Şimdi Ara

>>>General Mobile 4G SERİLERİ<<< [TELPA'dan açıklama geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TELPA'dan gelen açıklamaya göre bu cihaz tek seridir. Üretilen cihazlarda duvar kağıdı dışında herhangi bir fark yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amplificator -- 16 Haziran 2015; 17:10:50 >

• Ben 2. Seriyim şarj konusunda bazen sıkıntı yaşıyorum. Dokunmatik sorun mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. seriyim dokunmatik başta problemdi sonra cihazın ve klavyenin titreşimlerini kapattıktan sonra geçti, pilin bi günü bi gününü tutmuyor bazen 6 saati geçiyor bazen 3-4 saat max veriyor
  • Eğer ekran fotolarına göre seri ayrımı yapmak doğruysa ben 2.seriyi almıştım ve sıkıntısını görmemiştim
  • Günaydın,bu telefonların ekran resimlerine göre seri olayını firmadan mı öğrendiniz yoksa başka bir bildiğiniz mi var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resime göre 2. Seri almışım.

-Şu an için sadece bazen bataryanın çok hızlı %96'ya düşmesi (ortalama 5 dakika da) var. Toplam ekran süresi yine de gayet iyi. Ortalama 6-7 saat alıyorum.
    -Bi ara çözdüm sandım ama uyanık kalma sıkıntısı yine başladı

Cihazı Sakarya da BATI GSM den aldım. Bayiliğini yapmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 1 Haziran 2015; 12:45:25 >
  • hoticx H kullanıcısına yanıt
    Ben firmadan herhangi bir bilgi edinmedim fakat ben dahil birçok kişi üretim seri gruplarına göre duvar kağıtlarının değiştiğini düşünüyor. Büyük ihtimal de böyledir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni alacam 3.seri olur heralde sıkıntı yaşayan varmı 3.seri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:22:33 >
  • Arkadaşlar konuyu güncelledim, cihazları nereden aldığınızı da yazarsanız daha da yardımcı olabiliriz
  • Fabrikadan seri uretimin yazilimsal farkliliklara gore belirlenmesi bek gercekci olmasa da.

Bendeki cihaz 2. siradaki gibi ve en son cikanlardan .

Isin tuhafi 2. duvar kagidina sahip olanlar Turkcell li idi ilk satilanlar . Simdi ise ayni duvar kagidi var ama Turkcell uygulamalarin hicbiri yok .

Turkcelsiz olan son seri bilgileri :

Asagidaki ise ilk cikan Turkcell i GM 4G

Duvar kagitlari kapaca fikir veriyor ama asil detaylar fingerprint teki yazilar ...

• Amplificator kullanıcısına yanıt
    Yorumu düzenledim
  • Hızlı al dan aldım 2. Seri resime göre

• hızlıaldan aldım 2. seri ilk mesaj doğruysa.çağrılarda ahizenin sesinden memnun değilim.

kamera hakkında bilgi almak isterseniz buyrun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_106414393/f_//tm.htm#106414393

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanEnginizm -- 1 Haziran 2015; 23:39:23 >
  • Herkes 2.seri almış öyleyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. seri . dokunmatik arada takılıyordu. ekran filmini çıkarttım. şuan sorun yok dokunmatikte. arkadaşlarda bataryada ekran süresi 8 saate kadar çıkan varmış ama bende 4 saat civarında. gelen aramaya cevap veremiyordum bazen. takılma oluyordu. fabrika ayarlarına döndüm ve filmi çıkardım. henüz böyle bir durumla karsılasmadım sanırım düzeldi. Arka planda işlemcilerin sürekli uyanık kalma sorunu devam ediyor.
  • İşlemcinin arka planda uyanık kalmasını hangi programla test ediyorsunuz? Telefon elime ulaşınca ilk olarak buna bakmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

İşlemcinin arka planda uyanık kalmasını hangi programla test ediyorsunuz? Telefon elime ulaşınca ilk olarak buna bakmak istiyorum

Pil grafiğine tıklayın açılan bölümde ekan çizgisi uzun bir çizgi şeklinde ise uyanık demektir
  • Bende 8 gundur 2 serisini kullaniyorum. bazen mikrofon ve ahizede sıkıntılar olabiliyor, nedenini çözmüş degilim. Gelen aramalarda cevaplayamiyordum 2 3 kere onuda sanal tuşlara dokunarak hallediyordum, kaç gündür o sıkıntıda yok,bataryası günü rahat çıkarıyor, fazla ugrasmassan 2 günüde çıkartır. Donanim kasa olarak Power tuşu etrafındaki arka alan çit sesi geliyor tam oturmamış ama açıklıkta yok. Kameranın üst tarafında çıkıntı var. Orayida düz olan yerler gibi yapsalardi daha iyi olurdu.

• hepsiburada'dan dün siyah sipariş vermiştim. Az önce geldi 2 serisi. Tek bir ölü piksel'i var onun dışında bir sorun görünmüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.