Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgon

GamerzROM upload olmaktadır. :-) İftardan önce beklemeyin. Test ediyorum.

Batarya Ömrü Nasıl Hocam , Ayrıca Touchwiz Kullanabilicek miyiz Yoksa Daha Sonramı Flaslıcaz Launcheri
  • quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

abiler discovery cutomizer ne?,GamerzROM ne?, biri açıklayabilir mi?

İlk sayfada hepsi var. Ama anlatayım yine de. Discovery customizer bir program marketten iniyor burak bey tarafından hazırlanıyor. İçinden şuan için CWM recovery yani kurtarma yedek alma custom rom kurma işlemi yapmakta kullanılan şeyin kurulumu yapılabiliyor. Programa ileride birçok özellik daha eklenecek.

GamerzROM custom rom un adı. Custom rom ise General mobile in değil de kullanıcıların topluluğun geliştirdiği romlara verilen isim.
    @torquehp

•  General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım]
    arkadaşlar benim sol alttaki root rengim yeşile neden dönmüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 12 Temmuz 2013; 19:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

GamerzROM upload olmaktadır. :-) İftardan önce beklemeyin. Test ediyorum.

Hocam launcher ı ne yaptınız? Bir de ben root yapamadım :\ program farklı bende
  • renge dikkat etmedim ben lakin root yazana değil yandaki çince yazıya tıklayacaksınız. orası aktif değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

arkadaşlar benim sol alttaki root rengim yeşile neden dönmüyor ?

Sürücüler düzgün kurulmamış bende ilk denememde aynı şeyle karşılaştım. Windows 7 kullanıyorsanız yine de yükle demeniz lazım kurarken. Windows 8 ise Ozan beyin dediği gibi driver signature(sürücü imzalama) zorlamasını kapaman lazim. Burada var. Olmadı Google da arat nasil yapildigini anlatan videolar var.
    En kolayı Windows 7 bir bilgisayarda sürücüleri yine de yükle diyerek yükle çalıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 12 Temmuz 2013; 19:44:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

renge dikkat etmedim ben lakin root yazana değil yandaki çince yazıya tıklayacaksınız. orası aktif değil mi?

tmm hocam yaptım :) oraya tıkladıktan sonra başka bir pencere acıldı ordan yaptım teşekkürler
  • haa ben de bunu custom rom sanıyordum e ama cwm yi kurmamız için link ve anlatımı verilmişti(ilk sayfada)
  • root yaptım sonra cwm recovery i kurdum arkadaşım programından şimdi ne yapmam gerekiyor acaba Custom rom için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 12 Temmuz 2013; 19:52:59 >
  • quote:

root yaptım sonra cwm recovery i kurdum arkadaşım programından şimdi ne yapmam gerekiyor acaba Custom rom için ?

daha custom rom yayınlanmadı yayınlanınca herkes kuracak zaten beklemedeyiz iftardan sonra gelecekmiş :)
  • quote:

root yaptım sonra cwm recovery i kurdum arkadaşım programından şimdi ne yapmam gerekiyor acaba Custom rom için ?

upload ın bitmesini
  • pardon :)) çok teşekkürler cevaplar için hadi bakalım hayırlısı olsun herkese inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

quote:

İlk sayfada hepsi var. Ama anlatayım yine de. Discovery customizer bir program marketten iniyor burak bey tarafından hazırlanıyor. İçinden şuan için CWM recovery yani kurtarma yedek alma custom rom kurma işlemi yapmakta kullanılan şeyin kurulumu yapılabiliyor. Programa ileride birçok özellik daha eklenecek.

GamerzROM custom rom un adı. Custom rom ise General mobile in değil de kullanıcıların topluluğun geliştirdiği romlara verilen isim.
    @torquehp

haa ben de bunu custom rom sanmıştımhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.burakgon.DiscoveryCustomizer .ama zaten sayfaada vermemişmiydi cwmyi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

quote:

@torquehp

haa ben de bunu custom rom sanmıştımhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.burakgon.DiscoveryCustomizer .ama zaten sayfaada vermemişmiydi cwmyi?

Hayir o stock rom henuz custom rom yayinlanmadi
    Cmw yide bugun yukledi markete simdi bi tek custon rom u beklemek kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 12 Temmuz 2013; 20:17:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda bende rootladım :)
  • hocam sagolun bilmeyenler icin gayet güzel rehber olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İftarıda yaptıkk :) Allah kabul etsin arkadaşlar .Birde romu yükledikmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLoNeRia

İftarıda yaptıkk :) Allah kabul etsin arkadaşlar .Birde romu yükledikmi

ALLAH kabul etsin kardeşim.
  • İftarı yaptım rom bekliyorum :D Allah kabul etsin herkesin orucunu.
  • Burak kardeşimizi bekliyoruz merakla :) umarım sorunsuz bir rom bizi bekliyordur.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.