Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nickbaron

Abi 1.40 olan sar değerini yazmamissin hala ekran diyon çocuğun olmayacak haberin yok bu telefonu alma sebebim 0.28 sar değeri ne meizu aldım ne g7 sırf sar değeri yüksek diye g7 den bu telefona tek gecme sebebin yazılım olabilir başka bir şey yok bence

Allah'a sukur 1 cocugum var ,baska dusunmuyorum simdilik

Sar degeri ile spekulatif yorumlar var.Deger yasal sinirlarda İphone da da asagi yukari ayni degerler.Ama bu deger maksimimum deger.Cift anten oldugundan devreye girdiginde bu degere ulasiyormus.

Cift anten ne gibi yarar sagliyor ve ne zaman devreye girdigi hakkinda cok bilgim yok.Ama daha once lg g2 telefonumun cekmedigi otoparkin -2 katinda dahi net gorusme yapabiliyorum.Varsin biraz yuksek olsun diyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerde emeğe saygısızlık yaptım acaba soru sorduk kibarca. 10 gundur 113 kişiydi yazıyor millette kimse cihaz almıyor sanıyor. insanlar bu konuyu kontrol ederek cihaz alıyor.liste yap 3 güne bir guncelle ana sayfaya da ekle listeye eklenmek isteyen PM göndersin diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü 750 tl den çift hatlı modeli satışa çıkacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayy82 -- 24 Haziran 2015; 11:22:47 >

• Konuların birleşmesi için ortak karar alın diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

Tahminim Android M 5.2 olarak gelecek. Nexus 5 e ait 5.2 sürüm bilgisi içeren ekran görüntüleri var internette. Şubat gibi paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyosam. Android M 6.0 olarak gelmez diye tahmin eidyorum (bundan önceki güncellemelerde hep öyle olmuştur.) M'in gelme tarihine ise daha var. Yeni Nexuslar ile çıkacaktır piyasaya. B,ize gelişide tahmini Kasım gibi olur. Yani nexuslar ne zaman yeni sürüme geçer bizlerde en gec iki haftaya geçmiş oluruz heralde.

Android M Eylül sonu gibi dağıtılacak ve Nexus'larla birlikte biz de alacağız. Sürüm numarası 5.2 olabilir
  • mustifanci M kullanıcısına yanıt
    Zaten diger konu cok karisti diye bu konu acildi. Diger konuyu acan arkadasa da soyledik o kadar konuya link koy milletin akli karismasin diye o da almadigi telefonun ana konusunu idare ediyor hala . Bu arada eger ben her gece guncel tutarim hallerim ustesinden gelirim diyosan vereyim sana sifremi al sayfayi sen yonet. Ya da devir oluyosa devredeyim. O liste semboliktir ismin erken yazilsa ne gec yazilsa ne fark eder. Maksat burada bilgi alisverisi yapilmasi. Zaten sorulardan anlasilacagi uzere kimse ilk sayfayada bakmiyor direk girip soruyu sorup cikiyor. Halbu ki cevaplarin %90 i ilk sayfada var zaten. Son olarakda sunu soyleyeyim. Dun gece listeyi guncelledim. Zaten en son 2 gece once guncellemisim. Ne yapmam gerekiyor anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.M.G -- 24 Haziran 2015; 12:50:55 >
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam kusura bakmayin yanlis bilgilendirme icin

• quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

Dogrudur hocam kusura bakmayin yanlis bilgilendirme icin

Estağfurullah :)

Resimde de göreceğiniz üzere Final Release Q3 (Üçüncü Çeyrek demek) içerisinde yayımlanacak. Yılın üçüncü çeyreği ise ; Temmuz, Ağustos, Eylül aylarını içeriyor. Benim tahminim Eylül ayı sonu gibi dağıtım başlar. Google'ın "aşamalı güncelleme" programı sayesinde biz de Eylül sonu Ekim gibi güncellemeyi alırız. Tabi bazı arkadaşlar önce bazı arkadaşlar ise 3-4 haftayı bulan bir gecikme ile sonra alacak. Bu tamamen şans :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 24 Haziran 2015; 14:22:26 >

• abime aldık bence sıkıntılı bir telefon, özellikle dokunmatik sorunları fena. tavsiye etmem.
  • golgeee kullanıcısına yanıt
    klavye titreşimini kapatıp tekrardan deneyin
  • General Mobil android ONE' ı 4 haftadan beri kullanıyorum. en şikayet ettiğim husus bataryası. ilk aldığımda sabahtan akşama iyi gidiyorken, git gide azalmaya başladı bu süresi. şuan sabah 8de ful iken öğle 12-1 civarı bitecek noktaya geliyor.
    yaptığım işlemler kullanım düzeyi aynı.
    Önceki telefonum S4 minide de sabahtan akşama normal gidiyordu.
    Yedek batarya da bulamıyorum bu telefonun.
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Hocam Android M yeni bir Android dağıtımı olacağı için numarası 6 olacak... Sizin dediğiniz 5.2 Lollipop olur aynı 4'ten 4.4.4'e kadar olan sürümlerin Kitkat olduğu gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Yanlış biliyorsunuz hocam. 4.0 ice cream sandwich 4.1 - 4.3 jellybean 4.4 kitkat sürümüdür ve M sürümü büyük bir ihtimalle 5.2 olarak gelecektir. tasarım degişikliklerinde baştaki rakam oynuyor genelde google da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dedikleriniz doğru fakat atladığınız bir konu var , o da google ın artık her sene aynı tarihlerde etkinlik düzenleyip yeni android sürümünü tanıtacaklarını açıklamaları. Önceki sürümler hep bir karmaşa ve dağınıklık içerisindelerdi, fakat şimdi her sene gelecek esas güncelleme ve yanında sene içerisinde küçük güncellemeler olduğunu düşünürsek 6.0 olma ihtimali yüksek zaten çoğu kişide 6.0 olacağı yönünde hemfikir. yani 6-7-8 ana güncellemeler tıpkı ve 6.1-6.2.1-vs de küçük problem düzelten ve ya küçük yenilik getiren güncellemeler olacaktır tıpkı IOS da olduğu gibi.

Tabi ne olur bilinmez sonucu 1 sene içerisinde anlarız
  • CooL_ROMEO kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam ben o aciklamayi duymamistim bak :) Dedigin gibi seneye ogrenmis oluruz durumun akibetini. Google bu bence huylu huyundan vazgecmicek

• Telefonun altındaki deliklerin ikisinden de ses geliyor mu yoksa sadece sağdakinden mi geliyor?
    Bir de şarjı eskisi kadar uzun gitmiyor.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Smart App Protector tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: siwrian

Telefonun altındaki deliklerin ikisinden de ses geliyor mu yoksa sadece sağdakinden mi geliyor?
    Bir de şarjı eskisi kadar uzun gitmiyor.

Stereo değil mono hoparlör var.

1 ay olacak alalı 7 saat ekran süresi alıyorum wifi sürekli açık.

• slm.sd karttan dosya silinemiyor.dosya yöneticisinde.cihazla alakalı değil android 5.o la alakalı bir durum.yeni farkettim bende.3-5 dosya yöneticisi denedim ancak dosya yazma izni falan gibi hata alıyorum. çözen var mıı bu durumu.rootsu zolarak.bilgisayara bağlanarak silinebiliyor sanırım sadece
  • Selam arkadaşlar araniza yeni katildim. Verilen bilgilerden dolayı hepinize tesekkur ederim. Sizlere benimde yardımın dokunursa ne mutlu bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.