Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Hocam uygulamalarla duzeltilen bi durum sonucta yeni roma gecmek icin deger mi acaba ?

Uygulamalarla duzelmemisti bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.0.1 valla helal olsun hem google a hemde gm ye..

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• Merhaba Arkadaşlar,
    GENERAL MOBİLE 4G ' mi ( siyah ) Pazar günü yani yeni aldım, Hayırlı olsun bana :) Şimdi dolayısıyla bende aranıza katılmış bulunmaktayım müsaadenizle.
    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki , Cihaz tam ele gelir ve şık duruyor, ayrıca hızlı. Şimdilik çözemediğim bazı şeyler var cihazda ama sanırım en kısa sürede hallederim.

Herkese İyi günler dileklerimle

cesim
  • 6.0.1 yayında arkadaşlar en gec 16 aralika kadar tüm telefonlarda

• Eskiden, yeni bir surum ciktiginda yanı lolipopa kadar olan android surumlerinde heyecanlanirdik. Çünkü yeni bir android surumu kullanıcıya yeni bir gorsellik, yeni bir hız ve yeni ozellikler sunardi. Şimdi ise android 5.0 dan android 6.0 a geçiyoruz gözle gorulur hiç bir fark yok.

• 6.0.1 yailimini alan var mi arkadaslar? Ota dan dagitilmaya baslandi. Guncelleme boyutu ne kadar? Ne gibi degisiklikler var?

• beyler 2 aydır bende gm 4g kulanıcısıyım klübü yeni gördüm benide kullananlar arasına ekleyiniz :) 6.0 var ve 6.0.1 bugun itibariyle dagıtılmaya başlanmış bir kça günce herkese gelir hayırlı olsun şimdiden hiç bir telefon (nexus ve android one ) hariç daha 6 yı almamışken 6.0.1 gelecek bize :)....
  • Bu güncellemeyi alabilmek için bir kaç ayar yapıyorduk neydi onlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Bu güncellemeyi alabilmek için bir kaç ayar yapıyorduk neydi onlar?

Hicbir ayar ise yaramaz. IMEI noya gore dagitim yapiliyor. Mecbur siramizi beklicez...

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

quote:

Bu güncellemeyi alabilmek için bir kaç ayar yapıyorduk neydi onlar?

Hicbir ayar ise yaramaz. IMEI noya gore dagitim yapiliyor. Mecbur siramizi beklicez...

Google hizmetler cercevesini mi ne durduruyorduk oyle alanbirkacarkadas olmustu

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Hocam alip pisman olacakmisim gibi his veriyor Aksam gidip tekrar bakisayim

• Telefonuna 6.0.1 gelen var mi ?(oto ile)

Ben hala 5 teyim 6 ya gecmeyi bekletiyorum 60 1 geldiginde gecmek istiyorum o sebeple dagitima ciktiginda lutfen yazin 6 ya gecelim

• Bence güncelleme almak için ayar yapmaya uğraşmak yerine, telefonu yedeklemeye başlamak daha iyi, çünkü güncelleme sonrası format ve wipe cache yapmayınca güncelleme sorun çıkartıyor bu arada güncelleme normal yoldan gelir zaten en fazla bir hafta içinde çoğu kişiye gelmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircesim

Merhaba Arkadaşlar,
    GENERAL MOBİLE 4G ' mi ( siyah ) Pazar günü yani yeni aldım, Hayırlı olsun bana :) Şimdi dolayısıyla bende aranıza katılmış bulunmaktayım müsaadenizle.
    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki , Cihaz tam ele gelir ve şık duruyor, ayrıca hızlı. Şimdilik çözemediğim bazı şeyler var cihazda ama sanırım en kısa sürede hallederim.

Herkese İyi günler dileklerimle

cesim

Kendim ve tüm arkadaşlar adına hoşgeldiniz diyorum. hayırlı olsun telefonunuz. takıldığınınız konular varsa sorun cevaplanacaktır.

• Huawei G7 verilip uzerine 100 tl alinarak gm 4g alinirmi ? G7 7 aylik gm one 4g 1 haftalik

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    CameraMx uygulamasını dene hem 4:3 hemde 16:9 fotoğraf çekebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Huawei G7 verilip uzerine 100 tl alinarak gm 4g alinirmi ? G7 7 aylik gm one 4g 1 haftalik

Ben g7 yi birkamazdim problemi olmasa.

• quote:

quote:

Huawei G7 verilip uzerine 100 tl alinarak gm 4g alinirmi ? G7 7 aylik gm one 4g 1 haftalik

Ben g7 yi birkamazdim problemi olmasa.

problemi yok hocama ama 7 aylik cihaz bide sar degeri yuksek bunlarin kararsiz kaldim 100 tl fark icin deger mi diye bide alacagim cihaz simdi tekrar sordum 4 gunlukmus

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Bence güncelleme almak için ayar yapmaya uğraşmak yerine, telefonu yedeklemeye başlamak daha iyi, çünkü güncelleme sonrası format ve wipe cache yapmayınca güncelleme sorun çıkartıyor bu arada güncelleme normal yoldan gelir zaten en fazla bir hafta içinde çoğu kişiye gelmiş olur.

Hahaha haklısınız hocam Rootlu değilimde varmı önereceğiniz backup programı?

• quote:

Değişme bence.. metal kasalı telefon sonuçta. güncelleme için almayı düşünüyorsan değmez. güncellemeyle hemen hemen hiçbir şey gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.