Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu güncellemeden sonra pcye usbden bağlayınca artık bellek gibi görmüyor sürücüsüde yok xender diye market den bır usb driver programı indirdim pcden sıteyı açıp brkodu okutunca resim vs pcye atabildim

guncellemeden sonra pcye bağlarken telefonu görmedi bende aynı sorunu yaşayan varmı
  • Hayırlı olsun geldi güncelleme.İlk dağıtıldığı günden almak güzel oldu.Bu arada cihaz Turkcell cihazı.Yani Turkcell cihazlarına güncelleme geç gelmiyor.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

bu güncellemeden sonra pcye usbden bağlayınca artık bellek gibi görmüyor sürücüsüde yok xender diye market den bır usb driver programı indirdim pcden sıteyı açıp brkodu okutunca resim vs pcye atabildim

guncellemeden sonra pcye bağlarken telefonu görmedi bende aynı sorunu yaşayan varmı

Telefonun ekranına bakarsan ordaki seçeneklerden USB belleği seçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yuklediginde yorumlarini paylasir misin? Dokunmatik hassasiyetinde falan duzeltilme oldu mu acaba ?

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    karşılaştırma yaparken şuna dikkat et. ekran parlaklık oranını gm 4g de %15 e getir. diğerlerinde de getir aynı uygulamayı aç farkı göreceksin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

bu güncellemeden sonra pcye usbden bağlayınca artık bellek gibi görmüyor sürücüsüde yok xender diye market den bır usb driver programı indirdim pcden sıteyı açıp barkodu okutunca resim vs pcye atabildim

Telefonun ekranına bakarsan ordaki seçeneklerden USB belleği seçebilirsiniz.

sorun da orda zaten eskı androıdde orda usb surucu yazardı şimdi aynı depolomaya gırdıgınfde sağ ustt kosede sadece yardım çıkıyor 6.0.1 de

bu arada dün akşam guncellemeyı yukledım eskıden depolamaya gırınce sağ ust de usb bellek yazardı şimdi sadece yardım arama kutusu çıkıyor

pc ye bağlıyorum general mobile 4 dıye gorunuyor tıklıyorum bomboş ekran

telefondan depolamada oncekı surumde usb yazan yerde sadece yardım ve geri bildirim yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 8 Aralık 2015; 21:45:50 >

• 6 ya gectim biraz önce forumda gezerken sanki dokunmatigin eskisine nazaran daha kotu oldugunu hissettim.

Acaba pskolojik bi durum mu bu yoksa dokunmatikte sorunlar yasayan oldu mu ?

• Güncelleme dosyası OTA dosyası zip olarak telefonuna kaydedilmekte .

OTA CAPTURE ile zip dosyasını yakalamasını biliyorsan bizimle OTA indirme url adresini paylaşabilir misin ?

Aynı link herkese IMEI numara sırasına göre dağıtılacak . Boşuna beklememek için indirme url adresini paylaşırsan iyi olur .

Teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

6 ya gectim biraz önce forumda gezerken sanki dokunmatigin eskisine nazaran daha kotu oldugunu hissettim.

Acaba pskolojik bi durum mu bu yoksa dokunmatikte sorunlar yasayan oldu mu ?

eskiden yandan hızlı çekince tuş lilidi vs açılıyordu ben eskı surumde 3 4 denemede açıyordum şimdi aşağıdan yukarı çok daha kolay açılıyor dokunmatık ekran
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Forumda konusulmustu hocam yeni surumde dokunmatik hassasiyeti bozuldu diye o sebeple sormustum. Forumda gezerken sikinti oldugunu hissediyorum sanki

• bizim telefonlar 4.5 g destekler herhalde demi beyler

• Benim hala Android 5.1. Güncelleme yapmamı tavsiye eder misiniz?

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Telefonu PCye bağladıktan sonra üst bildirim çubuğunu aşağı çekince şarj için PC ye bağlandı seçenekler için dokunun mealinden bir bildirim çubuğu görünmüyormu? Ondan mtp yi seçince dosyaları görüyorduk.

• Dayanamadım huawei g7i verdim cihaz 7 aylikti 100 lira farka anlaşmıştik ama 150 lira farka çıkarttım GM 4g i aldım henüz 4 günlük 5.1.1 sürümünde güncelleme de yapılmamış mis

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Telefonu PCye bağladıktan sonra üst bildirim çubuğunu aşağı çekince şarj için PC ye bağlandı seçenekler için dokunun mealinden bir bildirim çubuğu görünmüyormu? Ondan mtp yi seçince dosyaları görüyorduk.

hocam çok teşekkürler ben onu nasıl unuttum direk pcye bağlayıp bakıyorum telefonda hiç uyarı vermeyınce usb bağladıkdan sonra

meğer ekranı aşağı kaydırınca usb bellek e tıklamak lazımmış ayarlardan depolamadan da arıyorum bende 2 saattir
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Sar değeri önemli kasa hariç daha yüksek performans alırsın. Biraz da uğraşırsan saf android gerçekten hızlı stabil . Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Dayanamadım huawei g7i verdim cihaz 7 aylikti 100 lira farka anlaşmıştik ama 150 lira farka çıkarttım GM 4g i aldım henüz 4 günlük 5.1.1 sürümünde güncelleme de yapılmamış mis

bende kutudan çıkardım 5.1 vardı şimdi kontrol ettim dun akşam 6.0 a guncellemış 450 mb

bu 6.0.1 kaç mb yukleyenler yazabılırmı

birde hocam 5.1 de markette eskı surum oldugundan çoğu uygulama 1 2 defa hata verıyor ben bır kaç uygulamayı googlada aratıp ındırebıldım sımdı guncelledım dırek marketten sorunsuz her uygulama ınıyor hata vermeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Güncelleme dosyası OTA dosyası zip olarak telefonuna kaydedilmekte .

OTA CAPTURE ile zip dosyasını yakalamasını biliyorsan bizimle OTA indirme url adresini paylaşabilir misin ?

Aynı link herkese IMEI numara sırasına göre dağıtılacak . Boşuna beklememek için indirme url adresini paylaşırsan iyi olur .

Teşekkürler .

Güncelleme indi.Daha kurmadım.Nasıl olduğunu anlatırsanız denerim.

• batbass B kullanıcısına yanıt
    Evet

• Ben bugun gectim hocam degisiklik yok dokunmatik biraz kotulesti sadece.

Simdi yuklersen zaten max8 gunde yeni guncelleme gelecek ben de ondan dolayi yukledim

• 
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.