Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayarlarda en alta gelin yazdırma var orada. girin cloud printi açık göreceksiniz kapatın onu da .
  • Arkadaşlar kabı buradan alan var mı? Varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Teşekkürler.

www.teknomeg.com
    Sadece Bilgi Ama�l�d�r �r�n Sat��� Yap�lmamaktad�r
    http://www.teknomeg.com/baskili-silikon-kiliflar-p1-kat710.html

• Arkdaşlar telefonu perşembe günü aldım , içndeki şarj %5 e gelene kadar kullandım , perşembe gecesi %100 de çıkardım. Şu an durum bu şekilde sizce şarj sürem iyimi ?

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• Telefona bugün custom rom atarken aksilik ayağım usb kablosuna takılmış kabloyu çıktı flash atarken ve şu an açılmıyor bilgisayara takınca bozuk dosya sistemi diye hata veriyor.Telpaya yollasam durumu çakarlar mı acaba ?
  • General Mobıle 4G'yı Turkcell'den 600 lıraya alma sansım var tavsıye eder mısınız arkadaslar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    çok sağol kapattim bakalım şimdilik beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fil Yutmus Boa Yılanı

Arkadaşlar kabı buradan alan var mı? Varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Teşekkürler.

http://www.teknomeg.com/baskili-silikon-kiliflar-p1-kat710.html

Ben kalitesini pek begenmedim. Tavsiye etmiyorum

• Arkadaşlar merhaba,

bugün itibariyle aranıza katıldım. Teknosa'dan alım. Sıkıntım yok arayüze alışmaya çalışıyorum.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sub-Zer0

Telefona bugün custom rom atarken aksilik ayağım usb kablosuna takılmış kabloyu çıktı flash atarken ve şu an açılmıyor bilgisayara takınca bozuk dosya sistemi diye hata veriyor.Telpaya yollasam durumu çakarlar mı acaba ?

bilgisi olan var mı ?
  • Telefon Ses Kalitesi Sorunu Fix (Kaynak : TurkDevs-Rygebin)

Aşağıdaki dosyayı TWRP ile flashlayın...

Ses Fix

forum.xda-developers.com
    xda-developers - DevDB
    http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13100

TWRP recovery

yadi.sk
    recovery-twrp.img — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/QE6hVPrJkphkK

TWRP ekranına gelmek için komut (tel bootloader ekranında iken verilecek)(doğal olarak bootloader açık olması gerekli)

''fastboot boot recovery-twrp.img''

TWRP recovery açıldığında alltaki barı kaydırın ve aksi durumda read-only olacağı için yükleme yapamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_2016 -- 5 Aralık 2015; 15:41:42 >

• ROOT anlatımı-Dosyalar düzeltildi

quote:

Orijinalden alıntı: TR_2016

General Mobile 4G Android 6.0/6.0.1 Çalışan Root Yöntemi

Kaynak & Teşekkürler : TurkDevs / t_sasak / Rygebin

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1- bootloader a geçin ve "fastboot flash boot boot.img" dosyasını flashlayın. "boot.img" yerine indirdiğiniz dosyanın adını yazacaksiniz. (6.0.1 için boot_MMB29K.img)(6.0 için boot_MRA58Y.img)
    2- "Fastboot reboot" komutu verin bırakın telefon açılsın.
    3- SuperSU-v2.52 dosyasını SD kartınıza atın.
    3- "Tekrar bootloader' a geçin "fastboot boot recovery-twrp.img" komutu verin ve TWRP recovery ile başların
    4- TWRP recovery açıldığında alltaki barı kaydırın ve aksi durumda read-only olacağı için yükleme yapamazsınız.
    5- SuperSU-v2.52 dosyasını seçin ve yükleyin.

Not: bootloader kilidi açık olması gerekmektedir. (daha önce ''fastboot oem unlock-go'' komutunu kullanmış olmanız gerekli kullanmadıysanız bu komudu verin ama SD card dahil bütün verileriniz gider)

6.0.1 MMB29K için boot dosyası
    yadi.sk
    boot_MMB29K.img — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/czr6AQlQkrZKR

6.0.0 MRA58Y için boot dosyası
    yadi.sk
    boot_MRA58Y.img — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/qCWDLHuIkrZKF

TWRP Recovery
    yadi.sk
    recovery-twrp.img — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/QE6hVPrJkphkK

SuperSU-v2.52
    yadi.sk
    SuperSU-v2.52.zip — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/5lm1_UgjkphkL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UNROOT

Stock rom yükleyiniz yada stock romun boot.img'sini flashlayınız.

• Değerli arkadaşlar 6.0.1 ne zaman gelecek ota ya bilgisi olan varmı

• quote:

quote:

Telefona bugün custom rom atarken aksilik ayağım usb kablosuna takılmış kabloyu çıktı flash atarken ve şu an açılmıyor bilgisayara takınca bozuk dosya sistemi diye hata veriyor.Telpaya yollasam durumu çakarlar mı acaba ?

bilgisi olan var mı ?

Telefon hiçbir tepki vermiyor ise anlamazlar. Çünkü hersey gitmiştir. Ama bootloaderda falan kalıyorsa veya PC goruyor ise anlama şansları var kayıt dosyalarından. Samsungta benim basıma gelmişti. Şarj bile almıyordu. Direk anakart değişip yolladılar. Ama dediğim gibi PC görüyorsa log dosyalarından yapılan işlemleri gorebiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: byrmclk81

quote:

quote:

bilgisi olan var mı ?

Telefon hiçbir tepki vermiyor ise anlamazlar. Çünkü hersey gitmiştir. Ama bootloaderda falan kalıyorsa veya PC goruyor ise anlama şansları var kayıt dosyalarından. Samsungta benim basıma gelmişti. Şarj bile almıyordu. Direk anakart değişip yolladılar. Ama dediğim gibi PC görüyorsa log dosyalarından yapılan işlemleri gorebiliyorlar.

Telefon hic bir şekilde açılmıyor recovery ekranına ulasilmiyor,şarj almiyor.sadece bilgisayara taktığında tanınmayan dosya sistemi,bicimlendirin gibisinden hata veriyor.inşallah anlamazlar anakart değişimi için ücret talep edecekler.

• haklısınız zaten götürdüm değişim yokmuş bende alışmaya zorlayacağım kendimi normalde bana uymayan birşey ama telefon sağlam ona lafım yok sadece sinirlerim bozuldu yani pil göstergesi indirdim quickpic indirdim es dosya indirmiştim zaten ama klasör oluşturamıyorum menüde yani masaüstünde değil menüde oluşturamıyorum onun içinde uygulama varsa yazarmısınız veya işime yarayacak başka uygulama varmı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cRosSsl

haklısınız zaten götürdüm değişim yokmuş bende alışmaya zorlayacağım kendimi normalde bana uymayan birşey ama telefon sağlam ona lafım yok sadece sinirlerim bozuldu yani pil göstergesi indirdim quickpic indirdim es dosya indirmiştim zaten ama klasör oluşturamıyorum menüde yani masaüstünde değil menüde oluşturamıyorum onun içinde uygulama varsa yazarmısınız veya işime yarayacak başka uygulama varmı hocam

Onun için launcher indirmen lazım içinde kurulu gelen launcherda yok ben çoğu şeyi devre dışı bırakıp kendime uygun appleri indirdim güzel güzel kullanıyorum (quicpic es dosya black player vb)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 6.0 in kamerasindan memnun kalmadim. Seri cekmiyor... Tavsiye edebileceginiz duzgun bir camera programi var mi acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byrmclk81

quote:

quote:

bilgisi olan var mı ?

Telefon hic bir şekilde açılmıyor recovery ekranına ulasilmiyor,şarj almiyor.sadece bilgisayara taktığında tanınmayan dosya sistemi,bicimlendirin gibisinden hata veriyor.inşallah anlamazlar anakart değişimi için ücret talep edecekler.

Anlamazlarsa para isteme haklari yok

• cRosSsl kullanıcısına yanıt
    Es dosya yöneticisi ilede, GM asistan içindeki dosya yöneticisi ilede klasör açarsın. Yalnız sistem dosyalarının olduğu bölüm korumalıdır. O kısıma açamazsin. SD kart yada 0 olarak gösterilen kısıma gel zaten sonradan yüklediğin uygulamaların klasörlerini görürsün. Orada iken es file kullanıyorsan altta + işareti var ona bas klasör ekler.

• Es dosya yöneticisi ni önermiyorum. Çok karışık. Onun yerine asusun dosya yöneticisi var göze hitap ediyor ve hoş tasarım olarak da

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.