Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben telefonu sarja filan takmadim grafikte neden boyle sacma sapan bi inis cikis gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gittim Asus zenfone 2 laser aldim iyikide almisim. Vatan bilgisayardaki satıcı arkadas ekranina çökünce icinde beyazliklar olusuyor telefon bukuluyor. Asus a yapti aynisini tik yok sence hangisi abi dedi biraz Da incelemedim ikisini gercekten gm 4g hiç guven vermedi laser gm4 g ile neredeyse ayni donanima sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Telefonun bir sıkıntısı var mı ? Alınır mı ? Bayan kullanacak.

Bayan kullanacaksanız sıkıntı

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Hiç kapat-Aç yaptın mı ondan olabilir
  • Okan Köksal O kullanıcısına yanıt
    Yok yapmadim hocam batarya normal sekilde gidiyor fakat grafik sıkıntılı

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Dns var zaten. Benim sıkıntım şu şekilde gerçekleşiyor.

Wifi açıyorum. Kendi adresimin üzerine uzun süre basılı tutunca açılan menüden ağı değiştir, oradan gelişmiş seçenekler diyorum. İp ayarları yazan başlığın altından dhcp yi statik yapıyorum ve ip adresi dns değiştirdiğim alana geliyorum. Buraya kadar herşey güzel. Bu alanda ip ve dns açık gri bir yazı ile 8.8.8.8 8.8.4.4 yani google'ın kendi ip ve dns leri var. Üzerlerine geldiğimde bunlara silme işlemi uygulanmadan değiştirilebiliyor(açık gri bir yazı dediğim olay). Ben kendim dns girdiğim zaman kaydet butonu aktif olmuyor benden ip adresi de girmemi istiyor. Bilmiyorum anlatabildim mi derdimi

• sercandk kullanıcısına yanıt
    ben sorunu yazıp kutusuyla birlikte yurtici kargoya verdim telpaya gönderdiler bir haftada yapıp geri gönderdiler hepside ücretsiz oldu kargo dahil. telpanın anlaşması varmış. Istanbul dışında olduğum için öyle yapmıştım. Istanbul içi profilo avm de hemen yapıp veriyor diye biliyorum. forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste ayni sorun var falan filan de süsle ver

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

2G - Edge
    3G - WCDMA
    4G - LTE

Ayarlar > Diğer > Hucresel Aglar > Tercih Edilen Ağ Türü > 3G i secin

bende 1 gun nete gıremedım dedım herhalde kota doldu sonra guncelleme yapıncamı ne değişmiş ayarlardan baktım önerilen 3G 2G LTE İŞARETLIYMIS

LTE 4G OLUYOR SANIRIM DESTEKLEMIYOR HERHALDE TURKCELL DEĞİLMİ

3g yı secince ınternete gırıyor

ilginç şimdi yeniden denedim lte yi seçince hsdpa dan bağlandı

3 g daha yvş hsdpadan

LTE açıkken sanıyede 5 mb indiriyor telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 9 Aralık 2015; 12:02:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Beyler ben telefonu sarja filan takmadim grafikte neden boyle sacma sapan bi inis cikis gozukuyor

Siz farkında olmadan cihaz reset atmış olabilir.
  • Benim batarya sikintili galiba %77 idi bi anda %64 e dustu

• beyler telefonun iyi çektiği bir yerde turkcelle hız tesi yapan varmı 72 mb e kadar desteklıyor değilmi 4g

Edit: 4g 300 mb e kadar desteklıyormus tabı oyle bır sıstemyok turkıyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 9 Aralık 2015; 12:04:19 >
  • Mecidiyekoydeki telpaya kendim gotursem direk degisim yaparlar mi ?

• general mobil ve aynı işlemci ye sahip telefonlarla şöyle bir test yapan varmı acaba

• Telefonu actim kapadim simdide %64den %75 oldu sarji

• Boyle grafik tablosu olmaz bariz sikintilo ac kapa yapmadim sarjada takmadim mecidiyekoye yol gorundu 4 gunluk cihaz bakalim direk degisim yapcaklar mi ekrandada siyah leke ve gri leke tespit ettim anlasilan aldigim adam durumu biliyordu ama bise demedi

• s4 ü satıp alsam memnun kalır mıyım? ayrıca dual sim özelliği nasıl? aynı anda 2 hat da sinyal alıyor mu yoksa aralarında geçiş mi yapıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 9 Aralık 2015; 12:50:55 >
    değişim yapacaklarını sanmıyorum son yazılımı atarlar sanırım. onların ellerindeki yazılımlar hep en güncel yazılımlar oluyor oyle yaparlar

• batbass B kullanıcısına yanıt
    Sadece yazilim degil ki ekranin sol alt kosesinde siyah golge var orta kisimdada gride belli olan parcali bi golgr var durum cubugunun ustundede golge olusuyor gri ekranda belli oluyor suan gidiyorum bakalim ne olucak

• General mobile 4G aldım daha yeni ve klavyede tuşlara basıldığında ki o titresimi kapatamadım nasıl kapatıcam yardımcı olabilir misiniz bir de ana menünün arka planı beyaz oraya resim koyamıyorum sanırım öyle bir özellik yok veya onuda bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?
    inşallah değiştirirler kardeşim

• 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.