Şimdi Ara

General Mobile Discovery Kitkat'ın Ayak Sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün telpa yetkilisinin twitter'dan yaptığı açıklamaya göre kitkat ay sonunda geliyor gözümüz aydın...
     General Mobile Discovery Kitkat'ın Ayak Sesleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi bakalim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitkat değil o daha Mtk 4.4 için kernel bile çıkarmadı bu güncelleme hataları ve bugları düzeltmek için.
  • 4.3 bile şüpheli 4.4'ü nereden çıkardın?

• Sürümü bu kadar önemsemeyin stabil ve sorunsuz çalıştıktan sonra 4.2.1 de iyi şuan ama en azından 4.3 gelse iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

4.3 bile şüpheli 4.4'ü nereden çıkardın?

Gm yetkilisi aciklama yapmisti discoverye kitkat nisanda gelecek diye yeni launcher denince insan Merakla ediyor acaba erken mi geliyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: CitylineR44

quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

4.3 bile şüpheli 4.4'ü nereden çıkardın?

Gm yetkilisi aciklama yapmisti discoverye kitkat nisanda gelecek diye yeni launcher denince insan Merakla ediyor acaba erken mi geliyor diye

Muhtemelen Discovery 2'deki gibi 4.4 görünümünde olacak başlatıcı. Ama Android 4.4 için dediğin gibi nisanı falan beklememiz gerek. Ayrıca gelmesi çok da önemli değil gibi telefon oldukça sağlam. Gelirse ne olur? Mutlu oluruz ve şimdiye kadar yaptığı gibi kendi reklamını yapar. Hem GeneralMobile yaptım mı Samsung (s3) gibi saçmalamaz gene sağlam, stabil yapar.
    ...Bence yani, baksana biz bile adamların reklamını yapıyoruz:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KitKat falan gelmiyor. Android 4.2.1 sürümünün 4. güncellemesi geliyor heveslenmeyin boşuna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

KitKat falan gelmiyor. Android 4.2.1 sürümünün 4. güncellemesi geliyor heveslenmeyin boşuna :)

launcher nasıl olacak acaba en çok merak ettiğim o
  • gelen güncellemede elite olan daire kısayolu olsa güzel olur bunu muzaffer gölcü twit attım ama 5 gündür başka twiti yok umarım görür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CitylineR44

quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

KitKat falan gelmiyor. Android 4.2.1 sürümünün 4. güncellemesi geliyor heveslenmeyin boşuna :)

launcher nasıl olacak acaba en çok merak ettiğim o

4.4 cakmasi olur diye dusunuyorum :)
    Ama ben bizzat kendim daha hafif bir baslatici istedigimizi soyledim . Simdi icine efekt mefekt basarlar sonra menu de kasar falan katil olurum:))

• Hayırlısı sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Su yeni guncellemeden ne haber bu ay sonunda gelecekti en son

• Kitkatla alakasi yok onun normal eklemeler yapilacak bildigimiz.bu arada mtk, 6589icin 4.4 kaynak kodlarini dagitmis diye okudum bakalim general mobile ugrasacakmi

• discovery 4.4 alır ama seneye anca daha gionee almadı ki ordan çarpsın bizim yazılımcılar.
  • 4.4 arayüz çakıcaklar o kadar fazla bişey beklemeyin ama bildirim ışığı gibi yenilikler gayet hoş destek geliceğini beklemiyodum bu firmadan helal olsun adamlar uğraşıyor verdiğim para 600 lira sonuna dek helal olsun
  • Bir de şu kronik sorunlar için TELPA para istemese cidden iyi bir firma ama tam bir hırsız/soyguncu mantığıyla hareket ediyor garanti işinde
  • Bu güncelleme ne zaman gelecekkk

• 4.4.2 kullanmadım daha ama 4.3 de çok iyidir. Uygulamaları devre dışı bırakma seçeneğiyle kalkmayan uygulamaları kaldırmış gibi oluyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.