Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saf Android kullanıyorsan bunlara katlanacaksın. Bunun özelliği bu. Farklı Arayüz istiyorsan toucwiz arayüzlu lg arayüzlu telefonlar alabilirsin. Aynı donanım üzerinde daha seri çalışmayacagi kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf tavsiye edebilicek varmı ? Caseu nun sade siyah kılıfı nasıldır kullanan varmı ?
  • Sici Mici S kullanıcısına yanıt
    TurkDevs Android Geliştiriciler Forumu
    Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
    http://forum.turkdevs.com/konu-6-0-guncel-stock-rom-general-mobile-4g-marshmallow-mra58y.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerifatih -- 4 Aralık 2015; 23:19:56 >
  • Larrikin kullanıcısına yanıt
    Dostum, kılıf seçiminde sana yardımcı olabilirim.

Motomo arkası aliminyum olan cihaza aynı iPhone 4 görüntüsü katan zarif biraz kalın mükemmel arka kapak desenli kılıfını önerebilirim.

İsim: Motomo
    Fiyat: 20 TL

Renklerine muhakkak bakmalısın. Gold,Black,White,Red..,
  • abi bu saf android neymiş ya istemiyordumki ben böyle bilmiyordum yani dosya yöneticisi yok,galeri yok bi fotoğraflar diye uygulaması var bütün fotoları tek bi yerde toplamış ben ayrı ayrı koyardım o özellik yok, klasör açamıyorum hiç bi yere menüde heryer karman çorman uzun basınca direk masaüstüne getiriyor çok saçma sinir oldum klasör açamamaya nasıl hallederim ben bunu uygulamalarla desteklemek gerekiyormuş heralde ama sinir oldum abi klasör açamıyorum fotoları ayrı ayrı koyamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sici Mici

Tesekkur ederim hocam.

Hocam usb hata ayiklama ve oem kilidi kapali rom atabilirmiyimki baska bi yolu yokmudur

Wallaha bu telefon özelinde bilmiyorum açıkçası. Daha önceki samsung tele yapmadığım kalmamıştı. Ondan diğer başlığa yönlendirdim seni varsa yapılcak bişey ordaki arkadaşlar çok daha iyi yardımcı olurlar açıkçası,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cRosSsl kullanıcısına yanıt
    Saf android temel uygulamalarla gelir. Telefonun hafızası boş olur. Diğer telefonlar uygulamalar yüklü gelir, daha iyisini kurmak istersen yüklü olanları kaldıramazsın, telefonun hafızası dolar sonra telefonu rootlar yer açmaya uğraşırsın. Altı üstü bir bir galeri programı yükleyecesin. dosya yöneticisi zaten GM asistanda var. Telefonu rootlamak mi zor iki üç tane oda keyfine göre beğendiğin uygulamayı mı yüklemek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cRosSsl

abi bu saf android neymiş ya istemiyordumki ben böyle bilmiyordum yani dosya yöneticisi yok,galeri yok bi fotoğraflar diye uygulaması var bütün fotoları tek bi yerde toplamış ben ayrı ayrı koyardım o özellik yok, klasör açamıyorum hiç bi yere menüde heryer karman çorman uzun basınca direk masaüstüne getiriyor çok saçma sinir oldum klasör açamamaya nasıl hallederim ben bunu uygulamalarla desteklemek gerekiyormuş heralde ama sinir oldum abi klasör açamıyorum fotoları ayrı ayrı koyamıyorum

5 bin TL lik iPhone a da mp3 yükleyemiyoruz ne yapak atak mı

En temizi telefonunu sat kurtul

Bu telefon benim gibi telefon hizli olsun diger her sey icin uygulama diyen kisilere hitap ediyor. İlk baslarda pisman oldum alisamadim falan ama simdi diyorum ki bu zamana kadar ki kullandigim en iyi ürün.

Tek bir problem spotify ses sorunu. Kulaklik sesi de fazla gelseydi mukemmel olurdu

• araştırdımda kullanamam abi ben bu telefonu yani bana hitap etmiyor yoksa sağlam telefon ona lafım yok. bimeksten almıştım yarın değişim için gideceğim ""bana hediye geldi alan kişide blimiyormuş saf android olduğunu o yüzden değişim istiyorum üstüne 200 tl daha ekleyerek discovery 2 plus almak istiyorum "" diyeceğim umarım değiştirirler
  • BEŞİKTAŞLI 06 kullanıcısına yanıt
    Bende exchange kişileri sıklıkla kullanıyorum. Ancak rehberde bu kişilere ulaşabilmek için 3g veya wifi açık olması gerekiyor. internete bağlı olmadan bu kişileri görebilmek mümkün mü?

Kişiyi rehberde arattığımda "*******.com.tr" adlı bir dizinden sağırıyor. ama telefonda böyle bir dizin yok.
  • Cem Uğur kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu metal kılıfı veya başka bir markasını görmüştüm. Ancak yorumlarda cihazım çekim kalitesini düşürdüğü yazıyordu.

Siz kullanıyorsanız;

Çekim kalitesiyle bir sıkıntı yaşadınız mı?
    Kılıfın kenarlarında kullanılan plastik sert mi?
    Metal olduğundan telefonu ağırlaştıracak. Buda telefon düşerse daha hızlı düşmesine neden olur. Koruyalım derken daha fazla zarar vermeyelim.
  • günaydın arkadaşlar. yahu şu kablosuzun aşırı pil tüketmesine çözüm bulan oldumu ya her zaman kapalı dedim taramayı kapattım gece şarj ediyorum sabah şarj bitmiş hepsini kablosuz yemiş. hep uyanık gözüküyor.

• batbass B kullanıcısına yanıt
    cloud print ve konumda tarama kapalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa938

quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Arkadaslar duzgun bir pusula programi tavsiye eder misiniz? Kullanipta memnun kaldiginiz... Tesekkurler

Nokia here maps

Marketteki tam ismi nedir? Nokia here maps cikmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: batbass

günaydın arkadaşlar. yahu şu kablosuzun aşırı pil tüketmesine çözüm bulan oldumu ya her zaman kapalı dedim taramayı kapattım gece şarj ediyorum sabah şarj bitmiş hepsini kablosuz yemiş. hep uyanık gözüküyor.

Greenify kullanın ben full veri açıkken 7 saat ekran süresi alıyorum :)

• Arkadaşlar telefon kabı almayı düşünüyorum resimli falan güzel bir şey arıyorum. Baskı kalitesi güzel kullanımı iyi nereden bulabilirim? Teşekkürler

Hayir yani biraz bilgisiz konusuyorsunuz. Saf Android'ler herkese hitap eder. İstediginiz uygulamayi yuklersiniz. Mesela dosya yoneticisi olarak ES Dosya var ustune baska tanimam. Galeri icin QuickPic var istediginiz gibi klasor acabiliyorsunuz, bulut dosya hesaplariniz varsa girebiliyorsunuz esitliyor hemen. Yani bu soylediginiz sorunlar iki kaliteli uygulama ile halloluyor. Ha tabi baska nedenlerden gecmek istiyorsaniz tamam fakat sirf bu nedenlerden dolayi telefonu sevmediyseniz onerilerimi sundum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    konumda tarama kapalı fakat cloud print nedir bilmiyorum. birde benim yazılımı servis attı son yazılım diye o bozdu şarjı.

• Hocam metal kılıfa pek sıcak bakamadim cok kaba durmasin bide metalse darbeyi nasil emecek ? Başka öneriniz varmi ?

• 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.