Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu alalı 4 gün oldu ilk sorunum telefon sesleri gelmiyordu videolar mp3 ler ses çıkmıyordu yeniden başlattım düzeldi sonra mikrofonda problem yaşadım sesim karşı tarafa çok az gidiyor
    teknik servisi aradım onlar bile duyamadı beni ve telefonu kendilerine göndermemi istediler tabi birhaftayı geçen bir tamir süresinden bahsettiler göndermedim bende. bide dokunmatik harbiden sıkıntılı ya geç alıyor yada birazcık sert dokunmamız gerekebiliyor bunlar başlıca yaşadığım problemler.ha birde telefonda hafif ısınmalar oluyor bazen yanlış anlamayın telefonu kötülemiyorum sadece problemleri yazdım iyi olarak hızlı bir telefon kasılma donma sözkonusu değil şajı 1 günden fazla gidiyor arka kamerasını pek beğenmedim ön kamera çok iyi ama :) ha birde telefondan super ses çıkıyor müzik seti gibi maşşşalah :D

• Eğer sarjiniz az gidiyorsa ve telefonunuza isiniyorsa fabrika ayarlarinadonun. Bir kac gün bekleyin . sorun çözülmezse tekrar fabrika ayarlarina dönün .Sonra takip edin . Bende öyle oldu. Fabrika ayarlarina döndüm. İsinmalar ve hızlı şarj dususu oldu. 3 4 gün aralıklarla 2 kez fabrika ayarlarina döndüm. 2inci de ısınma olmadi. Bu da sarji etkiledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeybek19 -- 23 Haziran 2015; 17:56:19 >
  • Bence gayet güzel konu 1-2 aya kadar bu telefonu veya başka bir telefonu almayı planlıyorum .
  • Arkadaşlar telefonum değişeli yaklaşık 5 gün oldu, hâlâ herhangi bir şikayetim yok... Ne zamandır yazacağım sizlere aklıma şimdi geldi, neredeyse herkes İstanbul merkez servise gönderiyor gördüğüm kadarıyla, kurumda bir arkadaş da gm disc.2'sini İstanbul'a göndermek yerine Kocaeli'ndeki yetkili servise bıraktı, birkaç gün içinde müdahale edilip sorununu çözdüler. İstanbul hem yoğun, işleme almak için bile 3 gün bekliyorsunuz, hem de bulunduğunuz şehirdeki yetkili servise verirseniz, doğrudan iletişim kurabileceğiniz bir muhatabınız olur, sorunları cihaz üzerinde birebir gösterme imkanınız olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Arkadaşlar telefonu önceden sıfırdan şarj ettiğim zaman ortalama 2saat 20dk da şarj oluyordu maksimum. Şu anda minumum 2saat 40dk dan önce şarj olmuyor.Neden böyle geç dolmaya başladı fikri olan var mı? Birde sizde durum nedir 0 dan %100e ort kaç dakikada şarj oluyor?

Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcuturk

Arkadaşlar telefonum değişeli yaklaşık 5 gün oldu, hâlâ herhangi bir şikayetim yok... Ne zamandır yazacağım sizlere aklıma şimdi geldi, neredeyse herkes İstanbul merkez servise gönderiyor gördüğüm kadarıyla, kurumda bir arkadaş da gm disc.2'sini İstanbul'a göndermek yerine Kocaeli'ndeki yetkili servise bıraktı, birkaç gün içinde müdahale edilip sorununu çözdüler. İstanbul hem yoğun, işleme almak için bile 3 gün bekliyorsunuz, hem de bulunduğunuz şehirdeki yetkili servise verirseniz, doğrudan iletişim kurabileceğiniz bir muhatabınız olur, sorunları cihaz üzerinde birebir gösterme imkanınız olur ...

Kocaelide servisleri var mıydı hocam ilk defa sizden duyuyorum

• Şu fotoğraflara bakın ya :)

Pil süresini istesem dahada artırabilirdim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgunHead66 -- 23 Haziran 2015; 23:28:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Dostlar 4g one ile huawei g7 arasında kaldım.Eşime alacam acaba hangisi daha mantikli olur ve beden..
    Bildigim aradaki fark huawei g7 ekran daha buyuk bataryası daha performanslı.yazilim destegi cokta önemli değil eşim kullanacak telefonu.
    Sizce hangisi daha mantıklı dostlar?? Msjimi alnitilarsanız sevinirim

huawei g7 sar değeri çok yüksek hocam sırf o yüzden 4g aldım ben bundan önceki telfnmda sar değeri yüksekdi gerçekten sanki baş ağrısı yapıyor :D
  • icemalkan kullanıcısına yanıt
    kardeş tamamen düşündüklerimi satırlara dökmüşsün. Benimde telefonum hatasız çıktı. inanılmaz memnunum. bir telefona 700 liradan fazla vermeyi bende akıllıca bulmuyorum. sonuçta butelefonlarla nükleer reaktör çalıştırmıyoruz. her isimizide fazlası ile görüyor.İlla ilerde bozulur diye paranoyayada gerek yok 2 yıl garantisi var. gönderirdim yapılır gelir. Bu telefon parasına göre iyidir nokta.

• Hala 113 kişi miyiz ? Sayımız artmıyor mu?

• Arkadaşlar bu telefonun Kies vb. gibi masaüstü yardımcı programı yok mu ? Sizler ne kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

Arkadaşlar bu telefonun Kies vb. gibi masaüstü yardımcı programı yok mu ? Sizler ne kullanıyorsunuz ?

Bu cihazda öyle bir program yok hocam,bilgisayara bağladığınız gibi zaten bilgisayarın direk tanıyor olması lazım.
  • mustifanci M kullanıcısına yanıt
    arkadaş eklemiyor ki yükselsin
  • Aynen 1ay olcak beni hala eklememmis

• Abi 1.40 olan sar değerini yazmamissin hala ekran diyon çocuğun olmayacak haberin yok bu telefonu alma sebebim 0.28 sar değeri ne meizu aldım ne g7 sırf sar değeri yüksek diye g7 den bu telefona tek gecme sebebin yazılım olabilir başka bir şey yok bence

• mustifanci M kullanıcısına yanıt
    Listeyi yarin guncelleyecegim hocam. Tek tek zor oluyor biriktire biriktire ekliyorum listeye. Su an tahmini 130 140 kisidir.

• Arkadaslar tam guncelliyorum listeyi bilgisayari kapatiyorum pat pm den ekle diye mesaj geliyor. Tek tek zor oldugundan bende toplu olarak guncelliyorum listeyi. Anlayisiniz icin tesekkurler tekrardan.

Ekleme: Listeden baya sikayet eden arkadas olmus. Tek ilgilendigim ana konu/kulup burasi degil Spotify ana konusu basta olmak uzere 2-3 konuyu daha yurutuyorum. Beni anladiginizi dusunuyorum herkese hayirli sahurlar hayirli ramazanlar diliyorum.

• Kusura bakmayın ama gece gece uyuyacağım yerde foruma girip listeyi güncelleyeyim arkadaşlar memnun olsunlar istedim ama sizinkisi biraz ayıp oldu gerçekten. Keşke 'eklememiş hala' demeden önce listeye bir baksaydınız. Birinizi 12 numaraya (kulup kurulduğunda) diğerinizide 72 numaraya zaten yazmışım haftalar öncesinde. Herkese de tek tek listeye ekledim diyemeyeceğime göre (liste güncellendiği zaman zaten 'güncellendi' diye yazıyorum) herkes ekle demeden önce listeye bakarsa sevinirim. Ayrıyeten tek tek sayfaları gezerek her yorumu okuduğumdan bu konuda yazan çoğu kişi ekle demesine gerek kalmadan ekliyorum ben telefon sahiplerinin yorumlarına bakarak. Emeğe saygı lütfen @calypso-gk @mustifanci
  • Liste güncel.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.