Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wifi taraması,uyku modunda wifi kapama vs her seyi yaptım.Başta düzelmişti şimdi yine başladı Wifi nin sarji harcama durumu.Keşke android 6 ya gecmeseydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar android 6 ile gelen su ses acma kisma tuslaeina bastigimizda hem uyhlama seslerini hem zil sesini falan ayarladiimiz ekran vardi o kendiliginden gitmis nasil geri getirebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Şarjı en uzun gidenin 10 saat ekran süresi ise ben onu GM4G ile alıyorum neredeyse yüzde 53 şarj ile 6 saat 25 dakika ekran süresi aldım dün. internette gezip storeden uygulama, oyun vesaire indirip denedim. Yoğun kullanım dahi olsa ayarları iyi yapılmış bir GM4G android 6.0 la şuan 6 - 8 saat ekran süresi rahat verir.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Sırf pil performansı için cihazı 2g de kullanmak işkence olmalı

• http://i.hizliresim.com/LgpE6J.jpg
    700 liralik telefon olmasina ragmen kamera tatmin edici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Neden görüşmenin kalitesiz olmasını mı istiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

quote:

Orijinalden alıntı: canyash

6.0.1 geldi mi ki...

henüz telefon güncellemesi ile bende de çıkmıyor. yükleyenler bilgisayardan yükleyenler sanırım

normal günceleme yolu ile 6.0.1 gelecekmi telefonlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

quote:

Orijinalden alıntı: canyash

6.0.1 geldi mi ki...

henüz telefon güncellemesi ile bende de çıkmıyor. yükleyenler bilgisayardan yükleyenler sanırım

normal günceleme yolu ile 6.0.1 gelecekmi telefonlara.

bekliyoruz gelecek inşallah

• 3g olduğum yerde iyi çekmiyor arada kopmalar oluyor 2 de sorun yaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: imrancuhadar

Ben de 6 yüklü
    Android 5.1 yüklü iken daha internet bağlantısının H yazdığını görmedim güncellemeden sonra hiç 3G olmadı. Sürekli H veya E
    Bir de marshmallow güncellemesinden sonra şarj konusu sıkıntı oldu. Batarya mı ölü diye düşündüm ama epeydir kullanıyorum sıkıntı görmemiştim.
    Hangi uygulamadan kaynaklandığını nerden öğrenebilirim.

Tek tek uygulamaları kaldırıp denemem mi lazım. Çok bir uygulama yok zaten.

akşam şarj bitmesin diye telefonu % 25 iken veri bağlantısını kapatıp yattım gece uyandım telefon komple kapanmış. Anormal bir durum normalde % 25 epey bir gitmesi lazım. Ki ne wi-fi ne de 3 g açık. Uyuma modnda %25 şarjın bitmesi baya bir sıkıntı

Kardeşim H zaten 3G oluyor

• Arkadaşlar bende 15 gün önce telefonu aldım. Konuşma esnasında karşı tarafın sesi inceltilmiş gibi benim sesim ise karşı tarafa kuyu iiçindeymiş gibi gidiyormuş. Telefon ayarlarından lte ve 3 g den 2g ye alınca ses incelmesi düzeliyor fakat karşı tarafın sesi bu seferde kesik kesik geliyor. Acaba hattan mı kaynaklıdır. Turkcell kullanıyorum bu arada. Telpa servise gönderdim değişim istedim sorun yok diyerek geri gönderdiler. Aranızda benim sorunumla ilgili karşılaşan varmı.
  • 6.0.1 sürümüne geçenler ne yaptılar da geçtiler.

Yoksa kendiliğinden mi geldi güncelleme.

Öncesinde hizmeti durduruyorduk falan filan geliyordu.

Şimdi bir yöntemi var mı ?
  • Kendi kendine sarj tukenmesin diye pil tasarrufunu acmak zorunda kaliyorum her seferinde. Bilmiyorum sadece bende mi boyle ama umarim guncelleme ile duzelir..

• telefonda kullandığım interneti bilgisayardada kullanmak için ne ayarı yapmam gerekir arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali osman çimşir

telefonda kullandığım interneti bilgisayardada kullanmak için ne ayarı yapmam gerekir arkadaşlar.

Hotspot. Ayarlar diğer taşınabilir hostspot ordan açabilirsin veya bluetoothla da acabilirsin orda var

• Beyler istanbuldan takas dusunenler dukkandaki sifir g2 32gb a bakabilir kafa kafaya vericem alacagim cihazda en fazla 1 aylik faturali kutulu ciziksiz olmali

• Bugun dikkatimi cekti. Ekran dondurme acik oldugunda tel uyumuyor. Az once oto ekran dondurmeyi kapattim. Uyku sorunu cozuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Bugun dikkatimi cekti. Ekran dondurme acik oldugunda tel uyumuyor. Az once oto ekran dondurmeyi kapattim. Uyku sorunu cozuldu.

Ben de şarj dan çıkardığım zaman uyumuyor yeniden başlat yapınca düzeliyor. Sarj etmesem uyku sorunu olmayacak yani.

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    Bazı uygulamalarin landscape modunda telefonu uyanık tutma özelliği vardır. Film seyrederken yada oyun oynarken telin uykuya geçmemesi için. Ekran döndürmenin açık olmasından değil bundandır o uyumama sorunu. Ekran yatay konumda diye uykuya geçmemiştir.

• Telefonun kulaklık ile müzik performansı düzeltildi mi ne durumda şu an?

• Beyler 2.el gm one aldım sıfırladım fakat şuan açamıyorum hesap hatası veriyor

bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilmiş bi hesap kullanın gibi saçma sapan bi uyarı geliyor bunun çözümü nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.