Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihazı 20 gündür kullanıyorum gayet stabil rootlamak istemiyorum ama uydulara kapalı alanda hiç bağlanmıyor açık alanda uzun sürede 20-30 mt hata payıyla bağlanıyor.
    gps.conf dosyası bana çok karışık geldi sorun yaşayıpta düzeltebilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CooL_ROMEO kullanıcısına yanıt
    Telefonu çok uzun bir süre kullanmayacaksam genelde çoğu şeyi kapatıyorum zaten.Greenify'da var zaten gereksiz uygulamaların ekran kapalıyken açılmasına da izin vermiyorum.Pil süresi daha iyi evet ama dokunduğun sürece yine aynı yine aynı işte yarım saat ekran süresi ya artar ya artmaz

iOS ve Mac OS olan cihazlarda stand by'da şarj tüketmemesinin sebebi ekran kapandığı anda bütün uygulamalar inaktif moda geçtiği için ve sistem tamamiyle kapalı bir kutu gibi olduğu için herşey engellenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rig

Oncelikle herkese merhaba.Ekran kilidini sadece sekil cizerek acmak istiyorum yukari kaydirma olayini nasil kaldirabilirim.

Ayarlar>Güvenlik>Ekran Kilidi'ne girerek seçebilirsiniz.
  • Bugün ilk defa gps kullandım, igo ile, Bağcılar-Kayasehir arası sıfır hata ile gittim geldim.

• Arkadaşlar Android M'yi tam olarak ne zaman alabiliriz. Ya da tahminen bir bilgisi veya düşüncesi olan var mı ?

• biri beni aradığında ne ses geliyor ne ses gidiyor sadece ben aradığımda ses gidip geliyor bunun çözümü yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

biri beni aradığında ne ses geliyor ne ses gidiyor sadece ben aradığımda ses gidip geliyor bunun çözümü yok mu

Hocam neymiş senin bu tel ya bence en iyisi bir değişim iste ya da bi formatla belkk düzelir.

• AgunHead66 kullanıcısına yanıt
    6 ayda kullanıcı sürümü anca çıkar. Yakın zamanda beklemeyin. O arada belki 5.2, 5.3 çıkar.

• Tahminim Android M 5.2 olarak gelecek. Nexus 5 e ait 5.2 sürüm bilgisi içeren ekran görüntüleri var internette. Şubat gibi paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyosam. Android M 6.0 olarak gelmez diye tahmin eidyorum (bundan önceki güncellemelerde hep öyle olmuştur.) M'in gelme tarihine ise daha var. Yeni Nexuslar ile çıkacaktır piyasaya. B,ize gelişide tahmini Kasım gibi olur. Yani nexuslar ne zaman yeni sürüme geçer bizlerde en gec iki haftaya geçmiş oluruz heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

biri beni aradığında ne ses geliyor ne ses gidiyor sadece ben aradığımda ses gidip geliyor bunun çözümü yok mu

aynı sorun bende de vardı. Değişim kararı çıktı henüz yeni telefonu alamadım.

hangi hattı kullanıyorsunuz?
  • Hocam nasıl 6 saat ekran süresi alıyorsunuz mesela benim wifi ve 3g hep açık şekilde 25 -26 saat gidiyor şarjım ama bunun ekran süresi 4 saat anca oluyor, yani siz kaç saatlik kullanımda ekran süresini 6 saat alıyorsunuz .

Mesela cumartesi sabah şarjdan çıkardım çok fazla telle ilgilenmedim whatsap a fln bakmadım çok fazla konuşmadımda hatta gecesinde de neti kapadım pazar sabahı neti açtım pazar gecesi tekrar neti kapadım bu sabah 11 gibi şarjım %1 di. Burda ekran sürem 3 saat e yakındı bu şekilde 2 günü çıkardım.Dediğim gibi normal kullanımım değildi toplam 45 dk fln konuşma yapmışımdır bu sürede (normalde 3 saat fln konuşuyorum ) ve whatsapp ta fln çok az kullandım.

Yani demek istediğim o 6 saati kaç saat kullanımda alıyorsunuz onuda belirtirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosioatunya

arkadaşlar cihazı 20 gündür kullanıyorum gayet stabil rootlamak istemiyorum ama uydulara kapalı alanda hiç bağlanmıyor açık alanda uzun sürede 20-30 mt hata payıyla bağlanıyor.
    gps.conf dosyası bana çok karışık geldi sorun yaşayıpta düzeltebilen varmı?

bu sorunu yaşayan bir ben miyim?
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• k790i kullanıcısına yanıt
    Bir kaç mesaj ustte nedenini acikliyorum probleminizin . Telefon her android telefonda oldugu gibi kullanmasaniz dahi pili tuketiyor o yuzden grafikler hep selale gibi asagi dogru gözüküyor android m ile bu sorunu cözdüklerini söylüyorlar . 6 saat ekran süresi istiyorsanız telefonu hiç boş bırakmayın sürekli oyun oynayın mesajlaşın 12 saatte bitirmeye çalışın ama 3g ve ya 2g kapali durumda olsun yani sadece wifi uzerinden baglanti kurun yogun kullanimin sonunda ekran parlakliginizda %10 civari ise 6 saat garanti hocam .

Biraz garip gelebilir ama öyle cihaz oyun oynarken hiç şarj yemiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Bir kaç mesaj ustte nedenini acikliyorum probleminizin . Telefon her android telefonda oldugu gibi kullanmasaniz dahi pili tuketiyor o yuzden grafikler hep selale gibi asagi dogru gözüküyor android m ile bu sorunu cözdüklerini söylüyorlar . 6 saat ekran süresi istiyorsanız telefonu hiç boş bırakmayın sürekli oyun oynayın mesajlaşın 12 saatte bitirmeye çalışın ama 3g ve ya 2g kapali durumda olsun yani sadece wifi uzerinden baglanti kurun yogun kullanimin sonunda ekran parlakliginizda %10 civari ise 6 saat garanti hocam .

Biraz garip gelebilir ama öyle cihaz oyun oynarken hiç şarj yemiyor .

Nexus cihazınız var M preview kullanıyorsunuz galiba? Nexus 5 sahibi arkadaşım tam tersi batarya sorunu yüzünden 5.1.1 e geri döndü.

Android M deneyimini ve Doze protokolünü biraz daha açarsınız mümkünse ekran görüntüleri ile sevinirim. Yani standby süresi, ekran süresi vb.

Eğer Nexus cihazınız yoksa ve kendi deneyimlerinizden değil de ut ettiğiniz şeylerden söz ediyorsanız, Android M çıktığında başınız ağrır benden söylemesi :)

Birinci Önizleme sürümü lansmanda bahsedildiği gibi 2 kat bekleme süresi artışı sağlamıyor.. Henüz. Bu bilgi hem arkadaşımdan geliyor hem de Google'da arama yaparsanız kolaylıkla bulabileceğiniz bir bilgi..

• Cihazı almayı düşünen varsa, sıfır ayarında beyaz renklisini satıyorum. İlan detaylarına bakabilirsiniz. Teşekkürler.
  • Kullanıcılar klubüne benide eklemenizi rica ederim.
  • Benide eklermisiniz.Beyaz renk ile aranızdayım.%100 - %95 sorunsalının dışında problem yok.
  • 1 aydır kullanıyorum telefonun hoparlörü patlak sanırım.. sesleri berbat veriyor...
  • Bu ses problemi ile ilgili GM tarafından bir dönüş oldu mu ne diyorlar ?
  • Vallahi Saygı duydum. Kendi adıma 6 saati gördüğümde %1 şarjım vardı Ekran alttan üstten Portakal rengine geçmiş( Tasarruf Modu) idi. 6 saati Geçilemez bir sınır olduğunu düşünüyordum taki sizin 7:34 ü görünceye kadar. Gözlerime inanamadım. Pilleri değişebilirmiyiz :)
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.