Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KULLANICI YORUMLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
17
Favori
276.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: servetkee

General Mobile Discovery KAMPANYASINA DEVAM !
    Bu fiyat Türkiye de Sadece Bizde Hemde Ücretsiz kargo avantajıyla.
    http://www.ynsmagazacilik.com/818695
    General Mobile Discovery (16 Gb
    KDV Dahil: 580.00 TL
     GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KULLANICI YORUMLARI

Yeriniz nerededir? İzmir'deyseniz bizzat yerinize gelip almayı tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

Ayrıca, bahsettiğiniz fiyatlar tam yarı yarıya. İnsan 1200 TL'ye, bir kendine bir de çok sevdiği bir insana hediye bile Discovery alabilir. Son karar sizin. Hangisini alırsanız güle güle kullanın.

Sıkıntının bir kısmı da o bir tane aldık mı ikinciyi de almak gerekecek. 2 tane discovery almak bana da daha mantıklı geliyor. Tek çekincem çocukların eline düşmesi. Hepsiburada sitesinde cüzdan şeklinde kutular var, tedbir amaçlı öyle bir şeyle beraber discovery almak en iyisi gibi.

Bu arada muhtemelen cihazınızda sorun çıkmayacaktır şarjla ilgili, forumlarda gördüğüm kadarıyla ilk parti ürünlerde sıkıntı çıkıyormuş şarj soketinde. 16 Gb'lar zaten o ilk parti ürünlerden daha sonra çıkan bir ürün. GM Discovery II beklesem mi sorusunun da cevabı orada; ilk partiler yine sorunlu olabilir, yazılım muhtemelen oturmamış olur vs. vs. o yüzden aklıma takılsa da Discovery II sormuyorum. :)

Bence Discovery 2 beklemeye gerek yok. Telefonda Android geliştirme yapmayan, son kullanıcı seviyesinde kullanıcılar için gayet başarılı bir F/P telefonu Discovery.

Kılıf konusunda, ben iki tane aldım. Birisi arka kapak yerine takılan, önde de kapağı olan, ön kapağında iki tane plastik pencere olan, diğeri de orjinal arka kapağın üstüne takılan 0.2 mm kalınlığında (Daha doğrusu inceliğinde) yarı sert yarı yumuşak kılıf. İlk birkaç gün, ön arka kapaklı olanı kullandım hassas davranıp ama, zaten o şekildeki kılıfları hiç sevmediğimden ve ön kapağı da kendiliğinden tam oturmayıp biraz havada kaldığından; ayrıca her kullanımda ön kapağı arkaya katlama zorunluluğunudan dolayı onu çıkarttım, diğerini kullanıyorum. Fotoğraf yükeleyebilirim ihtiyaç olursa.

Çocukların eline düşme konusunda ise, sadece Discovery değil hiçbir tlefonu çocukların eline, onların kendi sağlığı için, ayrıca kitap gibi çok faydalı birşeyden ömürboyu kopmamaları için, lüks ve teknolojiye ufacık yaşlarda alışmamaları için vermemeliyiz. Ancak en baştan alıştılarsa çok zor, kolay gelsin. En azından ciddiyetle üzerinde durulursa Discovery milat olabilir

• engunaydin E kullanıcısına yanıt
    buradan almanız gerkiyor firmamızın merkez yeri aydında
    adınıza fatura kesilerek güvenli bir şekilde adresinize göderilir
    kargo bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetkee

buradan almanız gerkiyor firmamızın merkez yeri aydında
    adınıza fatura kesilerek güvenli bir şekilde adresinize göderilir
    kargo bedava

Önümüzdeki hafta Aydın'a gelicem zaten. PM'den adresi atarsanız gelince elden alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 29 Ocak 2014; 5:11:39 >
  • 1 ay önce eşime aldım. Şu ana kadar forumda bahsidilen sorunlardan hiç biri çıkmadı. Gayet güzel bir telefon. Ben 10 ay önce kendime 900 TL ye s3 mini aldım. Telefon 1 haftalıkken yere düştü ve ekranı çatladı çok dikkatlli bakınca görülüyor. 450 Tl dediler değiştirmedim öyle kullanıyorum. Discoveriyi alınca s3 e verdiğim paraya acıdım. Çok daha hızlı çok daha fazla ekran kalitesi olan bir telefon. 2 tane arkadaşım uzun zamandır kullanıyordu onların tasiyesi üzerine aldım. Eşime S3 alcaktım. İyi ki discovery almışım diyorum.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Benim de telefonda farkettiğim kronik bir sorun var.
    Şimdiye kadar baktığım bütün discoverylerde bu problem var
    Telefonun arka kamerasının olduğu tarafa işaret parmağınızın tırnağıyla tıkladığınızda ince bir titreşim sesi geliyor
    Sanırsam kameranın olduğu tarafta bi parçada boşluk var.
    Tüm cihazlarda aynı sorun var.
    Bu problemi farkedip çözebilen oldu mu acaba?
  • Arkadaslar bende dun 16 gb siyah modelini aldim su sarj sorunu icin ilk partilerde vardi o sorun deniyor ama kimi 16 gb da da var diyor cok dikkatli davraniyorum umarim sorun cikarmaz s3 kullandim 4 ay aralarinda kamera haricinde bir fark görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de iki haftadır kullanıyorum şarj soketinde sorun olmayacak gibi görünüyor.

İki önemli soru:

1. Mesaj yazarken klavye tuşlarına basma titreşimini kapatmak istiyorum. Ayarlar/Ses-Titreşim bölümünden klavye titremesini kapatıyorum ama sonuç alamadım.

2. Ekran kilitli durumda, mesaj geldiğinde ekran aydınlatması olmuyor. Mesaj sesini de duymadıysam eğer, geldiğini anlamak için ekranı açmak zorunda kalıyorum. Bununla ilgili ayar yapabilen var mı acaba?

Bu iki konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • YNS mağazası Aydın'dadır arkadaşlar . yorumlara baktımda gerçekten yalanlar yalanlar üstüne gitmiş . Böyle bir firmayı sırf ucuz diye tercih etmeyin paranızdan olursunuz . Kapıda ödeme olmadıkça yada çok güvenilir olmadıkça internetten alışverişi önermem ...
  • quote:

Ben de iki haftadır kullanıyorum şarj soketinde sorun olmayacak gibi görünüyor.

İki önemli soru:

1. Mesaj yazarken klavye tuşlarına basma titreşimini kapatmak istiyorum. Ayarlar/Ses-Titreşim bölümünden klavye titremesini kapatıyorum ama sonuç alamadım.

2. Ekran kilitli durumda, mesaj geldiğinde ekran aydınlatması olmuyor. Mesaj sesini de duymadıysam eğer, geldiğini anlamak için ekranı açmak zorunda kalıyorum. Bununla ilgili ayar yapabilen var mı acaba?

Bu iki konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Titresim icin ayarlar a girin dil ve giris e girin orada google klavye var onun yaninda ayar tusu var basin titresimi kaldir diyin duzelecektir

• Çok teşekkürler titreşim tamam. 2. Soruya ödül mu koysam :)

• Arkadaşlar bu discovery i alırken telefonun kaçıncı party üretim olduğunu nasıl anlarız ? Çünkü ilk 1-2-3 part üretimlerinden almak istemiyorum . Sorunları varmış ....
  • quote:

Çok teşekkürler titreşim tamam. 2. Soruya ödül mu koysam :)

Vallaha onu bende bilmiyorum

• Ahizenin altında general mobile yazan ve kulaklığı beyaz olan ürünler son parti ürünler diyorlar doğru mudur ?
  • Anlasilmiyor diye biliyorum. Telpa dan yeni parti silmiş bir satici yeni seri satiyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: watchman07

Ahizenin altında general mobile yazan ve kulaklığı beyaz olan ürünler son parti ürünler diyorlar doğru mudur ?

Benim kulaklik beyaz ancak general mobile yazmiyor ahize altinda

• Benim Kulaklik beyaz ancak ahize min alti derken ilk alindigi ndaki koruyucu filmde yazani mi diyorsunuz acaba

• Hibrit bi soru sormak istiyorum. Telefon ve forum ile ilgili:

Discovery'den forum a mobil uygulama ile gidiyorum. İlk acilis sayfasi bildirimler sayfasi olarak geliyor bir bildirim e alinti yaparak cevap verdikten sonra yeniden bildirimler sayfasina dönüyor ama bomboş bembeyaz bir sayfa asla dölmuyor. Geri tuşu da caliamiyor home tuşu çikmak zorunda kaliyorum.

Böyle sorun yaşayan var mi acaba. Uygulamayi hangi mod da kullaniyorsunuz mobil/tablet/mini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550 TL ye 4 ay kullanılmış Discovery 16 gb alacağım kılıfıda dahil herşeyi var . Sizce uygun mudur ?
  • Kilifi ile gecen hafta gittigidiyor'dan 580'e denk getirerek aldim (bonus+vodafone+avantajix) bunu düşününce mantikli gelmiyor ama su an dolardan dolayı fiyat artmis mi? Her halularda 4 ay kullanilmis cihaza 550 istenmesi normal gel.edi bana.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.