Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. General mobile discovery 2 mini yada discovery 1 almayı düşünüyorum kullanan varsa cihaz hakkında yorumları alabilir miyim. Şimdiden teşekkürler.

• Gm almayın sonra başınız çok ağrır onun yerine moto g veya asus zenfone 5 tercih edilebilir.
  • hocam lg l bello'yu çok araştırdım fakat yorumlarda pek güzel şeyler göremedim. gm'nin yorumlarında bi çok memnun kalananlar var zenfone 5 de iyi ama gm güzel durdu gözümde kullandıysanız haklısınızdır elbet. o zaman bana ne önerirsiniz?
  • Android kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz açar mısınız meseleyi anneme telefon alacağım,yani açacak alo diyecek kapatacak.Onun dışında da ayda yılda bir yeğenlerin fotoğrafını çekecek.Hiç bir özelliği olmayan 2-3 senelik S3 Miniyi 550 liraya satıyorlar. Asus Zenfone 5 kağıt üstünde güzel özellikleri var,Asus u da severim ancak gittim gördüm mağazada bir bayanın kullanacağı telefon değil çok büyük,dokunmatik tuşlar yok olmuyor,malzeme kalitesi çok kötü gerçeği maket gibi duruyor telefonun hem de fiyatı daha fazla.Ama bu GM hoşuma gitti açıkçası ince,rahat kullanımlı gözüküyor.

Yani demek istediğim basit kullanımda bile sıkıntı çıkarır diyorsanız almayayım telefonu,ayrıca 2 sene Telpa garantili cihazlar herhangi bir sorunda ilgilenmezler mi düzgün?
  • Dostum şöyle açıklayayım sana durumu forumda eğer biraz araştırır gm model telefonlarla telpa firmasıyla ilgili birçok sorun yaşayanı görürsünüz gerçektende gm nin çoğu telefonu sorunlu en basit örneğinden gm dscovery şarj soketi sorunu bir kronik sorun olduğu halde telpa bundan 50tl ücret talep ediyor yaptığıda sağlam olsaya bi zaman sonra yine bozuluyor telpa gerçekten sıkıntılı bir servis asus zenfone 5 beğenmemişin ama dostum sana samimi söylüyor gm nin telefonlarında kat kat daha iyidir karar sein şimdi yinede iyice araştır haklı olduğumu göreceksin benim amacım ilerde sıkıntı yaşamaman ilerde bir sıkıntı olunca en azından telpaya göre daha ilgili bir muhattabının olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android -- 4 Şubat 2015; 17:33:23 >
  • Android kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, ben de biraz arastirdim biraz once haklisiniz sikintili cihazlar ve garanti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben biraz araştırdım gm'nin sayfasına baktım gm iyi bi cihaz diyolar. fakat zenfone 5 sayfasına baktığımdada zenfone 5 daha iyi diyolar. arkadaşımda gm1 var ilk aldığında dokunmatik sorunu vardı şimdi biraz geçti dedi fakat bu sorun bi çok kişide olduğunu gördüm ama şikayet etmiyor arkadaşım iyi diyor. şimdi iki cihazın arasında kaldın ya gm 2 mini yada zenfone 5 hangisi iyidir net olarak. bide zen 5in 8 gb lik olanı var bide 16 gb lik olanı arasındaki fark nedir yardımcı olursanız sevinirim dostum.bu hafta alcam inşallah o yüzden araştırdım ama kararımı netleştiremedim 100 lira fazla verip iyi bişey olsun sorun değil ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • murao06 M kullanıcısına yanıt
    Abim için zenfone5 aldım. 1.6 işlmecili olanından aldım. Biraz şarj sorunu dışında hiç bir sorunu yok. Daha ekonomik bir telefon araştırıyorum şimdi. Gündelik kullanım için. Lumia 820 ile gm 2 mini arasında kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.