Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkçe klavye seçeneği mevcut değil mi ?

Birde Pil Yüzdesi bu sürümde yok galiba ?
  • Ana konuyu acan benim. Milyon kere yazdim gene yazaym. Ben ana konu falan acmadim. Sadece fiyatini gordum ve konuyu actim. Daha sonra Gunlerce forumun ilk 5 konusu icinde kaldi.Bende Ana konu yazdim. Foruma girdikce bakiyorum ama hergun yuz msji okuyamam. Ekleyebildigimi ekliyorum.

Teli kullanmak isterim ama fiyati yuksek. ben bir telefona 500 tlden fazla vermem. Birgun o paralara inerse alirim ama hic sanmiyorum.

Hayirli geceler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beni de alın guruba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • listeci L kullanıcısına yanıt
    Çift hatlısı da çıkacak sanırım, biraz bekleyin isterseniz, geçen general mobile in facebook hesabında görmüştüm

• ramazan bayramından sonra aranıza katılıyorum arkadaşlar sorularım olacak. ısınma durumlarınız nasıl? oyun oynarken çok ısınıyor mu? oyun performansı açısından nasıl? kasma problemleri oluyor mu?
  • Telefonda orijinal t9 klavye var mı yoksa normal android klavye mı

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Ana konuyu acan benim. Milyon kere yazdim gene yazaym. Ben ana konu falan acmadim. Sadece fiyatini gordum ve konuyu actim. Daha sonra Gunlerce forumun ilk 5 konusu icinde kaldi.Bende Ana konu yazdim. Foruma girdikce bakiyorum ama hergun yuz msji okuyamam. Ekleyebildigimi ekliyorum.

Teli kullanmak isterim ama fiyati yuksek. ben bir telefona 500 tlden fazla vermem. Birgun o paralara inerse alirim ama hic sanmiyorum.

Hayirli geceler

Hocam o konu başlığını silersin kimse oraya yazmaz bir süre sonra da silinir konu. Adminler silmiyor konuyu siz ilk mesajı silin yerine isterseniz hiç bir şey yazmayın isterseniz bu konunun linkini verin o zaman sizde her gün mesaj almaktan kurtulursunuz.

İyi forumlar
  • Uygulamaları Hafıza kartına taşıma ile ilgili şöyle bir paylaşım var:

http://forum.shiftdelet...ina-tasima-rootsuz.html

Deneyen olursa lütfen paylaşsın
  • seven44 S kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlar bende de oluyordu. :) sorun değil. ekrana dikkat ederseniz açarken sol tarafta ahize simgesi, sağ tarafta kamera simgesi, ortada da kilit simgesi var. yani demem o ki; sol ya da sağ köşelere yanaşmadan orta kısımdan yukarı kaydırırsanız sorun olmadığını göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

quote:

Orijinalden alıntı: yolcuturk

Arkadaşlar telefonum değişeli yaklaşık 5 gün oldu, hâlâ herhangi bir şikayetim yok... Ne zamandır yazacağım sizlere aklıma şimdi geldi, neredeyse herkes İstanbul merkez servise gönderiyor gördüğüm kadarıyla, kurumda bir arkadaş da gm disc.2'sini İstanbul'a göndermek yerine Kocaeli'ndeki yetkili servise bıraktı, birkaç gün içinde müdahale edilip sorununu çözdüler. İstanbul hem yoğun, işleme almak için bile 3 gün bekliyorsunuz, hem de bulunduğunuz şehirdeki yetkili servise verirseniz, doğrudan iletişim kurabileceğiniz bir muhatabınız olur, sorunları cihaz üzerinde birebir gösterme imkanınız olur ...

Kocaelide servisleri var mıydı hocam ilk defa sizden duyuyorum

Yetkili servis listesi telpanın sitesinde var

• quote:

Orijinalden alıntı: hardplayer54

ramazan bayramından sonra aranıza katılıyorum arkadaşlar sorularım olacak. ısınma durumlarınız nasıl? oyun oynarken çok ısınıyor mu? oyun performansı açısından nasıl? kasma problemleri oluyor mu?

Hocam ben deneme amaçlı olarak Vegas Gangsteri indirdim, hanı aklima telefonu en fazla zorlayacak oyun odur diye geldi ama maşallah tel canavar gibi, oyun oldukça akici. Isınma ile karsilasmadim ama kesin yorum yapmayayim çünkü uzun sureli oynamadım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hayırlısı hocam...

Selamlar hocam. Siz de mi benim gibi OnePlus'tan GM'ye mi geçtiniz? :) Ben OnePlus'ı sattım (1200 liraya) telefon muazzam ama resmi Rom (Oxygen) ve Cyanogen hataları yüzünden işkence haline gelmişti. Şimdi GM ile inanılmaz mutluyum :) Her zaman Nexus tarzı stock Android'in hayranıydım. OnePlus önceki HTC One M8 cihazımda da GPe resmi rom'u kullanıyordum ki General Mobile İLAÇ gibi geldi.

* Şarj süresinden muazzam keyif alıyorum. Evet wakelock sorunu (Google Play Services) bunda da var ama telefonla minimum 5 saat ekran süresi alıyorum ki, henüz şarjım %15'e yani Pil Tasarrufu Moduna düşmeden. Zaten aldığımdan beridir telefonu günlük kullanımda %1'e kadar düşüremedim Ayda bir batarya kalibrasyonu için tam boşaltım tam şarj düşünüyorum aslında.

* Clash of Clans dışında oyun oynamadığımdan oyun performansı hakkında söyleyecek bir sözüm yok ama yoğun sosyal medya, fotoğraf, video, twitter, facebook, chrome yani arka planda 20-30 pencere açık olmasına rağmen hiç bir takılma yaşamadım. Herkesin farkettiği bir lag var o da son pencerelerde pencereyi sürükleyip kapatırken son anda 1 saniyelik bir donma var. Rahatsız edici değil.

13MP arka kamera ile nefis resimler çektim, OnePlus'da da 13MP vardı. Nexus 6'da da 13MP.. Yani lens faktörünü es geçmiyorum ama bence diğer telefonlardan aşağı kalır bir yanına rastlamadım.

Şimdi DigitalTrends adlı sayfanın Android One telefonları tanıtımı sayfasını atacaktım zaten. Yazının linki :

http://www.digitaltrends.com/mobile/android-one-launches-india/

Yazıda Android One telefonlarının tanıtımı yapılmış, en son Myanmar'da yeni bir Android One cihazı lansmanı 23.06.2015 tarihinde duyurulmuş. Yazı uzun. Bizim için önemli kısımları şöyle ;

quote:

The phone has dual-SIM capability, but unlike the General Mobile 4G that was released in Turkey last month, the Cherry Mobile One is not a 4G phone. It’s only compatible with 3G HSPA+, 2G EDGE and GPRS networks.
    Android One now comes with 4G LTE, higher specs, and a higher price

A smartphone running Android One has been officially released in Turkey, and it’s the first to feature 4G LTE connectivity. The phone is the General Mobile 4G, and in addition to the faster data speeds, it has a larger 5-inch touchscreen with a 720p resolution, a 13-megapixel rear camera, and a Snapdragon 410 processor with 2GB of RAM. This puts it well ahead of the Android One phones already on sale in India and elsewhere.

The feature list continues with a 5-megapixel front camera, a dual-LED flash, 16GB of internal memory, and a MicroSD card slot. It also has what’s described as a premium design, and it’s certainly the best looking Android One phone released yet.

However, with the higher spec sheet comes a higher price. Much higher. Google once said it wanted Android One phones to be affordable for all, but the General Mobile 4G has a recommended price of around $270 without a contract, which is nearly three times the price of a standard Android One phone elsewhere. Google’s teamed up with local network Turkcell, where the phone can be purchased with monthly installments.

Burada General Mobile 4G telefonun piyasadaki en iyi ve en yüksek donanıma sahip olduğu, ilk 4G telefonu olduğu yazılı. Yalnız fiyatının yüksek olduğu da belirtilmiş.

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Şuraya bak adamlara pahalı gelen telefon bize ucuzmuş gibi geliyor , sonumuz hayrola normal bir Android One telefonunun 3 katı parayla satın alıyoruz ve seviniyoruz milletçe 4G modem koymaları fiyatı yükseltmiş (S410 pahalı bir çipset MTK 3G çipsetlerine nazaran). Ama dizayn güzel arkası önü çok güzel duruyor telefonun .Hele beyazı yok mu çok güzel cihaz ya (Beyaz kullanıcısıyım.)
    bende discovery kullanıyorum Clash of Clans oynuyordum telefonun şarj soketi arızasından iki kere garantiye gitti. en son olarakda dkounmatiğin bir kısmı bozuldu .şu an garantide one almayı düşünüyorum ama yine aynı sorunlar olurmu bilmiyorum. almalımıyım bu telefonu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali osman çimşir

bende discovery kullanıyorum Clash of Clans oynuyordum telefonun şarj soketi arızasından iki kere garantiye gitti. en son olarakda dkounmatiğin bir kısmı bozuldu .şu an garantide one almayı düşünüyorum ama yine aynı sorunlar olurmu bilmiyorum. almalımıyım bu telefonu?

Bu telefonu klasik GM telefonu gibi değerlendirmeyin derim. Nexus gibi düşünün. Donanım konusunda oldukça başarılı, üste de yazdığım gibi ilk kez bir Android cihazından bu kadar memnunum. (HTC, OnePlus gibi gelişmiş cihazlar kullanan birisi olarak söylüyorum. iPhone'da kullandım. 5S dahil)

Ama sizin alacağınız cihaza kefil olamam. Fabrika çıkışlı kimi sorunlar olabiliyor. Her cihazda olduğu gibi. Telpa değişim yapıyor ama işte insanın bir kere canı sıkılıyor.

Şunu da bir kez daha belirteyim, eğer Android One olmasaydı KESİNLİKLE General Mobile tercih etmezdim! Nexus 6 veya yeni modelini alırdım..

İnsanlar şunu unutmasın bu cihaz Android One cihazı, kimin ürettiği o kadar önemli değil. Nexus'ları her sene farklı bir firma üretiyor (Nexus 5 LG, Nexus 6 Motorola bu gibi) Nexus'ların da, Android One cihazlarının da donanım standardı, dış şekli, yazılımı Google tarafından belirlenir. Üstte verdiğim Digital Trends sayfasına girip bakın, neredeyse tüm Android One cihazlarının kozmetik tasarım (dış görünüş olarak) birbirinin aynısı olduğunu göreceksiniz.

O yüzden bu cihazı General Mobile olarak değil de Android One cihazı olarak değerlendirin.. Herkese söylüyorum bunu..

• Dün şöyle bir olay yaşadım, iş yerinde çok muhabbetim olmayan bir sığır (kusura bakmayın) cihazı kurcalarken yanıma gelip "abi cihazı mı değiştirdin" deyip telefonu elimden kaptı (hayatta en nefret ettiğim iki şeyden biri, diğeri de kitap dergi gibi şeyleri okurken birinin dergiye/kitaba askıntı olması, sayfa istemesi, okumaya çalışması vs) neyse ses etmedim, evirip çevirip suratına alaycı bir gülümseme takınarak "abi bu kadar da düşülür mü yaa, haha GM alınır mı" demesi ile tepem attı
    Sığırın elinde 13Mp'lik 2Gb ram'lik bir LG var ve ben cihazın teknik özelliklerini, 2 yıl update garantisini, Android One projesini anlattıkça sığırın yüzündeki alaycı ifade, neredeyse aynı donanıma sahip üstelik hala KitKat sürümünde olan telefonuna ödediği 1500 üzerinde ki fiyatı da düşünürsek bir "keriz" suratına dönüştü.. Görmeniz lazım dı

Kendisini öğle arasında TeknoSA'ya GM sorarken yakalamak da için kaymağı oldu

teşekkürler ilk önce benim bi akarbam illa xperia m4 aqua al bundan kat kat iyidir biiraz fiyatı yüksek diyor ama bende o fiyata çıksammı çıkmasammı diye kararsız kaldım. birde sesim az gidiyor az geliyor şarjı az gidiyor gibi şikayetler var. ses sıkıntısını bilmemde şarj sıkıntısı kullanıcı kaynaklı olabilir. genel olarak sesin az gittiği ve şarjın hemen bittiği yazılmış. ama kimiside şarjı mükemmel diyor :))
    bende karşılaştırdım bu telefonu diğer telefonlarla sadece hoşuma g3 gitti onuda şuan kliksa 1199 a satıyor ama ekran kalitesi çok yüksek olduğu için işlemcisi kaldıramadığından çabuk ısınıp telefonun çesitli yerlerinde çatlama oluyormuş.
    Yok hocam OnePlus One'ı hala kullanıyorum. Satmaya kıyamam OnePlus forumunda bir yarışmada kazandım.
    GM 4G'yi almak istedim ama forumdaki yorumlardan emin olamadım. Birkaç gün önce bir teknomarkette gördüm biraz kurcaladım bence gayet güzel bir cihaz.
    Akıcı da geldi bana. Sonuçta kullanıma benzemez ama teşhirde olan bir ürün için bayağı başarılı bir ürün. Hızlı ve seri.
    Ben teşhirde HTC M9'ü deneyeyim demiştim alet dondu birkaç dakika.

Aslında alıp denemeyi çok istiyorum hatta yedek, hoşuma da giderse asıl telefonum olarak kullanabilirim...
    Hayırlısı.
  • M4 Aqua'da Sd 615 var.Performans olarak daha iyi ama hafızası 8 gb.Kullanıcılarda 2-3 gb boş yer kalıyor yetmiyor diyordu.Gm 4g'de boş alan 11 gb.Mayısın 16'sında almıştım.Hiç ses sıkıntısı vs olmadı bende.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.