Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun kendi zil seslerinin dışında farklı bir müzik ya da melodiyi nasıl zil sesi yapabiliriz.
    Örneğin telefonun SD kartında kayıtlı bir parçayı zil sesi olarak nasıl atayabiliriz...

Ya da BT ile gelen bir müzik parçasını...
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Hepiniz gibi GM4G kullanıyorum , nexus cihazım yok olmadı olsun isterdim .

O sürümler developer preview sürümler yani son kullanıcı için olan sürümler değil stabiliteye bakmazlar tıpkı IOS9 beta başlıklarında ki gibi girip bakarsanız 2-3 gün rahat giden iPhone 6 pluslar 1 günü zor çıkarır olmuşlar neden çünkü bunlar son kullanıcı sürümü değil DEVELOPER sürümleri yani geliştirici sürümleri yani yeni çıkan API lerden yararlanma sürümleri normal kullanım sürümleri kesinlikle değil . Başım ağrır ağrıma çok problem değil adamların dediklerini iletiyorum ve aynı olayın Apple cihazlarında düzgün bir şekilde çalıştığını ve standby süresi arttığı için pile olumlu katkıları olduğunu söylüyorum . Ayrıca arkadaşınız ve ya başka bir developer olmayan bir insanın DEVELOPER sürümünü kurarak sürüme ve ya telefona bok atmasını da anlamıyorum . Adı üstünde BETA-DEVELOPER aynı windows 10 un olduğu gibi . Tabii ki hevesli meraklı arkadaşlara sözüm yok ama o sürümlere bok atmanıza hiç gerek yok . Çıksın görücez adamlar STANDBY süresini arttırdık dediler bende bu süre artarsa onun harcadığı enerjiyi normal kullanımda biz harcarız diyorum .

Sonuç : Adamların stand by süresindeki artışları telefonunuzu kullanmadığınız zaman harcanan enerjiyi sizin harcayacağınız anlamına geliyor. Normal kullanımda. Bunu neden bu kadar büyüttünüz anlamıyorum dostlarım . Mantık basit. Eğer adamlar haklıysa normal kullanımda böyle bir olayın olması kaçınılmaz.

Edit:

Şu video yu izlerseniz standby için resim istemiştiniz. Yukarıda bahsettim hatta standbydan bahsetme saniyesini de verdim türkçe açıklamasını da yaptım videonun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 22 Haziran 2015; 15:26:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Hepiniz gibi GM4G kullanıyorum , nexus cihazım yok olmadı olsun isterdim .

O sürümler developer preview sürümler yani son kullanıcı için olan sürümler değil stabiliteye bakmazlar tıpkı IOS9 beta başlıklarında ki gibi girip bakarsanız 2-3 gün rahat giden iPhone 6 pluslar 1 günü zor çıkarır olmuşlar neden çünkü bunlar son kullanıcı sürümü değil DEVELOPER sürümleri yani geliştirici sürümleri yani yeni çıkan API lerden yararlanma sürümleri normal kullanım sürümleri kesinlikle değil . Başım ağrır ağrıma çok problem değil adamların dediklerini iletiyorum ve aynı olayın Apple cihazlarında düzgün bir şekilde çalıştığını ve standby süresi arttığı için pile olumlu katkıları olduğunu söylüyorum . Ayrıca arkadaşınız ve ya başka bir developer olmayan bir insanın DEVELOPER sürümünü kurarak sürüme ve ya telefona bok atmasını da anlamıyorum . Adı üstünde BETA-DEVELOPER aynı windows 10 un olduğu gibi . Tabii ki hevesli meraklı arkadaşlara sözüm yok ama o sürümlere bok atmanıza hiç gerek yok . Çıksın görücez adamlar STANDBY süresini arttırdık dediler bende bu süre artarsa onun harcadığı enerjiyi normal kullanımda biz harcarız diyorum .

Sonuç : Adamların stand by süresindeki artışları telefonunuzu kullanmadığınız zaman harcanan enerjiyi sizin harcayacağınız anlamına geliyor. Normal kullanımda. Bunu neden bu kadar büyüttünüz anlamıyorum dostlarım . Mantık basit. Eğer adamlar haklıysa normal kullanımda böyle bir olayın olması kaçınılmaz.

Edit:

Şu video yu izlerseniz standby için resim istemiştiniz. Yukarıda bahsettim hatta standbydan bahsetme saniyesini de verdim türkçe açıklamasını da yaptım videonun .

Sakin ol şampiyon, kimsenin birşeylere bok attığı yok :)

Siz üstlerde bir mesajınızda aynen şöyle yazmışsınız
    quote:

"Android M ile ekran suresi çok fazla artacak demedi demeyin çünkü telefon sadece uyku modunda problem çıkarıyor."

Oysa Android M lansmanında da "Screen On Time" yani Erkan Açık Süresinin arttğını söylenmedi. Yani standby (Bekleme konumunda) "Doze" adını verdikleri bir yapılandırma telefonu "derin uyku" moduna alıyorMUŞ. Ayrıca App Permission (Uygulama İzinleri) ile de uygulamaların arka planda çalışıp çalışmayacağına karar verebiliyorMUŞUZ. Yani toplamda her ikisinin STANDBY süresince şarjın mümkün olduğunca AZ tükenmesi hedeflenmiş ve kendi beyanlarına göre Nexus 9'da BEKLEME SÜRESİ 2 kat artmış. Bu App Permission CyanogenMod (CyanogenOS da dahil) zaten kullanılan birşeydi.

Android 5.X ile aslında memory leak (bellek sızıntısı) ve Google Play Servislerinin arka planda sürekli açık kalması ve uyku moduna alınamaması sorunun en önemli kaynağı. Android M sürümünde de Google Play Servislerine müdahele etme şansımız olmayacak (Root ile mümkün Xposed Modülleri vs.) Benim anladığım kadarıyla Doze, Greenify tarzı bir işlevi elbette daha iyi yapacak ki bu önemli bir gelişme aslında.

Ancak sizin alıntıladığım mesajınızdaki gibi bir Ekran Süresinin artması olayını ne Google söyledi ne de Nexus kullanan arkadaşım (ki kendisi developer seviyesinde uzmandır, siz niyeyse son kullanıcı kafasıyla değerlendirmişsiniz, ben mi öyle bir izlenim bıraktım bilmiyorum) Arkadaşım neye dayanarak söylediğinizi bilmiyorum gerçi ama BOK atmadı. Sadece Doze'un lansmanda iddia edildiği gibi standby süresini uzatmadığını söyledi.

Her neyse umarım Son Çeyrekte (Eylül sonu gibi) yayımlanacak güncellemeyi aldığımızda umarım şarj süremize iddia ettikleri gibi bir katkısı olur. :)

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Benim söyeldiğim biraz karışık durmuş olabilir ama o mesajı yazarken heyecanlandığım doğrudur çok konuşuldu bu konu kapansın bitsin diye uğraştım kusura bakmayın
  • Arkadaşlar custom rom geliştiricisi var mı aranızda? Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 22 Haziran 2015; 16:05:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Telefonun kendi zil seslerinin dışında farklı bir müzik ya da melodiyi nasıl zil sesi yapabiliriz.
    Örneğin telefonun SD kartında kayıtlı bir parçayı zil sesi olarak nasıl atayabiliriz...

Ya da BT ile gelen bir müzik parçasını...

Ringroid programını indir google playden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

1 aydır kullanıyorum telefonun hoparlörü patlak sanırım.. sesleri berbat veriyor...

Hoparlör sesi çok güzel bence gayet yüksek ve kaliteli veriyor.Ancak kulaklık sesi iyi değil.Birde telefon görüşmesinde kesilmeler gibi problemler var bende yaşıyorum bunu.Ancak dediğim gibi hoparlör sesinde bozukluk varsa garantiye gönderin bence.
  • AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Fabrika imajı yayınlansa geliştirmeye başlayacak kişiler elbet vardır, ben bile o işlere girmeyi düşünmüyor değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

Fabrika imajı yayınlansa geliştirmeye başlayacak kişiler elbet vardır, ben bile o işlere girmeyi düşünmüyor değilim

Ben Piranha Zen için yardım istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelfeli

Vallahi Saygı duydum. Kendi adıma 6 saati gördüğümde %1 şarjım vardı Ekran alttan üstten Portakal rengine geçmiş( Tasarruf Modu) idi. 6 saati Geçilemez bir sınır olduğunu düşünüyordum taki sizin 7:34 ü görünceye kadar. Gözlerime inanamadım. Pilleri değişebilirmiyiz :)

Olmaz.Benim o :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

1 aydır kullanıyorum telefonun hoparlörü patlak sanırım.. sesleri berbat veriyor...

Hoparlör sesi çok güzel bence gayet yüksek ve kaliteli veriyor.Ancak kulaklık sesi iyi değil.Birde telefon görüşmesinde kesilmeler gibi problemler var bende yaşıyorum bunu.Ancak dediğim gibi hoparlör sesinde bozukluk varsa garantiye gönderin bence.

aimp indirip bir de kulaklık öyle dinleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wall

Telpa merkez servis hafta sonu çalışıyor mu bilen varmı arkadaşlar

Çalışıyorlar. Ama yetkili kimse olmuyor sadece parça değişimi gibi işlemler yapılıyor. Bu haftasonu gittim cihaz değişimi için yetkili birisinin olması gerektiğinden haftaiçi gelin dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecelfeli

Vallahi Saygı duydum. Kendi adıma 6 saati gördüğümde %1 şarjım vardı Ekran alttan üstten Portakal rengine geçmiş( Tasarruf Modu) idi. 6 saati Geçilemez bir sınır olduğunu düşünüyordum taki sizin 7:34 ü görünceye kadar. Gözlerime inanamadım. Pilleri değişebilirmiyiz :)

6 saati mobil internet mi yoksa wifi ile mi gordunuz acaba?

G7 kullaniyorum,buyuklugunden dolayi daha kucuk bir telefon ile degistirmek istiyorum GM one ilgimi cekti.Ama G7 ile biz 6 saati mobil veri ile cok rahat yakaliyoruz wifi ile 10 saat civari ekran suresi alabiliyorum.

Bugun metroda telefonu inceleme sansim oldu.Acikcasi com begendim.Ekran parlakligi cok iyi, cihazin dokunmatikde guzeldi program gecisleride cok hizliydi.

• güncelleme ne zaman gelir tahmini
  • Arkadaşlar telefonda şifreleme diye bir olay açtım amacım uygulamaları şifrelemekti. Şifreleme seçeneğini açtım telefonun sarja takılı olması lazımmış gittim taktım işlemi başlattım yaklaşık 15 dakika işlem yapıldı ama sonunda hiç bir şey olmadı. Güvenlik ayarlarında telefon şifreli diyor o kadar. Yaptığım işlem tam olarak nedir ?

Bir de uygulamaları nasıl şifrelerim ? Whatsapp'ı şifrelemek istiyorum
  • ben de 2 gün önce xperia z yi satıp bunu aldım deneyimlerimi paylaşayım

ilk olumsuz gelen şey, dokunmatiğin 2 yıl önce çıkmış xperia zden kötü olması, bazı dokunuşları algılamıyor ,

ekran parlaklığı ayarında fazla bi değişiklik olmuyor %100 parlaklık ile %50 parlaklık arasında pek fark olmuyor

RADYO YOK

şarj konusunda benim xperia çok geç şarj olmaya başlamıştı ona göre şuan gayet hızlı şarj olduğunu düşünüyorum :D

pil tüketme konusunda başarısız geldi , bu uyku moduna geçmeme muhabbetinden kaynaklanıyor olabilir

sony deki albüm-müzik uygulamalrı google ın uygulamalarına göre çok çok daha iyi , fotoğraflar uygulamasını çözemedim , ordaki fotoğraflara tıkladığımda 6-7 saniye bulanık bekliyor sonra netleşiyor , anladığımkadarıyla tüm fotoğraflar cloud da bekliyor siz istediğinizde istenen foto getiriliyor, tabi bu çok saçma geldi, ya ben bişeyleri yanlış anladım ya da durum cidden böyle ,

kamera xperianın kamerasından daha kötü anladığım kadarıyla , kamera uygulamasında özel çekim modları yok ..

şarj yüzdesi olayı gıcık bişey , ana mesajdaki programı kullandığınızda ortaya çıkan şarj yüzdesi sayısını görmek için de telefonu gözünüze sokmanız gerekiyor :D

güç tasarrufu modunu hızlı ayarlara falan ekleselermiş iyi olurmuş

en önemli sorun konuşma-hoparlör , şöyle ki karşıdan gelen ses bende bazen iyi geliyor bazen çok kötü geliyor , benden giden ses de telefonun alt kısmını ağzıma biraz uzak tutarsam sesin gitmediğini söylüyorlar

lenovo kulaklığımda müzik dinlerken gelen ses seviyesi çok iyi cızırtı yok, telefonun hoparlöründen gelen ses en yüksek seviyede bozulmaya başlıyor hissediliyor , telefonun kutusundan çıkan kulaklığı zaten çöpe atın ona yorum yok ,

ses açma/kapama ve güç tuşları kullanışsız olmuş bana göre, xperiadaki power tuşundan sonra :D

kasa kalın ama çok hafif

wifi bağlantısında bazen sorun çıkartıyor yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum bağlanıyor kopuyor bağlanıyor kopuyor falan , internetle alakalı değil telefonla alakalı.

bunlar dışında xperia z den daha olumlu gördüğüm bişey yok açıkçası , tabi ikisi arasında büyük bir fiyat farkı var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

aimp indirip bir de kulaklık öyle dinleyin

Sağol tavsiyen için hocam öyle denerim.

• kueens K kullanıcısına yanıt
    xperia z gm 4g den daha iyi bir cihaz keşke değiştirmeseydiniz. gm 4g nin ön kamera ve ips ekranı daha iyi olabilir xperia z den
    xperia z de tft ekran vardı heralde

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Diğer sorularını bilmiyorum da o şifreyi artık kaldıramazsın. Tek yolu telefonu sıfırlamak.

• merhaba arkadaşlar babama almayı düşünüyorum cihazı nasıl tavsiye edermisiniz? Şarz konusunda nasıl

Note 4 2 amper lik şarz cihazı ile şarz ederiz sanırım alırsak tavsiye edermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.