Şimdi Ara

General Mobile discovery 2 dokunmatik ve telpa sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gm discovery aldim. Bildiginiz uzere dokunmatik biraz sikinti olabiliyor. Hassasiyet falan. Ve bende de var. Garanti ye gondermeyi dusunuyorum fakst telefonu bir kere dusurdum ve kasada biraz hasar var kullanici hatasi derler mi. Bu sorun dusurmeden once de var idi. Ekranda herhangi bir hasar yok. Yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göndermeden bilemezsiniz ama bence düşmeden bahsetmeyin aldığımdan beri böyleydi diyin.
    Kargoyla mı göndereceksiniz?

• Afyonda oturuyorum da hocam afyon servisine belirttim durumu istanbula gondericekler kargoyla onlar. İstanbuldakiler karar verir dediler. Herhangi bir sorun yok sadece kasanin kenarinda cizik biraz da cok cok ax ezilme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Holmes -- 19 Ekim 2014; 11:32:09 >
  • Yukarı

• Kullanici hatasi der o serefsizler

• İns. demezler ya ekranda hic bir sey yok ve telefonun genel sorunu herkesde var bu.sadece cizik var kasada. O da normal bence herkeste olabilecek bisey. Su dokunmatigi umarim yaparlar yaa.

• Yukari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı

• Turkcell kampanyasından GMD 2+ aldım, telefon gayet güzeldi ekranı, performansı vs. herşeyi ile çok memnundum,
    bir kaç gün kullandıktan sonra ekranın alt kısmında dokunmatik hassasiyetinde bir problem olduğunu ve bazen algılamadığını fark ettim,
    telpa'ya gönderdim, telefon ile görüştüğümde yazılım yükleyerek düzelteceklerini söylediler, servis kaydında önce parça bekleniyor, sonra da parça tedarik edildi kaydı göründü. Servisi arayıp tamir istemediğimi cihaz değişimi istediğimi söyledim, yeni cihaz gönderdiler cihazı aldım, daha servisten çıkmadan kontrolde ekranının ortasının altında ölü piksel/beyaz bir kısım fark ettim ve tekrar servise teslim ettim. Artık telefondan soğudum ve kabul ederlerse cihazı tamamen iade etmeyi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bende discovery 2 var telefonu düşürdüm camı çatladı bir turkcell bayiye gitti 200 TL dedi ben ne yapmalıyım telpa felan bir şey yapar mı?

• Arkadaşlar bende discovery 2 var telefonu düşürdüm camı çatladı bir turkcell bayiye gitti 200 TL dedi ben ne yapmalıyım telpa felan bir şey yapar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GorkemGoktas

Arkadaşlar bende discovery 2 var telefonu düşürdüm camı çatladı bir turkcell bayiye gitti 200 TL dedi ben ne yapmalıyım telpa felan bir şey yapar mı?

kardeş,
    sen bariz düşürüp kırmışsın, eğer telpaya gönderirsen ücreti mukabili yaparlar ve muhtemelen garanti devam eder. telpa kırık ekranı kaç liraya yapar bir sor istersen.
    telpa dışında yaptırırsan büyük ihtimal garanti dışı olur, istenmeyecek bir durumdur.
    eğer telpada tanıdık biri varsa torpil yaptır olsun bitsin. :) (geçmiş olsun)
  • Cevabın için sağol kardeşim.kaç tlye yapılır bir fikrin var mı?

• Telpa ile internet üzerinden iletişim kurdum. Yarın gidip telefonu vericem.kaç para isteyecekler acaba?

• lg g2 ekranını 500 liraya değiştiriyorlarmış lg türkiyede. serviste değiştiren arkadaş söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsy

Turkcell kampanyasından GMD 2+ aldım, telefon gayet güzeldi ekranı, performansı vs. herşeyi ile çok memnundum,
    bir kaç gün kullandıktan sonra ekranın alt kısmında dokunmatik hassasiyetinde bir problem olduğunu ve bazen algılamadığını fark ettim,
    telpa'ya gönderdim, telefon ile görüştüğümde yazılım yükleyerek düzelteceklerini söylediler, servis kaydında önce parça bekleniyor, sonra da parça tedarik edildi kaydı göründü. Servisi arayıp tamir istemediğimi cihaz değişimi istediğimi söyledim, yeni cihaz gönderdiler cihazı aldım, daha servisten çıkmadan kontrolde ekranının ortasının altında ölü piksel/beyaz bir kısım fark ettim ve tekrar servise teslim ettim. Artık telefondan soğudum ve kabul ederlerse cihazı tamamen iade etmeyi düşünüyorum.

Telefon değiştirildi, gelen telefonda da alt kısımda dokunmatik problemi vardı. Servisle konuştum gönderin dediler, artık uğraşmak istemediğim için sistem güncellemesi yaparak kullanmaya karar verdim. Güncelleme sonrası dokunmatik problemi düzeldi.

Dokunmatik problemi yaşayan arkadaşlara güncelleme yapmalarını tavsiye ederim.

• Gmd2+ almayı düşünüyorum fakat bir hayli kötü yorum mevcut yorumlarınızı alabilir miyim şimdi öneriyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCcbozkurt14

Gmd2+ almayı düşünüyorum fakat bir hayli kötü yorum mevcut yorumlarınızı alabilir miyim şimdi öneriyormusunuz ?

Telefon değiştirildikten sonra dokunmatik ile ilgili herhangi bir problem yaşamadım, ancak son güncellemeden sonra bu sefer de radyo çalışmamaya başladı, şahsen donanımsal özellikleri çok güzel olmasına rağmen alternatif markalara bakmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsy -- 16 Ocak 2015; 8:09:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.