Şimdi Ara

General Mobile Discovery için Sıcak Fırsatlar (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.152
Cevap
52
Favori
223.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajları görünce şaşırdım bende yns den dolandırıcı gibi bahsedilmiş :)
    yns den aldım arkadaşlar inanmamışlardı faturasını koy dediler koydum ama bazı arkadaşlar geyik yapıyor heralde milletinde kafasını karıştırıyor telefon 10 gün oldu yns den alalı 16 GB olandan aldım ,
    memnunum ben kararsız arkadaşlara belki faydası olur 13 günde teslim ettiler bana sadece yns ile sorunum bu oldu başka bi sorun yaşamadım (en para muhabbetini bilmiyorum sormayın baştan diyim :) )
    Fırsat bildiresim gelmiyor haaa :)
    Avansas tan 1 tb WD alan arkadaşlar beni görün konuyu ben açtm :)
  • Bazı arkadaşlar buraya yns ile ilgili şeyler yazılmasına kızmışlar baya haklılar da aslında reklam olayını abartmış bazıları, ama eğer sitenin güvenilir olduğunu ve enpara geçtiğini açığa kavuşturursak en uygun fiyatla almış oluruz 16 gb 480 tl ye geliyor. Önceki msjlarımda da söyledim sipariş vermiştim arayıp iptal ettirdim para iadesini bekliyorum, iade oldğnda güven konusunda bi şüphem kalmaz, telefon alan arkadaşlar da var zaten forumda üründe sıkıntı yokmuş. Link veren arkadaşlar sağolsun ama yns ile ilgili bi konu açın arkadaşlar ordan devam edin link vermeye, bu sayfanın amacından biraz sapıyor çünkü sürekli yns tanıtımı yapmak. İade aldğmda söylerim güven sorunu ortadan kalkar en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: abide85

685-55-100 = 530 TL ye 16GB aldım 55 TL çek veren arkadaşa teşekkürler allah razı olsun!

Hocam nasıl oldu bana da anlatır mısınız?

Orijinalden alıntı: saveyourself

quote:

685-55-100 = 530 TL ye 16GB aldım 55 TL çek veren arkadaşa teşekkürler allah razı olsun!

55 tl çek, 100 tl enpara indirimi olabilir

Orijinalden alıntı: genckutahyali

quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

quote:

55 tl çek, 100 tl enpara indirimi olabilir

Aynen öyle hocam 55 TL n11 çeki + 100 TL de Enpara iadesi(ocagın ilk haftası yatcak) cihaz 530 TL ye geldi 16 GB beyaz...Sıcak fırsat bence!

• Hepsiburada'dan 50 tl çek kullanarak ve 75 Worldpuan kazanarak alabilirsiniz, 16GB olan model 575
    4GB model 525 TL'ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben_wade -- 9 Aralık 2013; 15:25:13 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 9 Aralık 2013; 15:51:06 >

Orijinalden alıntı: ben_wade

Hepsiburada'dan 50 tl çek kullanarak ve 75 Worldpuan kazanarak alabilirsiniz, 16GB olan model 575
    4GB model 525 TL'ye geliyor.

600lira limitli yapı kredi play kartım var , fiyat 699muş 50lik çek kurtarmıyor :(

Orijinalden alıntı: baris347

quote:

Orijinalden alıntı: dreamer99

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miremiran

fiyat süper 16gb için. yalnız bu yns alışveriş mantığını anlamadım. distribütör istiyor. verdiğiniz linkte de CELAL BATUR diye biri çıkıyor. nasıl bir sistem bu?

Evet Celal Batur o sitenin gümüş direktörü mü ne yani bu linkten girip  https://www.ynsmagazacilik.com/366522 üye olup 580 TL 'ye 16GB Discovery siparişinizi verebilirsiniz bu çevrede tanıdık biri,bir sorun olursa hemen konuyu çözdürebiliyor (yani yakasına yapışabiliriz :) ben 2 telefon aldım ikiside OK :) bide kredi kartına 12 taksit yapıyor peşin fiyatına ,akbanktan çektirdim ben aldım... isteyen varsa Celal Batur'un telefonunuda mesaj atabilim Dm'den yada vereyim buradan +90 531 232 2200 ben hiçbir problemle karşılaşmadım alırken ,faturalı garantili geldi adresime.
    Tek yaptığım şey;
    https://www.ynsmagazacilik.com/366522 linkinden siteye girdim üye oldum CELAL BATUR beyin referansını kullanarak 580 TL'ye biri beyaz diğeri siyah telefon aldım bide sitede kampanya vardı 5 litrelik yudum ayçiçek yağını 1 liraya aldım :))) hepsi geldi :)))

ne zaman sipariş verdiniz. hangi kargo firmasıyla kaç günde geldi barış bey...

İlk discovery 7 günde geldi ,yurtiçi kargoyla..... diğer telefon siparişide yine 7 günde... faturalı garantili telpadan sorunsuz.....

Bu yns grup dibüritör yapılanması ile aynı avoncular gibi forewer livingciler gibi ürün satışı yapanlara %5 vererek yapılanmışlar... ve düsbitütör üyeliği altında siteye üye olmayana ürün satışı yok.... faturalı ve vergiye tabiler ürün satışlarında kabul....
    AMAAAAA..... bu dibürütörlerini 900 TL ye yapıyorlar ve bu aldıkları paraları direk cebe alıyorlar hava parası gibi bir şey oluyor vergisi kaydı kuydu yok.... bu gariban disbürütörler bu 900TL yi çıkarabilmek için habire didinip mal satmaya çalışıyorlar ama gelecektede bu gruplaşma ayakta durursa uzzzuuuun zaman sonra kara geçerler ancak ama site sahibi onur çılgın ve yunus çılgın bu sözleşmesi ıslak imzalı olmayan karşılığında makbuz veya fatura vermedikleri disbürütör paralarını hep KAZANIYOR olacaklar :)
    o yüzden hiç bunların disbürütör muhabbrtletine katılmaya gerek yok böyle linkini alabildiğiniz  https://www.ynsmagazacilik.com/366522 disbürütörlerin altında üye olup UCUZLUKTAN FAYDALANIP ,ürünü alıp kenara çekilmek lazım.... ben aldım geldi ama bunların alt yapılanması titan piramidi gibi , onların iç yapılanmasına bulaşmadan ürünü uygun fiyata alıp geçin bence ... onlar komisyonlarını yns grup 'tan alabilmenin peşine kendileri düşsün sonra ama ürünler itinayla ulaştırılıyor çünkü kanımca titan yapılanmasına güzel bir paravan yapılmış bu site KAZ GELECEK YERDEN TAVUĞU esirgemiyorlar o yüzden siteden alışverişlere itina ediyorlar...

son siparişini verdiğim discovery 16 gb'de elime geçti , bilgi vereyim dedim.
    yns öyle yada böyle nasıl yapıyor bilmiyoruz ama telefonları kendi referanslarının bağlantılarıyla üye olup olanlara yolluyor, yada en azından benimkiler nazar değmesin geldi. 3. içinde sipariş geçecem birazdan başka bir arkadaşım istedi fiyat uygun olunca 16 GB'sini , 3'ünü birden sipariş etseydim yazılanları okuyunca tedirgin olurdum ama böyle tek tek sipariştede 7 gün bekliyon ama olsun ucuza geliyor kargo masrafsız :)

celal batur bey bu yns'nin yöneticilerinden olan sağolsun güvende sağladı artık benim için o yüzden rahatlıkla sipariş geçiyorum çevremde isteyenler için.

https://www.ynsmagazacilik.com/366522 'ten girerek üye olup sipariş verdim sorun yaşamadım , inşallah düşünen üyelerde varsa sorunsuz teslim alırlar ürünlerini. Daha da yns'yi konuşmaya gerek yok , ucuza discovery 16 GB sağlayan bir şirket olarak sıcak fırsatlarda dursunlar, o bizim işimizi ucuza gördü yeter bana, daha da iç işlerinde neler oluyor umrumda değil :)

• Takibe aldım yakın zaman da lazım olabilir

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miremiran

fiyat süper 16gb için. yalnız bu yns alışveriş mantığını anlamadım. distribütör istiyor. verdiğiniz linkte de CELAL BATUR diye biri çıkıyor. nasıl bir sistem bu?

Evet Celal Batur o sitenin gümüş direktörü mü ne yani bu linkten girip  https://www.ynsmagazacilik.com/366522 üye olup 580 TL 'ye 16GB Discovery siparişinizi verebilirsiniz bu çevrede tanıdık biri,bir sorun olursa hemen konuyu çözdürebiliyor (yani yakasına yapışabiliriz :) ben 2 telefon aldım ikiside OK :) bide kredi kartına 12 taksit yapıyor peşin fiyatına ,akbanktan çektirdim ben aldım... isteyen varsa Celal Batur'un telefonunuda mesaj atabilim Dm'den yada vereyim buradan +90 531 232 2200 ben hiçbir problemle karşılaşmadım alırken ,faturalı garantili geldi adresime.
    Tek yaptığım şey;
    https://www.ynsmagazacilik.com/366522 linkinden siteye girdim üye oldum CELAL BATUR beyin referansını kullanarak 580 TL'ye biri beyaz diğeri siyah telefon aldım bide sitede kampanya vardı 5 litrelik yudum ayçiçek yağını 1 liraya aldım :))) hepsi geldi :)))

ne zaman sipariş verdiniz. hangi kargo firmasıyla kaç günde geldi barış bey...

İlk discovery 7 günde geldi ,yurtiçi kargoyla..... diğer telefon siparişide yine 7 günde... faturalı garantili telpadan sorunsuz.....

Bu yns grup dibüritör yapılanması ile aynı avoncular gibi forewer livingciler gibi ürün satışı yapanlara %5 vererek yapılanmışlar... ve düsbitütör üyeliği altında siteye üye olmayana ürün satışı yok.... faturalı ve vergiye tabiler ürün satışlarında kabul....
    AMAAAAA..... bu dibürütörlerini 900 TL ye yapıyorlar ve bu aldıkları paraları direk cebe alıyorlar hava parası gibi bir şey oluyor vergisi kaydı kuydu yok.... bu gariban disbürütörler bu 900TL yi çıkarabilmek için habire didinip mal satmaya çalışıyorlar ama gelecektede bu gruplaşma ayakta durursa uzzzuuuun zaman sonra kara geçerler ancak ama site sahibi onur çılgın ve yunus çılgın bu sözleşmesi ıslak imzalı olmayan karşılığında makbuz veya fatura vermedikleri disbürütör paralarını hep KAZANIYOR olacaklar :)
    o yüzden hiç bunların disbürütör muhabbrtletine katılmaya gerek yok böyle linkini alabildiğiniz  https://www.ynsmagazacilik.com/366522 disbürütörlerin altında üye olup UCUZLUKTAN FAYDALANIP ,ürünü alıp kenara çekilmek lazım.... ben aldım geldi ama bunların alt yapılanması titan piramidi gibi , onların iç yapılanmasına bulaşmadan ürünü uygun fiyata alıp geçin bence ... onlar komisyonlarını yns grup 'tan alabilmenin peşine kendileri düşsün sonra ama ürünler itinayla ulaştırılıyor çünkü kanımca titan yapılanmasına güzel bir paravan yapılmış bu site KAZ GELECEK YERDEN TAVUĞU esirgemiyorlar o yüzden siteden alışverişlere itina ediyorlar...

son siparişini verdiğim discovery 16 gb'de elime geçti , bilgi vereyim dedim.
    yns öyle yada böyle nasıl yapıyor bilmiyoruz ama telefonları kendi referanslarının bağlantılarıyla üye olup olanlara yolluyor, yada en azından benimkiler nazar değmesin geldi. 3. içinde sipariş geçecem birazdan başka bir arkadaşım istedi fiyat uygun olunca 16 GB'sini , 3'ünü birden sipariş etseydim yazılanları okuyunca tedirgin olurdum ama böyle tek tek sipariştede 7 gün bekliyon ama olsun ucuza geliyor kargo masrafsız :)

celal batur bey bu yns'nin yöneticilerinden olan sağolsun güvende sağladı artık benim için o yüzden rahatlıkla sipariş geçiyorum çevremde isteyenler için.

https://www.ynsmagazacilik.com/366522 'ten girerek üye olup sipariş verdim sorun yaşamadım , inşallah düşünen üyelerde varsa sorunsuz teslim alırlar ürünlerini. Daha da yns'yi konuşmaya gerek yok , ucuza discovery 16 GB sağlayan bir şirket olarak sıcak fırsatlarda dursunlar, o bizim işimizi ucuza gördü yeter bana, daha da iç işlerinde neler oluyor umrumda değil :)

Alıntıları Göster
    Ben ucuz birsey göremedim sitede s4 2 bin tl s3 mini 870 tl felan yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyhM66 -- 9 Aralık 2013; 19:25:46 >

• arkadaşlar dün enpara kartım geldi.
    eğer bu 16 gb tı 100 lira enpara iadesi ile 580-100=480 alabileceğim bir link atarsanız çok makbule geçecek.
    şimdiden teşekkürler.
  • yns den sipariş verdim. cumartesi akşamı. ama sitenin ne müşteri hizmetlerine ulaşılabiliyor ne de sitedeki sipariş bilgilerine. sadece bugün mail geldi siparişiniz onaylanmıştır. 10 gün içinde kargolanacaktır diye. üye olurken mail adresine onay kodu gelmiyor. telefona hiçbir msj gelmiyor. pişman oldum sipariş verdiğime ama bekleyeceğim bir süre. forumlarda ya da şikayet var da dolandırılan kimse göremedim. umarım gönderirler. enpara kullanarak aldım. n11 in iğrenç çek politikasından sıkılıp sipariş verdim. adam gibi tc numarasına göre çek tanımlasalar herkes faydalanır. anlamadığım bu n11 yöneticileri bu çek satış rezaletini bilmiyorlar mı. neden fırsatçılara göz yumuyorlar. neden birkaç basit tedbirle bunu engellemiyorlar. çek mafyası gibi adamlar. en iyi fiyat kampanyasından kazananlara birşey demiyorum. ama o tıkla kazan gibi kampanyaların şartlarını adam gibi yapabilirlerdi. neyse yns den kargom elime ulaşırsa paylaşırım. tavsiyem sipariş verecekseniz bu sıkıntılı süreci ve sonunda paranızı alamama ihtimalini göze alarak sipariş verin. ayrıca bu baris347 nickli üyenin de samimi olduğuna inanmıyorum. zira üyelik bilgileri de görünmüyor. son olarak bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak: kargo gelmezse parayı almak için ne gibi bir yol izlemek gerekir? şikayet var ve tüketici hakem heyeti dışında dolandırıcılıkla ilgili suç duyurusu yapabilir miyiz? bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

• quote:

yns den sipariş verdim. cumartesi akşamı. ama sitenin ne müşteri hizmetlerine ulaşılabiliyor ne de sitedeki sipariş bilgilerine. sadece bugün mail geldi siparişiniz onaylanmıştır. 10 gün içinde kargolanacaktır diye. üye olurken mail adresine onay kodu gelmiyor. telefona hiçbir msj gelmiyor. pişman oldum sipariş verdiğime ama bekleyeceğim bir süre. forumlarda ya da şikayet var da dolandırılan kimse göremedim. umarım gönderirler. enpara kullanarak aldım. n11 in iğrenç çek politikasından sıkılıp sipariş verdim. adam gibi tc numarasına göre çek tanımlasalar herkes faydalanır. anlamadığım bu n11 yöneticileri bu çek satış rezaletini bilmiyorlar mı. neden fırsatçılara göz yumuyorlar. neden birkaç basit tedbirle bunu engellemiyorlar. çek mafyası gibi adamlar. en iyi fiyat kampanyasından kazananlara birşey demiyorum. ama o tıkla kazan gibi kampanyaların şartlarını adam gibi yapabilirlerdi. neyse yns den kargom elime ulaşırsa paylaşırım. tavsiyem sipariş verecekseniz bu sıkıntılı süreci ve sonunda paranızı alamama ihtimalini göze alarak sipariş verin. ayrıca bu baris347 nickli üyenin de samimi olduğuna inanmıyorum. zira üyelik bilgileri de görünmüyor. son olarak bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak: kargo gelmezse parayı almak için ne gibi bir yol izlemek gerekir? şikayet var ve tüketici hakem heyeti dışında dolandırıcılıkla ilgili suç duyurusu yapabilir miyiz? bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

hocam siz hiç sıkıntı etmeyin size mail gelmiş bana da bilgi geçildi siparişiniz. Hiç şüphe etmeyin sistem düzgün çalışıyo.

tek sorun kampanyalı ürüne talep çok olduğu için 10 iş günü süre olması bu durum da ürün detaylarında yazılı zaten kabul ederek alıyorsunuz ki ben de aldım bu konuda sıkıntı yok bence bu paraya beklemeye değer.

hayırlı olsun hocam geldiğinde bana da özelden bilgi verirseniz memnun olurum.

• 16 GB siyah renk temin edebilen yada satış yapan bir site gören var mı aranızda arkadaşlar? yada stoklara ne zaman gireceği konusunda bilgisi olan veya iletişime geçen telpa ile?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.