Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KULLANICI YORUMLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
17
Favori
276.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler telefonum GM discovery dream leauge socceri yüklemek istiyom play store cihaziniz bu sürümle uygun ddeğil diyor NE yapmaliyim Lütfen yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecin09

İnternet gezintisi yaparken tek tuşla yukari kaydirma olsa hoş olacak. Ya da telefon sallayinca yukari ciksa mesela. Uzun sayfalarda büyük problem elle kaydirmak.

sanırım bu link size yardımcı olacak. telefonu satın alanların telefon daha eline bile geçmemiş. Bence güvenilir değil...
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/yns-group
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Selam arkadaşlar .. Bu YNS Mağazacılık tan daha önce alışveriş yapan varmı ?
    Güvenilir mi burası?

+1 bende merak ediyorum.

Merhaba, ben de bu cihazdan alacağım, direkt önyargılı kötüleme yapmadan size bir olay anlatayım :

18.01.2014 Cumartesi günü, ynsmagazicilik/group'tan 10-12 gün beklemek yerine, günboyu vaktim olduğundan, sahibinden.com'da, İstanbul'da bir satıcı bulup gidip elden alayım dedim, arama yapıp ynsmagazicilik ile aynı fiyata, benim ikamet ettiğim Kartal'da satan bir ilan gördüm. İlan vereni afişe etmiyorum şimdilik, ama ilan metni aynen şöyle:

"Merhabalar
    16 gb ve siyah rengi mevcuttur.
    Tüm kredi kartlarına tek çekim ve 3d secure(sms onaylı) hizmetiyle alışveriş imkanı vardır.
    Axess kart sahiplerine özel 12 taksit imkanı vardır.
    Havale ile ödeme yapabilirsiniz.
    Ürün orjinal kutusunda ve Telpa garantili (24ay) faturasıyla sürat kargo tarafından gelecektir.
    Aklınıza takılan tüm detayları mesaj bölümünden sorabilirsiniz hayırlı alışverişler herkese
    TAKAS VE PAZARLIK TEKLİFLERİ GEÇERSİZDİR BOŞUNA ZAHMET ETMEYİN.
    ÜRÜN İSTANBUL İÇİ VE KOCAELİ/GEBZE İLÇESİNDE İKAMET EDENLER İÇİN ELDEN ALMA İMKANI VARDIR FAKAT FİYATI 20 TL ARTAR VE ADINIZA FATURALI GELMEZ."

Bu ilan metninden, satış yapan sıradan bir mağaza ya da şahıs zannedip aradım. Telefonda konuştukça, ynsgroup elemanı olduğunu, telefonun 10 günde geleceğini, Kartal'ı öylesine işaretlediğini vb. söyledi. Kargo süresiyle ilgili neden bilgi vermediğini, elden teslim edebileceğini neden yazdığını sorunca unuttuğunu hemen ilana ekleyeceğini söyledi. Şu anda şüpheye düşmüş durumdayım doğal olarak.

Özellikle son cümlesi bana iyi niyetli gelmedi. İtanbul ya da Gebze'de elden teslim edebileceğini yazıp güven mi veriyor anlamadım, sorunca da yok diyor. Kapıda ödeme ise kastedilen, niye sadece İstanbul ve Gebze?

İsteyene ilan linkini pm atabilirim.

• Benim anladığım şahsın kendisi bu mağazada çalışan, gebzede oturuyor. Elden teslim almak istersen kendi adına alıp 20 TL komisyon ekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belkibirgun00

ayıptır yahu,
    hala telefona çamur atanlar var, hele hele telefonu s3 mini ile karşılaştırıp s3 mini'nin kamerası çartı çurtu daha iyi diyen var. Yapmayın etmeyin günahtır bu yaptığınız.
    s3 mini ve discovery aynı kulvarda bile değil.
    Şarj soket sorunu yaşayan veya pil sorunu yaşayan bir kaç arkadaşımız olabilir, sonuçta teknolojik ürün.

ben dahil iş arkadaşlarım dahil olmak üzere 6 adet telefon var bizde birisinde de zırnık sorun yok.
    Bir de ben telefonu düşürdüm ekranını kırdım, ekran değişimi 167 tl. Samsung bir ekranı kırılsın bakın kaç para alacak sizden.

Benim telefonun basina gelmeyen kalmadi sarjdayken unutup zorladigim oldu soket hala saglam 4 kisiye aldirdim hicbirinde sorun yok. Bu camur atanlar yedikleri kazigi cikarmaya calisanlardir zamsung iyi keklemis fanboylar sizi

• Telefondan çok fazla anlamam fakat uzun bir araştırma sonrası birazda buranın gazına gelip 4 gb olanından aldım
    Menü geçişleri harika, nete girme mükemmel ve bana göre Türkçesi de harika

Normal şartlar altında en fazla yürürken müzik dinlerim ve bunun dışında cepten nete çok fazla girmem
    Benim gibi biri için gerçekten harika yeter ki im sorunu olmasın ki onunda garantisi var ve adıma faturalı
  • Bnde Dün aldım 16 gb sini almadan önce hiç istemiyordum marka takıntısından olabilir ama dün felan baya telefona spl temasını yükledikten sonra telefon mükemmel oldu kasma denen bişi yok telefonda bnim bi şikayetim var sadece kulaklık ve hoporler şarkı dinleyenler için tatmin etmiyor ama bu fiyata bu akıcılık çok iyi bide bn deat trigger2 yükleyemedim yardımınız olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: discovery1903

İyi günler telefonum GM discovery dream leauge socceri yüklemek istiyom play store cihaziniz bu sürümle uygun ddeğil diyor NE yapmaliyim Lütfen yardim

Yardim lutfen

• Telefonun yukarsında general mobile yazmıyor diye biliyordum ilk aldıgımızdakı jelatınde general mobıle yazıyr muydu sizde?
  • Arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum sizce nasıl oyun oynarken internette gezinirken donma varmı kamerası nasıl ? telefon ısınıyomu vs vs. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler:..
  • Discovery78 D kullanıcısına yanıt
    General Mobile Discovery KAMPANYASINA DEVAM !
    Bu fiyat Türkiye de Sadece Bizde Hemde Ücretsiz kargo avantajıyla.
    http://www.ynsmagazacilik.com/818695
    General Mobile Discovery (16 Gb
    KDV Dahil: 580.00 TL
     GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KULLANICI YORUMLARI

• kesinlikle önermiyorum bu telefonu şarj soketi sıkıntılı ve telpa garanti kapsamına almıyor. sizden para istiyor. benim 1 ay içinde bozuldu ve 54 gündür tüketici hakları ile uğraşıyorum paramın geri iadesi için
  • Arkadaşlar kimi iyi diyor kimi kötü diyor kararsız kaldım bi yardım edin şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar onu bunu bırakın da bu telefon çift sim kartlı SAR değeri daha yüksek olmasın ben çift sim kartlı telefonlara sıcak bakmıyorum tamam fiyat güzel telefon güzel de...
  • Telefonu yaklasik 2 aydan beri kullaniyorum. Samsung gio dan sonra ilaç gibi geldi. Acikcasi çok arastirdim.kullanan arkadaşlara sordum. İnternetten kullanici yorumlarini inceledim. Tereddutlerim vardi. n11 den aldim. Bana indirimlerle birlikte 540 lira gibi bir fiyata geldi. Çok memnunum. Discovery2 yi de merakla bekliyorum.

• line programındaki bağlantı hatası hakkında bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz981

neyle neyi karşılaştırdığınızı bir düşünün lütfen . F/P olarak ıphone ödediğin bedelin sadece elması fiyatına olan yani reklam parasına aldığın telefonu kıyaslıyorsunuz. öte yandan sizin mesajınızı okumadan önce paylaştığım mesajda da yazdığım gibi internet gerçekten hızlı. kendi radyosu harika. kulaklık ise 10-15 tlye harika kulaklıklar var piyasada. ekran gayet güzel. anladığım siz elmacı olunca biraz markadan ön yargı yaptınız.
    malzeme kalitesine gelince elma hariç her marka kullandım bende elma sevmiyorum bu arada; tepesi üstü yere çakıltı ve bir sıkıntı yok.

Selamlar,

Ben de aynı durumdayım maalesef. Kıyaslama anlamında... 1200 liraya yurtdışı, açık (6 ay kullanılmış) iphone 5 düz 64 gb buldum sağlam bir sıkıntısı yok ama 1200 lira 42 inch tv parası bir telefona vermek bana çok akıllıca gelmiyor.

Telefoncu tanıdık discovery için yere düştü mü bozulur, malzemesi kalitesiz gibi şeyler söylüyor. Güvenemiyorum da çünkü biliyorum ki iphone'u ondan alacağımı sanıyor haliyle discovery yerine iphone satmak istediğinden tepkisi normal. Yine de huzursuz etmeye yetiyor insanı. Tepesi üstü yere çakıldı bir sıkıntı yok demeniz dikkati mi çekti. Kasası güçsüz duruyor, acaba sizdeki tesadüf mü? Hani 100 kez düşse anca 1'inde bir şey olmadan kurtulur gibi bir durum mu var yoksa telefonu defalarca düşürdünüz ve bir sıkıntı yok mu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 27 Ocak 2014; 12:07:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz981

neyle neyi karşılaştırdığınızı bir düşünün lütfen . F/P olarak ıphone ödediğin bedelin sadece elması fiyatına olan yani reklam parasına aldığın telefonu kıyaslıyorsunuz. öte yandan sizin mesajınızı okumadan önce paylaştığım mesajda da yazdığım gibi internet gerçekten hızlı. kendi radyosu harika. kulaklık ise 10-15 tlye harika kulaklıklar var piyasada. ekran gayet güzel. anladığım siz elmacı olunca biraz markadan ön yargı yaptınız.
    malzeme kalitesine gelince elma hariç her marka kullandım bende elma sevmiyorum bu arada; tepesi üstü yere çakıltı ve bir sıkıntı yok.

Selamlar,

Ben de aynı durumdayım maalesef. Kıyaslama anlamında... 1200 liraya yurtdışı, açık (6 ay kullanılmış) iphone 5 düz 64 gb buldum sağlam bir sıkıntısı yok ama 1200 lira 42 inch tv parası bir telefona vermek bana çok akıllıca gelmiyor.

Telefoncu tanıdık discovery için yere düştü mü bozulur, malzemesi kalitesiz gibi şeyler söylüyor. Güvenemiyorum da çünkü biliyorum ki iphone'u ondan alacağımı sanıyor haliyle discovery yerine iphone satmak istediğinden tepkisi normal. Yine de huzursuz etmeye yetiyor insanı. Tepesi üstü yere çakıldı bir sıkıntı yok demeniz dikkati mi çekti. Kasası güçsüz duruyor, acaba sizdeki tesadüf mü? Hani 100 kez düşse anca 1'inde bir şey olmadan kurtulur gibi bir durum mu var yoksa telefonu defalarca düşürdünüz ve bir sıkıntı yok mu merak ettim.

Subjektif yorumlardan ziyade objektif verilerle hareket etmeye çalışın. Ben elimden geldiğince karşılaştırma yapmaya çalışayım:

- Ekranının gorilla glass olmaması, düşmelerde daha kolay kırılmaya sebep olabilir. Gorilla glass'ların kırılmayacağı düşünülmemeli; düşüş açısı, düştüğü zemin vb. her ekranın kırılmasına sebep olabilir. Discovery kırık ekran değişimi 167 TL, Apple ya da Samsung'ta 300-400 TL olacağını tahmin ediyorum.

- Şarj soketinde sıkıntı oluşabildiği söyleniyor. Benim cihazım yeni serilerden, o surn var mı bilmiyorum. Şu ana kadar sorunsuz kullandım.

- Discovery IPS ekranı, Samsung Galaxy Note 3 kullanan arkadaşımdan bile tam not aldı.

- Hoparlör ses kalitesi çok iyi geldi. Ama kulaklık çok kalitesiz (Müzikte). Sesi önemseyenler kulaklık almak zorunda kalacaktır.

- Arka kapak çıkarılabilmesi ve batarya değiştirilebilmesi çok iyi. Apple'da bu imkan yok.

- İnternet dolaşımı, Discovery için Wi-Fi'da çok iyi. Apple'ı bilmiyorum.

- Fiyat 600 TL civarı olması çok çok iyi. Discovery'yi F/P kralı yapıyor.

SUBJEKTİF : Her insan farklı kriterlere sahiptir. 600 TL fiyatların üstünde telefona para harcamak istemeyen, performansı çok iyi olsun isteyen, Android işletim sistemini seven, ekran kırılma riskinde bile fazla paralar ödememeyi düşünen insanlar için çok iyi bir cihaz.
    Uzun yıllar Apple iPhone kullandım, Apple'ın tüm ürünlerini de ergonomi ve kullanış açısından çok severim. Ancak, her yönüyle mobil olması gereken tablet ve telefonlarda, sistemin çok esnek ve başka cihazlarla bağlantıya açık olması gerektiğini düşündüğümden Android kullanma taraftarıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_takimi -- 27 Ocak 2014; 14:10:02 >

• engunaydin E kullanıcısına yanıt
    Ayrıca, bahsettiğiniz fiyatlar tam yarı yarıya. İnsan 1200 TL'ye, bir kendine bir de çok sevdiği bir insana hediye bile Discovery alabilir. Son karar sizin. Hangisini alırsanız güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

Ayrıca, bahsettiğiniz fiyatlar tam yarı yarıya. İnsan 1200 TL'ye, bir kendine bir de çok sevdiği bir insana hediye bile Discovery alabilir. Son karar sizin. Hangisini alırsanız güle güle kullanın.

Sıkıntının bir kısmı da o bir tane aldık mı ikinciyi de almak gerekecek. 2 tane discovery almak bana da daha mantıklı geliyor. Tek çekincem çocukların eline düşmesi. Hepsiburada sitesinde cüzdan şeklinde kutular var, tedbir amaçlı öyle bir şeyle beraber discovery almak en iyisi gibi.

Bu arada muhtemelen cihazınızda sorun çıkmayacaktır şarjla ilgili, forumlarda gördüğüm kadarıyla ilk parti ürünlerde sıkıntı çıkıyormuş şarj soketinde. 16 Gb'lar zaten o ilk parti ürünlerden daha sonra çıkan bir ürün. GM Discovery II beklesem mi sorusunun da cevabı orada; ilk partiler yine sorunlu olabilir, yazılım muhtemelen oturmamış olur vs. vs. o yüzden aklıma takılsa da Discovery II sormuyorum. :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.