Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VioLee

Beyler 2.el gm one aldım sıfırladım fakat şuan açamıyorum hesap hatası veriyor

bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilmiş bi hesap kullanın gibi saçma sapan bi uyarı geliyor bunun çözümü nedir ?

Valla bende 2 . El alıp sıfırladım bende öyle şeyler çıkmadı direk kurulum ekranı geldi hesap falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Telefonun kulaklık ile müzik performansı düzeltildi mi ne durumda şu an?

Valla kulaklık performansı için kulaklık çok önemli. Bende telin kendi kulaklığı yok ama zaten kötü diyorlar. Samsung kulaklığı var ondada ses berbat, asusun kulaklığı var onda ses daha tatminkar. Ama ben yinede ali Express ten aldığım yeni kulaklık ile baya kopuyorum baslar çok iyi diğer 2 kulaklıktan da daha iyi google play müzik te iyi daha diğer müzik programlarında denemedim onlarda daha iyi olacağı kesin mesela stellio yüklesem daha iyi performans alırım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

6.0.1 sürümüne geçenler ne yaptılar da geçtiler.

Yoksa kendiliğinden mi geldi güncelleme.

Öncesinde hizmeti durduruyorduk falan filan geliyordu.

Şimdi bir yöntemi var mı ?

Cherry Mobile G1 modeline geldi ama aynı donanım olduğundan sorunsuz yüklendi. Ki 4G'ye gelecek olan 6.0.1 de sadece bunun içine GM uygulamaları koyulmuş hali olacak. TurkDevs Forum'da mecvut nasıl yükleneceği.
  • Xyoline kullanıcısına yanıt
    Bu arada 6.0.1 güncellemesini yüklemiş biri olarak belirteyim ki ne GM uygulamaları ne de Turkcell uygulamaları kalkıyor. Yâni bunlar bildiğin telefona yapışmış

• Xyoline kullanıcısına yanıt
    6.0.1 sadece testerlara gonderildi. Suan test asamasinda. Bi sorun cikmazsa 1 aralikta yayinlancak... Turkdevs teki update olarak verilmiyor. Tam stock rom farkli bir sekilde yukleniyor. 6.0.1 update boyutu 87.5 mb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatice -- 26 Kasım 2015; 21:16:22 >
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    Kaynak ?
  • CooL_ROMEO kullanıcısına yanıt
    Resimdeki uyarilara ve tarihlere dikkat edin lutfen...
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• iyi akşamlar
    bir aylık kullanıcı olarak ve 215 sayfayı okumuş bir forum kullanıcısı olarak bende karşılaştığım ve önceki sayfalarda gördüğüm paylaşımlar ile elde ettiğim sonuçları yazayım
    1. ilk olarak herkesin söylediği kablosuz çok pil yiyor sorununu bende yaşıyorum. fakat çözüyorum sonra tekrar yaşıyorum.
    konum açıkken yüksek doğruluk seçili ise gps,kablosuz ve bluetooth aktif olarak etrafınızdaki cihazları kullanarak sizin yerinizi belirlemeye çalışıyor. bu nedenle kablosuz çok şarj götürüyor. bunun için ayarlar-konum-sağ üst köşe üç nokta tıklayın açılan yerde tarama kısmını seçip kablosuz ve bluetooth kapatın. bu forumda belki milyonlarda kez yazıldı. benim sorunumu bu çözdü. ama konum hassasiyeti haliyle sadece gps ve gsm ile sağlanıyor. bazı sapmalar oluyor.
    fakat.... bu kablosuzu kapattık ya. bazı programlar sizden konum istediğinde siz konumu açtığınızda bu kablosuz kendini otomatik açılıyor ve arkada yine kablosuz pili yemeye başlıyor. siz konumu kapatın bu yinede çalışıyor. neden çalıştığına gelince google un konum geçmişi ve bazı programları sizin konumunuzu arşivliyor bu nedenle kablosuz cihazlardan sizin yerinizi belirlemeye çalışıyor yani bu arkadaş devamlı olarak çevrede kablosuz arıyor. bu şekilde yakalarsanız kapattığınız halde açılmış olarak tekrar kapatın bir daha oluyor benim gördüğüm kadarıyla. ondan sonra pil kullanımı düzeliyor.
    2.olarak 6.0 geçmeyenler 6.0.1 beklesinler geri dönüşler ile gözüken 6.0 hataları giderilmiş gibi ve 6.0.1 resmi olarak yayınlanmadı programcı arkadaşlar tarafından testerlara gelen linklerden indirilerek bilgisayar üzerinden yüklenilebilir durumda. arkadaşların söylediği gibi 1 hafta sonra büyük ihtimalle resmi olarak duyurulur. büyük bir güncelleme olmadığından da kısa sürede bize gelir gibi. bence aralık sonu resmi olarak gm dağıtır.
    3.ekran sararması olayı oldu bende ve rahatsız eden bir yerde olmadığından daha götürmedim servise. burada yazan arkadaşların söylediği üzere ölü piksel-ekran sararması-açma kapama tuşu karşılaşılabilecek sorunlar olarak ilk sıradalar.
    4. gps kesinlikle 6.0 da başarısız. gps test programı ile baktığımda uyduları çok çabuk buluyor fakat sanırım yazılımsal olarak sorun olduğundan başarı düşüyor. gps test programını google play den indirip deneyin. kapalı havada bile hemen 3-5 uydu bulmasına rağmen bağlanamadı normalde 5 uydu ile hemen yer tespiti yapabilir. fakat bir türlü gps düzgün çalıştıramadı. 6.0.1 dediklerine göre bunuda çözmüş.
    5. 32 gb sd kart takılı bende onuda dahili yaptım. sanırım programların 6.0 uyumsuluğu nedeniyle bazılarının widgetleri çalışmıyor. bazı programlar mesela facebook şifreyi hafıza da tutmayıp her seferinde şifre istiyor. bunlar yazılımsal olarak sorunlar gibi gözüküyor. temel android sorunuda olabilir.
    6. izinler konusu müthiş olmuş 6.0 da . girip istediğiniz programın izinlerini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. alakasız izinlerin hepsini kapattım. ihtiyacı varsa zaten size soruyor o izin veriyormusunuz diye.

bu paraya akıcı, en azından 1.5 yıl daha güncel bir telefon arayanlara tavsiye ederim.
    kameradan beklentim çok olmadığından bence kamera başarılı.
    aklıma şimdilik gelenler bunlar. iyi akşamlar..

• Beyler telefonu bugun itibariyle aldim sormak istedigim bi kac soru var

1- Pil yuzdesi sanirim yok
    2- Titresimi rahatsiz etme moduna almadan kapama yokmu
    3- Whatsappta filan bildirim rengi surekli mavi yaniyor

Edit: 6.0da pil yuzdesi sanirim olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 26 Kasım 2015; 23:47:00 >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    pil yuzdesini programla eski haline ayarlayabiliyorsunuz

• Simdi ben 6.0 i yuklemedim. oyle bekliyor. 6.1 bana gelir mi yoksa 6 yi yuklemedigim icin herhangi bir guncelleme alamaz miyim?

• quote:

Beyler telefonu bugun itibariyle aldim sormak istedigim bi kac soru var

1- Bildirim çubuğunu indirip (Hızlı ayarları açın yani iki kez çekeceksiniz bildirim çubuğunu) sonra yukarıdaki çark simgesine (Ayarlar) bi 15 saniye basılı tutun, dönmeye başlayacak. 15 sn sonra bırakın, orda özel ayarlar var, ordan oluyor bildiğim kadarıyla.
    2-
    3- Öyle ayarlanmış galiba, hiç değişmiyor galiba.
  • üstteki cam çatladı şuan telefonu kullanabiliyorum dokunmatik çalışıyor ekranda sıkıntı yok

kaç tl ye yaptırılır beyler servis te fiyatı İzmir çankayada kaç tl olaiblir acaba 200 varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Simdi ben 6.0 i yuklemedim. oyle bekliyor. 6.1 bana gelir mi yoksa 6 yi yuklemedigim icin herhangi bir guncelleme alamaz miyim?

6.0 ı yapmadan ondan sonraki güncellemeleri alamazsınız

• Lutfen yanlis bilgilendirme yapmayin. 6.0.1 veya 6.1 guncellemesi alinir. Tabii update olarak degil. Tam rom guncellemesi olarak alinir...

• Merhaba arkadaslar. Bir general mobile discovery kullanicisi olarak bu telefonu anneme almayı düşünüyorum. Fakat kafamda bazı sorular var. Telefonun bir çok kronik sorunla beraber geldiği söyleniyor. Dokunmatik sorunu, sesin karşı tarafa iyi bi şekilde gitmemesi, GPS sorunu, kablosuz ve hat çekim gücünde zayıflıklar, ölü piksel gibi. Bunlar benim gördüklerim. Açıkçası bu kadar sorunu görünce telefonu almaktan vazgeciyorum ama bu fiyat aralığında kâğıt üzerinde açık ara önde. Gerçekten bir çok telefonda bu sorunlar var mi? Yoksa tek tük mu karsilasiliyor ?

Bunun yanında uygulamaları hafıza kartına taşıyabiliyor muyuz ? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

quote:

Beyler telefonu bugun itibariyle aldim sormak istedigim bi kac soru var

1- Bildirim çubuğunu indirip (Hızlı ayarları açın yani iki kez çekeceksiniz bildirim çubuğunu) sonra yukarıdaki çark simgesine (Ayarlar) bi 15 saniye basılı tutun, dönmeye başlayacak. 15 sn sonra bırakın, orda özel ayarlar var, ordan oluyor bildiğim kadarıyla.
    2-
    3- Öyle ayarlanmış galiba, hiç değişmiyor galiba.

6.0da dediginiz olmuyordu ayrica bi cok oyunda dokunmatik problemi oluyordu 1 saat once 6.0.1 surumune guncelledim suan hic problem yok oyunlardada yag gibi akiyor dokunmatik

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Lutfen yanlis bilgilendirme yapmayin. 6.0.1 veya 6.1 guncellemesi alinir. Tabii update olarak degil. Tam rom guncellemesi olarak alinir...

Uptade olarak almayı düşünmuyorsan başka nası almayı düşünüyorsun merak ediyorum doğrusu. Pc den direk güncellemeyi yükleme yi falan karıştırma

• Telefonu yeni aldim sayilir ancak tum kablosuz tarama vs kapali olmasina ragmen pil tasarrufu modunda 5 saat olmayinca 3 saat gibi birsey aliyorum.Hep pil tasarrufunda kullaniyorum bu yuzden ve haliylede senkronizasyon olmadigindan wp face slack gibi internetle olan mesajlar gwlmiyor.Ben bunu nasil cozerim ? Tesekkurler Bu sorun olmasa cok iyi cihaz aslinda

• quote:

Beyler 2.el gm one aldım sıfırladım fakat şuan açamıyorum hesap hatası veriyor

bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilmiş bi hesap kullanın gibi saçma sapan bi uyarı geliyor bunun çözümü nedir ?

Eskiden telefona kayitli olan hesabi girmeniz gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.