Şimdi Ara

General Mobile Discovery ahize sorunlumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar general mobile discoverynin ahize sesi çok az mı geliyor bu başka şekilde yükselmiyormu azıcık kalabalık ortamlarda duyamıyormusunuz ahizenin sesini ?

• CİHAZDA KISIK OLAN SESLERİN TÜMÜNÜ YÜKSELTME

Önemli Not: Bu ayarları uygulamak kişinin kendi sorumluluğundadır.Yapılan testlerde işe yaradığı görülmüştür fakat sorumluluk alınmaz.

Telefonun zil sesidir, görüşürken karşı tarafa giden sesidir, bizim duyduğumuz sesidir, bir şey seyrederken, dinlerken sesidir, kulaklıktan duyduğumuz sesidir vs. ses kısıklığını kökten çözmek için; önce şunu telefonumuza kuruyoruz:https://play.google.com...bileuncle.toolbox&hl=tr

sonra sırasıyla;

Engineer Mode
    Engineer Mode (MTK)
    üst menüden Hardware Testing
    bir altında Audio
    Normal Mode (Bu bizim "Genel" diye bildiğimiz profil tipimizi kastediyor)
    Type: Sip (burada hepsinde işlem yapacağız, dokunursanız diğerlerini de göreceksiniz)
    Level: Level 6 (biz level 6'yı yani ses arttırmadaki son seviye'yi baz alarak işlem yapacağız, her leveli baz alarak işlem yapmak biraz gereksiz ve meşakkatli. genel profilimizin son seviye ses ayarlarını işlemek bizim için yeterli şu aşamada diye düşünüyorum.)
    Value is: 255
    Max. Vol. 160
    olacak şekilde en yüksek değerleri girip iki sekmede de bulunan "set" butonuna dokunuyoruz. ve yaptığımız işlem hafızaya kaydediliyor.
    şimdi bu mantıkla Type kısmındaki tüm bölümleri "level 6" düzeyinde değişiklik yaparak değerleri son seviyeye getirip set diyerek kaydediyoruz.

sonra geri gelerek Audio bölümünde Headset Mode'a dokunuyoruz.
    yukarıdaki mantığın aynısını, yine level 6 düzeyinde değişiklik yapacak şekilde verileri son rakamlara getirerek set/kaydediyoruz.

sonra yine aynı mantığı Loudspeaker Mode bölümünde işliyoruz. farkettiyseniz burada başka bölümler de var Ring, Fmr, Matv falan... hepsinde aynı işlemi set'leyip kaydediyoruz...

ve son olarak Headset_Loudspeaker Mode bölümünde de aynı yöntemi izleyerek kaydedip, program üzerindeki işlemi sonlandırıyoruz, programdan çıkıyoruz.

şimdi telefonumuzu kapatıp, yeniden başlatıyoruz ve değişimi gözlemliyoruz...

Çok Teşekkürler @Sinan Discovery

Ana konudan alintidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

CİHAZDA KISIK OLAN SESLERİN TÜMÜNÜ YÜKSELTME

Önemli Not: Bu ayarları uygulamak kişinin kendi sorumluluğundadır.Yapılan testlerde işe yaradığı görülmüştür fakat sorumluluk alınmaz.

Telefonun zil sesidir, görüşürken karşı tarafa giden sesidir, bizim duyduğumuz sesidir, bir şey seyrederken, dinlerken sesidir, kulaklıktan duyduğumuz sesidir vs. ses kısıklığını kökten çözmek için; önce şunu telefonumuza kuruyoruz:https://play.google.com...bileuncle.toolbox&hl=tr

sonra sırasıyla;

Engineer Mode
    Engineer Mode (MTK)
    bir altında Audio
    Type: Sip (burada hepsinde işlem yapacağız, dokunursanız diğerlerini de göreceksiniz)
    Level: Level 6 (biz level 6'yı yani ses arttırmadaki son seviye'yi baz alarak işlem yapacağız, her leveli baz alarak işlem yapmak biraz gereksiz ve meşakkatli. genel profilimizin son seviye ses ayarlarını işlemek bizim için yeterli şu aşamada diye düşünüyorum.)
    Max. Vol. 160
    olacak şekilde en yüksek değerleri girip iki sekmede de bulunan "set" butonuna dokunuyoruz. ve yaptığımız işlem hafızaya kaydediliyor.
    şimdi bu mantıkla Type kısmındaki tüm bölümleri "level 6" düzeyinde değişiklik yaparak değerleri son seviyeye getirip set diyerek kaydediyoruz.

yukarıdaki mantığın aynısını, yine level 6 düzeyinde değişiklik yapacak şekilde verileri son rakamlara getirerek set/kaydediyoruz.

sonra yine aynı mantığı Loudspeaker Mode bölümünde işliyoruz. farkettiyseniz burada başka bölümler de var Ring, Fmr, Matv falan... hepsinde aynı işlemi set'leyip kaydediyoruz...

ve son olarak Headset_Loudspeaker Mode bölümünde de aynı yöntemi izleyerek kaydedip, program üzerindeki işlemi sonlandırıyoruz, programdan çıkıyoruz.

Ana konudan alintidir

hocam uzun süre kullanımda hoparlöre zarar verir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

CİHAZDA KISIK OLAN SESLERİN TÜMÜNÜ YÜKSELTME

sonra sırasıyla;

Engineer Mode
    Engineer Mode (MTK)
    bir altında Audio
    Max. Vol. 160

Ana konudan alintidir

hocam uzun süre kullanımda hoparlöre zarar verir mi ?

ben sadece arkadaşımın gm'sinde ahize sesini yükselttim, hoparlörde durum ne olur bilemeyeceğim. Ana konuya sorunuzu yazarsanız ilgili arkadaşlar size yardımcı olabilirler.

iyi günler.

• S.a.işlem sırasına göre dediklerinizi uyguladim ve daha yuksek ve net bir ses geliyor ahizeden,teşekkür ederim.fakat telefonun sesi artik ne azalıyo ne çoğalıyor yandaki ses tuşlarına basiyorum fakat ses seviyesi hep aynı.bir yerde yanlış mı yaptım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlattım kusura bakmayın. bu programda ahize sesi tam olarak hangisi oluyor? @asdemre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNeXiEtY -- 14 Ağustos 2014; 11:31:12 >
  • asdemre kullanıcısına yanıt
    hepsını dedıgın gibi yaptım hocam hiç bir degişiklil olmadı halen kısık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    General Mobile 4G brick oldu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.