Şimdi Ara

general mobile discovery alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Ben general mobile discovery almak istiyorum ama araştıyorum bakıyorum kimisi al diyor güzel telefon diyor bütcem de kısıtlı sizce bu telefon alınır mı alırsam pişman olurmuyum yok menüsü tamamen türkçe değil alma falan demeyin onları göze aldım yani bu telefonu alıp kullananlara soruyorum almalımıyım almamalımıyım bir ricam da olacak google play den cpu-z yi indirip telefonun gerçekten kaç çekirdekli olduğuna bakarsanız hem telefonu almış olan arkadaşlar hemde benim gibi almayı düşünen arkadaşlar ona göre karar versin bazı and. telefonlarda denildiği gibi çıkmıyor işlemcisi falan yardımcı olursanız sevinirim.

• İşlemcisi: MTK MT6589 (Mediatek işlemci)

Google dan yukarıdaki kodu yazarak ayrıntılı işlemciyi sorgulayabilirsin.

tüm özellikler

http://www.gsmarena.com/blu_life_play-5359.php

600 tlye buluyosan al.
  • arkadaşım aldı telefonu bugün geldi ve ben çok beğendim. Bende bugün sipariş verdim ama 600 TL değil 650 TL kazıklandım mı yoksa :(

www.marlimo.com aldığım site
  • Guzel kardeşim makina 1gb ramli mtk işlemcili 1.2ghz 4ÇEKİRDEK gayet hızlı ve fiyat performans makinasıdır.htc kullanıcısı olarak bu cihaza geçtim ve memnunum almanıda tavsiye ederim.hala aklında kalan bir soru varsa 1200 sayfa discovery konusunu okursan cvplarını bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery MTK mı ?
  • fiyat olarak güzel fakat general mobile duyunca soğuk bakıyom biraz ilk telefonum general mobiledı çok çabuk yıprandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

Discovery MTK mı ?

evet kardeşim mtk quadcore 1.2 ghz
  • arkadaşlar almaktan vargeçtim gitiim inceledim telefoncuların hepsini gezidm ama telefonun bataryasını bulamadım kapagı kırılsa birşey olsa kasayı değiştirmeye kalksam kasa yok kısacası yok olmayacak dişimi sıkıp ya asus notebook alacam yada sony bir telefon bakacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

arkadaşlar almaktan vargeçtim gitiim inceledim telefoncuların hepsini gezidm ama telefonun bataryasını bulamadım kapagı kırılsa birşey olsa kasayı değiştirmeye kalksam kasa yok kısacası yok olmayacak dişimi sıkıp ya asus notebook alacam yada sony bir telefon bakacam

telefon daha yeni bu yilin sonunda her turlu aksesuar ini bulabilirsin

• telefonun bataryası telpa merkezde mevcut 35 tl. (yakında tüm telpa bayilerine ya da internetten satışa sunarlar büyük ihtimalle), kılıfları da merkezlerdeki aksesuarcılardan bulunuyor artık. kırılsa bir şey olsa telpaya göndereceksin ve sana yapıp gönderecek garanti dahilinde ya da değil. bunlar telefonu almamak için bir neden değil bana kalırsa...
  • Bu telefonu alacağınıza gidin s4 alın. Daha iyi o. Bu alınmaz.

Anlayan anladı...

• Fazla bütçeniz yok ama iyi birşey almak istiyorsanız tam sizlik.
  • Valla sordum sorusturdum bataryasi yok bulamadim babamla inceledik benim hosuma gitti fakat babam bataryasi aksesuari olmayinca bide mobil interneti tablete veya wifi olan bir bilgisayara dagitamiyormus (evde baska bir samsung galaksi wonder ilw tablete internet veriyoruz isimizi iyi goruyor) valla en iyisi disimi sıkacam bir notebook alacam off ne yapacam kafam cok karisik notebook okulda lazim telefonum eski sizce ne yapmaliyim su an kullandigim telefon nokia 6600 taka lan o diceksiniz biliyorum ne yapacam kafam cok karisik ne yapsam ortada kaldim

• quote:

Orijinalden alıntı: improvise

Bu telefonu alacağınıza gidin s4 alın. Daha iyi o. Bu alınmaz.

Anlayan anladı...

Kardesim bizde biliyoruz parasini basip en iyisini en kalitelisi almayi ama burada bizim amacimiz (en azindan benim amacim) az para verip diger iyi markalarin urettigi ceplere kafa tutabilecek bir cep almak ama vazgectim gibi birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: BeetleYakamoz

arkadaşım aldı telefonu bugün geldi ve ben çok beğendim. Bende bugün sipariş verdim ama 600 TL değil 650 TL kazıklandım mı yoksa :(

www.marlimo.com aldığım site

Kardesim ben en son baktigim da 600 du 1.partide 2. partide 650 oldu kafan rahat olsun kazik yemedin

• Bende şu anda 3 tane pil var. Konularda linkleri verilmişti. EBay aliexpress gibi sitelerde 20-30liraya dolu pil var. Ben aldım iki haftaya geldi. Bir de harici şarj cihazın var. Daha da telefonu şarja takmam artık. Bu mu sorun dediğimiz?

• Arkadaşlar ben de telefonu ilk parti alan ve kullananlardanım , yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum .ciddi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Yalnız tavsiyem telefona class10 sd kart alıp kullanmanızdır. bu da markaya göre telefona +50 , 80 tl maliyet bindiriyor. fiyatına göre alınabilecek sayılı telefonlardan biri. Harcadığınız paranın hakkını fazlasıyla veriyor. Burada önemli olan bu fiyat aralığında bu kalitede telefonların piyasaya çıkabilmiş olması. bu yüzden general mobile firmasına bu girişiminden dolayı iyimser yaklaşıyorum. farklı firmalardan da böyle girişimler olur ise 1700 - 2000 tl fiyat veren üst düzey telefonların da fiyatlarının düşeceğine eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: improvise

Bende şu anda 3 tane pil var. Konularda linkleri verilmişti. EBay aliexpress gibi sitelerde 20-30liraya dolu pil var. Ben aldım iki haftaya geldi. Bir de harici şarj cihazın var. Daha da telefonu şarja takmam artık. Bu mu sorun dediğimiz?

kardeşim ben internetten alışverişi sevmeyen birisiyim çarşıya çıkınca sorduğumda telefoncuya hemen bulup almak isterim yani ben batarya eskimeden alırsam o batarya zamanla ölebilir paramı sokağa atmak istemiyorum ben aldıgım malzemenin yedek parcasının elimin altında olması isteyen biriyim kaldıki herkez bunu ister yanlış mı söylüyorum
  • O zaman siz bu telefonu almayın. Bunun Yedek parçası yok. Ama iPhone 5 alın onun Yedek bataryası var. Kapağı da var. Ya da s4 alın onun da var. Hem de elinizin altında olur hepsi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.