Şimdi Ara

General Mobile Discovery için Sıcak Fırsatlar (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.152
Cevap
52
Favori
223.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: orhanncl

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

bu yns olayı nedir arkadaşlar? sorun yaşayan var mı? veya forum yerlilerinden alıp ta gelen beğenen var mı? bende almayı düşünüyorum en para ile titancılara para kaptırmayalım?

yns olayı network işi hocam avon,anway gibi bir ağ kuruluyo astlar üstler var firma bu şekilde birsistemle kendine ortak bularak sermayesini sağlayıp ticaret yapıyo. diğer sistemlerden farkı kapı kapı ürün satmak yerine tüm işlerin online olarak işlemesi. 18 aydır işleyen bir sistem giderek büyüyor. şu ana kadar dolandırıcılık şikayet yok tek şikayet ürün geç geliyor şikayeti. o da çok talep olduğu için. ben de discovery aldım geldi sonra distribitör olmaya karar verdim hatta o aldığımı hemen sattım yenisini sipariş ettim. Büyümeye çalışan firma yanlış yapmaz hocam ben böle düşünüyorum karar sizin.

https://www.ynsmagazacilik.com/885146

bu benim distribitör üyelik linkim almak isterseniz buradan üye olabilirsiniz.

Amway kurumsal bir şirket.
    Dünyada tanınmış, ürünleri ödüller almış.Tamam oda müşteri iştirakiyle kazanıyor ama.
    Bir kaç olayı var.Kötü haberi.
    Canları sıkılmış millet YNS yi mi kötülücek...
    YNS yi kim duymuş.
    Biride çıksın desin bana.Elle yazılmış ambar fişinden bozma bir faturadan başka ne gördü.
    Güvenmiyorum güvenemiyorum.
    Malesef...
    Daha çok belge ve açıklayıcı olmalı.
    YNS süper muhteşem olmuyor...
    Çok basit...

Herkes dolandırıcı gözyle bakıyor halen.
    Alanlar kim.1-2 kişi alabilir.
    Diğerlerinde patlamıyacağını kim garanti edebilir...
    Eee diğerinin güvencesi Ambar işi mi...
    10 gün neci bide...

bu kurumsal firmalar nasıl kurumsal oldu sizce aynen bu şekilde insanları üye yapıp mallarını sattırarak büyüdü ve kurumsal oldular. Yns de zamanla kurumsal olacaktır ben buna inanıyorum.

• orhanncl kullanıcısına yanıt
    444 lü YNS müşteri hizmetleri alalım.
    Aracıyla satın yine kazanırsınız.
    N11 dükkan alalım.
    Sanalpazar alalım.
    Komisyonuda üstüne ekleyin şahis olarak açın.
    İnsan güvence olmadan pat 580 yatırır mı.
    Ben şahsen gülüyorum milletimiz heycan arıyor.

quote:

quote:

quote:

bu yns olayı nedir arkadaşlar? sorun yaşayan var mı? veya forum yerlilerinden alıp ta gelen beğenen var mı? bende almayı düşünüyorum en para ile titancılara para kaptırmayalım?

yns olayı network işi hocam avon,anway gibi bir ağ kuruluyo astlar üstler var firma bu şekilde birsistemle kendine ortak bularak sermayesini sağlayıp ticaret yapıyo. diğer sistemlerden farkı kapı kapı ürün satmak yerine tüm işlerin online olarak işlemesi. 18 aydır işleyen bir sistem giderek büyüyor. şu ana kadar dolandırıcılık şikayet yok tek şikayet ürün geç geliyor şikayeti. o da çok talep olduğu için. ben de discovery aldım geldi sonra distribitör olmaya karar verdim hatta o aldığımı hemen sattım yenisini sipariş ettim. Büyümeye çalışan firma yanlış yapmaz hocam ben böle düşünüyorum karar sizin.

Dünyada tanınmış, ürünleri ödüller almış.Tamam oda müşteri iştirakiyle kazanıyor ama.
    YNS yi kim duymuş.
    Biride çıksın desin bana.Elle yazılmış ambar fişinden bozma bir faturadan başka ne gördü.
    Malesef...
    Çok basit...

10 gün neci bide...

ambar fişi gibi hakikatten resme baktım ama hiç hoş değil bu devirde ancak bu tip faturayı sanayide bir parça yaptırdığında verirler kardeşim biraz teknolojik olun yahu... garip bir durum...

ben 5 gündür distributor üm 15 ürün sattım hiçbiri de tanıdığım insanlar değil bi dünya distributor var bunlar bi dünya ürün satıyo 18 aydır bu iş böle yürüyo hiç kimse mi ürünüm gelmedi demedi hiç kimsemi maduriyetini paylaşmadı acaba. ben böle düşünerek güvendim aylardır bir tane şikayet var o da bu sitede Umut Bayrak arkadaşımız o da geç geldiğinden şikayet etmiş hatta cihazın ve faturanın resmini paylaşmış.

Sizlerin sorduğu bu soruları ben de yetkiliye sordum adamlar küçük bir dükkanken basit usulde vergi mükellefi olarak bu işe başlamış. Sistemi online olarak kurmak zor olduğundan fatura sistemini dahil etmemiş elle kesmişler. Üzerinde maliye bakanlığı yazan her fatura geçerlidir hocam yasal olarak. Şimdi yeni yapılan sitede bu da sisteme entegre olarak çalışacak ürün aldığınızda fatura otomatik kesilerek bilgisayardan yapılacakmış.

Tüm bunları tek seferde sordum cevapları makul geldi güvendim.

Bundan sonrası size kalmış ürün ucuz ama güvenirsiniz veya güvenmezsiniz kimse kimseyi zorlayamaz.

• arkadaşlar bence haksızlık ediyorsunuz ben yns den aldım 16 gb 580 TL ye sadece geç gönderimde sıkıntı oldu onun içinde teslim aldıktan sonra aradılar , telefondan memnunum her aradığımda ulaştım ve cevapladılar bazı şirketler arayınca açmıyorlar bile ilerde ne olur yns bilmem , fatura işine gelince ben muhasebeciyim bilgisayardan kesmesi kalemle kesmesi hiç farketmez önemli olan içeriği
    ordan alacaksanız telefonda stok bilgisini sorun sonra alın bence 2 haftayı buluyor gelmesi çünkü , şu an stokları belki vardır ben alırken yeni sipariş verilmişti ondan geciktiğini söylemişlerdi

444 lü YNS müşteri hizmetleri alalım.
    Aracıyla satın yine kazanırsınız.
    N11 dükkan alalım.
    Sanalpazar alalım.
    Komisyonuda üstüne ekleyin şahis olarak açın.
    İnsan güvence olmadan pat 580 yatırır mı.
    Ben şahsen gülüyorum milletimiz heycan arıyor.

Ben güvenip aldım ancak arayıp iptal ettirdim enpara kesinleşmediği için, biraz amatörler ama güven konusunda endişem yok, para iadesi dört beş günü bulabilir dedi tamam dedim bekliyorum iade alırsam paylaşacağım buradan güven meselesini açıklığa kavuşturacağız o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: haymanali2006

700-50çek-75wp hocam bkm geçiyor mu hb de? Geçiyorsa bi 15wp te ordan gelirdi 550de
    siz n11den aldınız heralde
    kombinasyon nasıldı
    edit : ekleme

679-55 -100

encardta var n11 den aldım ...
    Ben hayatımda 2 kez Tüketici Hakem Heyetine gittim.

1-
    Ayakkabı için gittim, müdür bide abimin arkadaşı olaya bakın.
    Ayakkabıyı garantiye yolladım, iade almış genel merkez bunlar franceyzing hesabına aktarmış parayı.
    Mağazada ayakkabı yok beni ilgilendirmez.Bu süreçte ben daha çok mağdur oluyorum.Reyondan ürün alcan para kazancam falan filan.
    Paramı iade etmedi.10 gün süre verip çekin yanar dedi.
    Düşün bunu yapan adamla aynı nefesi soluyoruz.Ve bu şahsiyet müdürlük yapıyor.
    (ADANA OPTIMUM CONVERSE) (ARC Holding)
    Koca alışveriş merkezine müdüre kadar çıkmışım sorunumla ilgilenen olmadı.
    Ben yalan söylüyormuşum.Sorun çıkartıyormuşum :)
    Ucuz bedava ayakkabı istiyormuşum.

Mağazanın önünde şeker dağıttım düşünün Optimum içinde...
    Hemde mağaza o iade aldığım mağaza önünde...:)

2-
    Banka ile ilgili bütün iadeleri aldım.

Colins, Vatan bunlarda müşteri hizmetleri sorun çözmede çok kötü...
    Ama onlarıda dize getirdim.

ÖZETle...

Bi daha kimse beni THH ne gönderemez gitmem ya :)
    Varmı öyle bişey şuan yok ihitimalide olmaz.

KISA NET:
    İhtimal görüyorum ki alışveriş yapmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 10 Aralık 2013; 11:38:48 >

• quote:

quote:

quote:

YNS yi kim duymuş.
    Malesef...
    Çok basit...

10 gün neci bide...

Adam avonla bir tutmus ya

Yine diyorum ynsden uzak durun ha illa kazik yicem diyen varsa vereyim banka hesabimi gecin telefon paarasini yabanciya gitmez

• quote:

Haklısınız herkesin kişisel fikri siz güvenmezsiniz alışveriş yapmazsınız bi başkası güvenir yapar. Ortada bi indirim varsa faydalanmak için risk almak gerekir. Ben risk aldım faydalandım gerisi tüketicinin taktiri kimseye zorla alışveriş yaptıramayız alışveriş yapmadıktan sonra da burda geyik yapmamıza gerek yok. Başınızdan geçenleri anlatarak bizi bilgilendirdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Hocam siz simdi riskli miskli diye konusunca bu isin bir kumar oldugunu anladim. Yani ortada bir indirim var risk alip parani yatiracaksin gelirse gelir gelmezse gelmez bu riski almaya bagli. Iyice guven vermekten uzaklasiyorsunuz. Zaten bu sizinle ilgili de olan birsey degil millet size guvenip parayi yatirdi diyelim asil guvenmesi gereken yer site. Fakat site hic guven verici degil.

O kadar ceklerle indirimlerle ucuza getirdigimiz n11 de bile 16gblik bir urunu en para ile bile 480 e alinamadi. Simdi gelip adi bile duyulmamis bir siteden alisveris yapmalarini istiyorsunuz. Ustune ustluk risk isi diyorsunuz.

• quote:

Haklısınız herkesin kişisel fikri siz güvenmezsiniz alışveriş yapmazsınız bi başkası güvenir yapar. Ortada bi indirim varsa faydalanmak için risk almak gerekir. Ben risk aldım faydalandım gerisi tüketicinin taktiri kimseye zorla alışveriş yaptıramayız alışveriş yapmadıktan sonra da burda geyik yapmamıza gerek yok. Başınızdan geçenleri anlatarak bizi bilgilendirdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Risk almak diyince tüylerim diken diken oldu :)
    Bizim bu forumu kullanma amacımız SIFIR RİSK için haberiniz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 10 Aralık 2013; 12:26:23 >

Orijinalden alıntı: e903

quote:

Hocam siz simdi riskli miskli diye konusunca bu isin bir kumar oldugunu anladim. Yani ortada bir indirim var risk alip parani yatiracaksin gelirse gelir gelmezse gelmez bu riski almaya bagli. Iyice guven vermekten uzaklasiyorsunuz. Zaten bu sizinle ilgili de olan birsey degil millet size guvenip parayi yatirdi diyelim asil guvenmesi gereken yer site. Fakat site hic guven verici degil.

O kadar ceklerle indirimlerle ucuza getirdigimiz n11 de bile 16gblik bir urunu en para ile bile 480 e alinamadi. Simdi gelip adi bile duyulmamis bir siteden alisveris yapmalarini istiyorsunuz. Ustune ustluk risk isi diyorsunuz.

ben güven vermeye çalışmıyorumki hocam sizin bişe almayacağınız belli zaten tüm sanal alışverişler risklidir adı üstünde sanal. gittigidiyorda sanalpazarda sahibinden de her gün yüzlerce ürün beğenilmeyip iade ediliyor. Gönderen adam iadeyi kabul etmezse ne olur biliyormusunuz mahkemelik olur senelerce ne paranızı ne ürününüzü alabilirsiniz. sonuçta haklı olan kazanır. Bu risk değilmi şimdi buralardan alışveriş yaparken kime güveniyosunuz hiç tv de reklamını gördüm demekki kurumsal bi firma bu alışveriş yapalım :) komik. işte aynı şeyden bahsediyorum tüm sanal alışveriş platformları risklidir bunu unutmayın.

• quote:

quote:

Risk almak diyince tüylerim diken diken oldu :)
    Bizim bu forumu kullanma amacımız SIFIR RİSK için haberiniz olsun...

sıfır risk diye birşey yoktur telefon alırsın distributor garantili 2500 tl ye 3 ay sonra cihaz bozulur distributore gidersin yerinde yok ne oldu iflas etti hadi bul da yaptır veya değiştir telefonunu nasıl yapacaksın. olmayacak birşey değil hocam bunlar bu kocaman bir risk yaşamamız risk bikere Allah vermesin heryerde herşey başımıza gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

Ayrıca n11 deki çek kalpazanlarının yaptığı ticareti bence hep birlikte n11 e böyle olaylar var şeklinde şikayet etmek lazıım, belki böylelikle sistemi değiştirirler.

hocam içimden geçenleri söylemişsiniz.. İhtiyacı olmayıpta sırf çıkar sağlamak için 5 TL , 10 TL için bu işleri kovalayanları kınıyorum..

(İhtiyacı olacağını düşünüp denk gelip alan ve daha sonra ihtiyacı olmadığı için bedava çekini paylaşan arkadaşları ayrı tutuyorum tabiki)..

Arkadaş benim birşey alma niyetim var yani ihtiyacım var bırak ben çeki alayım kullanayım.. Niye çakallık yapıp alıyosun.. Niye insanların hakkını gaspediyosun..

Ne biçim bi milletiz ya

Aslında çözümü kolay da işlerine gelmiyor. Aynı TCKN ve Cep numarası ile 1'den fazla üyelik açtırmayacaksın, cep no'yu da onaylatacaksın oldu bitti. Arkasınadn 1 üye maksimum 3 adres kullanabilir kuralı koyacaksın oldu bitti. Çek transferiyle satış yapıyorlar, ciro artıyor, işlerine geliyor bence.

Millet 10 - 15 hesap açmış, çek fırsatı olunca 5dk içerisinde bu kul hakkı yiyici, 3 kuruşun hesabını yapan kan emiciler tarafından çekler bitirilip, satışa sunuluyor.

• orhanncl kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.
    Nefesim kesilip ölebilirim.
    TLF almak boşa masraf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckutahyali -- 10 Aralık 2013; 17:33:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

Ayrıca n11 deki çek kalpazanlarının yaptığı ticareti bence hep birlikte n11 e böyle olaylar var şeklinde şikayet etmek lazıım, belki böylelikle sistemi değiştirirler.

hocam içimden geçenleri söylemişsiniz.. İhtiyacı olmayıpta sırf çıkar sağlamak için 5 TL , 10 TL için bu işleri kovalayanları kınıyorum..

(İhtiyacı olacağını düşünüp denk gelip alan ve daha sonra ihtiyacı olmadığı için bedava çekini paylaşan arkadaşları ayrı tutuyorum tabiki)..

Arkadaş benim birşey alma niyetim var yani ihtiyacım var bırak ben çeki alayım kullanayım.. Niye çakallık yapıp alıyosun.. Niye insanların hakkını gaspediyosun..

Ne biçim bi milletiz ya

Aslında çözümü kolay da işlerine gelmiyor. Aynı TCKN ve Cep numarası ile 1'den fazla üyelik açtırmayacaksın, cep no'yu da onaylatacaksın oldu bitti. Arkasınadn 1 üye maksimum 3 adres kullanabilir kuralı koyacaksın oldu bitti. Çek transferiyle satış yapıyorlar, ciro artıyor, işlerine geliyor bence.

Millet 10 - 15 hesap açmış, çek fırsatı olunca 5dk içerisinde bu kul hakkı yiyici, 3 kuruşun hesabını yapan kan emiciler tarafından çekler bitirilip, satışa sunuluyor.

kuponların son günü yaklaşınca arayın o zaman bedava bile veren çıkar. ilk günü hemen atlarsanız tabi düdüklemek isterler

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.