Şimdi Ara

General Mobile Discovery için Sıcak Fırsatlar (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.152
Cevap
52
Favori
223.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçseydi iyiydi bilgilendirme için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Discovery alıcaz arkadaşlar, rica etsem bu cihazı en uygun fiyatlı en hızlı şekilde nasıl alabileceğimiz konusunda yardımcı olabilir misiniz? YNS harici öneririseniz sevinirim.

Bir de 16 ya da 4 farketmez, 4 alıp 16lık micro sd kullanadabiliriz mantıklı olursa.

N11 vs sitelerden güzel kampanyalarla alanlar oluyor ama benim kuponum da yok malesef.

Bence yine N11 den alın n11 bazen 55 tllik çek veriyor enparanızda varsa çok rahat 450 tlye satın alabilirsiniz. Bekleyemem diyorsaniz şu anda çek takasta 55/500 çekleri 10 tlye satıyorlar onu alın en para ile birlikte yine 460 tlye mal edebilirsiniz. Enparanız yoksa forumda 60 TL indirim yaparak enparasını kullandıran arkadaşlar var. Onlardan biriyle anlaşan bu durumda maliyetiniz. 500 TL civarında olur n11den alın boşuna fazla para vermeyin.

• _____________________________

• cingibi kullanıcısına yanıt
    satıcı güvenilirse alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

Arkadaşlar daha önce de belirttim yns den discovery sipariş verip iptal ettirmiştim, iade hesabıma yatmış bi kaç saat önce. Telefonu alan arkadaşlar da var sorun yok, yani güven konusunda bi problem kalmadı benim için, siteyi yeniledikleri zaman enpara kesinleşecekmiş o zaman alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbayrak3321 -- 11 Aralık 2013; 8:34:20 >

Orijinalden alıntı: umutbayrak3321

quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

Arkadaşlar daha önce de belirttim yns den discovery sipariş verip iptal ettirmiştim, iade hesabıma yatmış bi kaç saat önce. Telefonu alan arkadaşlar da var sorun yok, yani güven konusunda bi problem kalmadı benim için, siteyi yeniledikleri zaman enpara kesinleşecekmiş o zaman alacağım.

Arkadaşlar gördüğünüz gibi YNS de sıkıntı yok kampanya bitmeden almanızı öneririm.

https://www.ynsmagazacilik.com/885146

• site sadece banamı açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_iceberg

site sadece banamı açılmıyor.

site açılıyor hocam bir sıkıntı yok isterseniz birde ürün linkinden deneyin üye olurken distribitör id yazan bölüme 885146 yazmanız yeterli

Ürün linki:http://www.ynsmagazacilik.com/?p=u&uid=2107&urun=G.M.-DISCOVERY-(16-GB)
    anladım hocam tamam siz de sağolun.
    = 415 TL 'ye geldi.

sonunda beklediğime değdi.
  • xapex kullanıcısına yanıt
    4 gb sanırım hayırlı olsun hocam gülerek kullanın.

Orijinalden alıntı: xapex

bugün ki indirim çeki furyasından sonra sonunda bende bi tane kaptım.
    609 TL - 75 TL (N11 indirim çeki) - 2 TL (N11 puan indirimi) - 2 TL (Şipşak indirim) - 15 TL (BKM Ekspres indirimi) - 100 TL (Enpara indirimi)
    = 415 TL 'ye geldi.

sonunda beklediğime değdi.

guzel fiyat. ben de 2. yi 16 lik alacaktim ama 100 luk cek yakalamisken 4 luk aliriz artik. zaten ilki de 4 luk ve sorunsuz. 32 gb kartla kullaniyor bizim cocuk

• Stok ta yok ki GM

Orijinalden alıntı: vampirelf

Stok ta yok ki GM

çekler 500 tl üzeri tüm elektronik ürünler için geçerli
    takas bölümünden satın alıp herhangi bir gm alabilirsin
  • arkadaşlar acil olarak gm 4gb olan modelden alıcam bugün içerrisinde, nerden alıcamı bilmiyorum en uygun fiyata, adres verirseniz cok sevinirim.
    akakce.com
    General Mobile Discovery 4GB Cep Telefonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-general-mobile-discovery-4gb-fiyati,1156085.html

• Tık hızında indirim kuponu ile alabiliyor muyuz telefonu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.