dedi

Aldığınız bataryanın linkini verebilir misiniz? veya kodu nedir biliyor musunuz?

Mesaji okumadiniz galiba batarya bizim telefona olmuyor giyonenin bataryasi bizimkinden farkli yanlis yapip alan arkadas varsa iptal edin zaten satilan yerdeki resimle discovery bataryasini karsilastirin farki gorursunuz

• Android 4.3 Gelicekmi Cihaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwentySixx

arkadaşlar telefonlarınız kaç saatte şarj oluyor benim 2.40dk doluyor ????

Bir bucuk saat benimki...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Orijinalden alıntı: migohanze

ACİL YARDIM LÜTFEN
    Benim telefon sim kartın dolu boşalt diyor fakat içindeki mesajları görmüyor.
    Turkcell kullanıyorum 2. hat olarak tanımlandı. Tek hat kullanıyorum. Ayrıca 3g yi bir tülü açamadım. Mesaj bile attım turkcele. 3g li telefon kullan diyor. Ama çıkarıp nokia n95 takıyorum 3g gözüküyor. Bunda yok. Hadi geçtim 3g yi neden sim kartımdaki mesajları göremiyorum . Lütfen yardım edin yada (arama yaptım bi sonuca ulaşamadım) varsa bi link verin.

mesajların görünmemesi durumu tam olarak nasıl? ekran donması şeklinde mi? eğer öyleyse ayarların olduğu sayfada yada yan sayfasında mesaj ikonu var oraya tıklayıp deneyin. yada yeniden başlatın teli öyle bir deneyin

Mesaj olayını çözdüm . Mesaj ayarları felan onları da göremiyordum. Telefonu açıyorum sim kart şifresini giriyorum .Hemen uyarı geliyor sim kartın dolu diye. Mesajlarını sil diyordu.
    Kesinlikle nasıl yaptım bilmiyorum ama telefonu güvenli modda açtım. Sonra sim ayarlarına gittim . Türkcelli kapadım açtım. O bölümde bir sürü yeri kurcaladım sonra telefonu yeniden başlatdım. Mesajlar , mesaj ayarları hepsine ulaşabildim.

Ancak 3g sorununu hala çözemedim. Aşağıda bir arkadaşın çözümünü deneyeceğim ama türkcell şifresi nedir? Siteye üye olup onun verdiği şifreyi mi yazacağım? Evett sim kartım çok eski. Bu işi çözemezsem zaten turkcellden vodafona geçeceğim ve micro gsm kartından alıp kullanacağım.

hattını normal telefona tak lüzümsüz mesajları sil boşalt simi biraz yani sonra sim kartın eskimi kaç senelik eski olanlarda bu sorun olabilir bir dene bunu 3g işine gelince trkcel online işlemlerde yükle şifreyle girişyap orda 3g aktif pasif var onu aç yada açıkmı diye bak böyle bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi migohanze -- 12 Eylül 2013; 18:37:24 >
  • quote:

quote:

quote:

Sadece görünümleri aynı yani dış kasa gionne nin bataryasını aldım ama discoveriy e olmuyor pinleri ve yönü ters hatta aldığım adama bizim bataryayı gösterdim senin telefon başka dedi

Aldığınız bataryanın linkini verebilir misiniz? veya kodu nedir biliyor musunuz?

Mesaji okumadiniz galiba batarya bizim telefona olmuyor giyonenin bataryasi bizimkinden farkli yanlis yapip alan arkadas varsa iptal edin zaten satilan yerdeki resimle discovery bataryasini karsilastirin farki gorursunuz

Benim almak için link istediğimi nereden çıkardınız, ben almış olduğunuz bataryayı inceleyecektim sadece, çünkü çok farklı batarya kodları var. Örneğin 008 var 008A var. OK...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel35

quote:

neeee 1:30 mu benim 2:30 sürüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim almak için link istediğimi nereden çıkardınız, ben almış olduğunuz bataryayı inceleyecektim sadece, çünkü çok farklı batarya kodları var. Örneğin 008 var 008A var. OK...

Benim aldigim bataryanin kodu BL-C008 zaten iki bataryaninda bizimkine gore + - kutuplari ters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t u r g a y -- 12 Eylül 2013; 18:47:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin-22

quote:

quote:

1.30 nerde 2.40 nerde 1 saat 10 vay.. :D
  • quote:

quote:

quote:

sıfıra kadar boşalmış olan telefon işlemsiz 2,30 saatte ortalama doluyor.
  • İsik guzelse resimler boyle :)
     *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

• Bu telefonda (donanımsal olarak) 2 megapixel kamera var sanırım. ve yazılım destekli olarak 8mp demişler. :D
    Kullananlara şunıu sormak istiyorum; lg l7 mi almalıyım yoksa bu telefonu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazer95

İsik guzelse resimler boyle :)
     *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

Güzel kareler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihertekin159

quote:

quote:

quote:

ben %14te koydum hacı 2.40
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihertekin159

quote:

quote:

quote:

ben %14te koydum hacı 2.40

Bu normal . Telefonun o andaki çekim gücü bile değişiklik yapabilir. Çok normal
  • 
Sayfa: önceki 13631364136513661367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.