Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş telefonu fazla küçümsemişsin bence, istersen oyun da oyna bu telefon hepsinin üstesinden gelecek düzeyde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, telefona pencereli mıknatıslı kılıf aldım, fakat uyku modu çalışmıyor, bunun bir ayarı varmı, varsa nerde , ben bulamadım, yardımınızı bekliyorum teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSamsunlu

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

Merhaba arkadaşlar 4g'i bende dün aldım ve ilk intiba olarak ta oldukça memnunum açıkçası.Yalniz kafama takılan bir soru var. İlk açılışta şarjı tamamen bitirene kadar kullandım ve ardından kapalı vaziyette 8 saat şarj ettim (alırken öyle tavsiye ettiler). Ama kapalı vaziyette şarj ederken ekranin Işığı düşük derecede açıktı ve ekranda hic bir bildirim yoktu. Yani parlak bir siyah ekran vardi, tus kilidi tusuna basinca sarj dolum sekli cikiyordu, tam siyah ekranda dolum yapmadı. Önceden note 2 kullaniyordum ve kapaliyken tam kapalı dolum yapıyordu. Acaba bir sorun mu var diye merak ettim.

Hocam 2005 yılında değiliz. Gerek yok artık 8 saat şarja falan. İstediğin gibi şarj et, tak, çıkar, tam doldurma. Farketmiyor yani.

Evet telefon kapalıyken bir bug var ekran kapanmıyor. Bende de General Mobile yazıp kalıyor.

Telefon kapalıyken yazı çıkmıyor benim ekranda. Şarjdayken de tam kapalı simsiyah ışık felan yanmıyor. İlginç bir durum şaşırdım.

Kapalı şarj ederken bende siyah ışık yanıyor resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: dranas
    Root olmuyor diyenlerle oluyor diyenler iki gruba ayrılmış durumda şu anda internet ortamında. doğrusu nedir olayın

Root oluyor.Ama garip bir root.Sytem.img-boot.img-recovery.img gözükmüyor.Sadece görünen dosyalara okuma-yazma yetkisi alıyosun.Yani root olsa ne olmasa be bir anlamı kalmıyor.
  • Arkadaşlar telefonun genel olarak performansı nasıl? donmalar kasmalar oluyor mu
  • Ben telefonun performansindan memnunum.Telefoda 18 tane oyun var.Hicbirinde kasmıyor.

• Arkadaşlar gruba beni de ekleyebilirsiniz. Daha önce mesaj atmıştım ama tekrarlayayım telefon çok çok iyi. 15-20 günlük bir kullanım sürecinden sonra hala bir sorun yaşamış değilim. Ayrıca bir kez daha tekrar edeyim cihazı İstinye Park Turkcell'den satın aldım. Genpa garantisi de verildi cihaza. Yakınlarda oturan varsa aklında bulunsun.
    Aklıma takılan tek birşey var. Bazen telefonun şarjı aşırı hızlı boşalıyor. Uygulamalar kısmına baktığımda Telefon uygulamasının sürekli çalıştığı görünüyor ve muhtemelen şarjımı bu götürüyor. Bunun bir çözümü var mı ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rolativ

Arkadaşlar gruba beni de ekleyebilirsiniz. Daha önce mesaj atmıştım ama tekrarlayayım telefon çok çok iyi. 15-20 günlük bir kullanım sürecinden sonra hala bir sorun yaşamış değilim. Ayrıca bir kez daha tekrar edeyim cihazı İstinye Park Turkcell'den satın aldım. Genpa garantisi de verildi cihaza. Yakınlarda oturan varsa aklında bulunsun.
    Aklıma takılan tek birşey var. Bazen telefonun şarjı aşırı hızlı boşalıyor. Uygulamalar kısmına baktığımda Telefon uygulamasının sürekli çalıştığı görünüyor ve muhtemelen şarjımı bu götürüyor. Bunun bir çözümü var mı ? Teşekkürler.

Aynı sorun birkaç gündür bende de var.

• Arkadaşlar konuşurken karşıya ses derinden gidiyor çok zor gidiyor ne yapacağız acaba.sorun ne donanımsal mı yazılımsalmı

edit: hat türkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven44 -- 29 Haziran 2015; 17:37:31 >
  • İlk öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar konuya damdan düşer gibi dalıyorum özür dilerim. 4G'yi kullanan arkadaşlara sorum vardı ben bu telefonu kuzenime tavsiye ettim kuzenimde almış telefonu herşey çok güzel ama diyo şarj çok az gidiyor ve ana ekran sayfalarının sayısını azaltacak yeri bulamadım dedi aklıma ilk bu geldi yardım alabileceğim. Şarj konusu bana garip geldi 2500 Mah batarya'ya ne oluyor da hemen bitiyor anlamadım. diğer ekran sayısı devede kulak. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forcesser

Yani ben açıkcası çok şaşırdım. Böyle güzel konuşma, böyle düzgün yazı. Sizi ve konuşma, kendinizi ifade etme biçiminizi çok beğendim. Evet artık forum sitesi kullanmayı biliyorum fakat daha da iyi bilmem lazım. Çünkü her yerde bişey olunca bazen kafam karışıyor. Zamanla sizden birbaşkasından ondan bundan öğrenecem inşallah.

Yani şunu söylemek gerekirse teknoloji işi şans işi. Doğruyu söylemek gerekirse ben Babamdan korkuyorum biraz Hani eğer telefonu aldığımda bi aksilik çıkarsa ''Daha yeni aldık hemen bozdun mu?'' der. Bunun küfürlü halini düşünün. Yani bide ben bozmadım desemde inanmazlar. Benim derdim babam yani. Yani işte dediğim gibi. Siyah da olur Beyaz da. Siyah için dediğim gibi dokunmatik sorunu falan var diyorlar. Ama bir yandan da cool duruyor, ağır duruyor telefon diyorlar. Beyaz modeli için ise çizildiğinde belli olur, kir gösterir diyorlar. Beyaz modeli çok şık ve görüntü bakımından çok güzel diyorlar. Ben işte bu yüzden kararsız kaldım.

Batarya konusuda şöyleymiş onu öğrendim. Belki siz biliyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim ;

Testler sonucunda Android 5.1.1 yüklü Nexus 5, 200 saat bekleme süresi sunarken Android M yüklü Nexus 5 ise 533 saat bekleme süresi sunmayı başarmış. Buda demek oluyor ki Android M ile birlikte artık telefonu kullanmadığımız da bataryamız azalmayacak.

Yardımcı olmak ne kelime en ince ayrıntısına kadar yardım ettiniz bana. En önemlisi de beni kâle aldınız. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim hocam ne zaman istersen.

• Arkadaşlar ilginç birşey farkettim.Shifdelete incelemesinde çoklu görev ekranının üzerinde beyaz google arama seysi varken benimkinde küçük google işareti ve küçük sesli arama işareti var.Farkın sebebi nedir?Sizde ne var çoklu görev ekranında?
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• Merhaba arkadaşlar, kardeşime geçtiğimiz Günler'de bir Android one aldık. Bir haftadır kullanıyor ve çok memnun. Fakat cihazda birsey farkettik. Feda Pideli test programı ile baktığımızda, beyaz zeminde yoğunlukla alt sağ ve sol çerçeve yakınlarında olmak üzere Ekranın tamamında çerçeve yakınlarında bir sararma mevcut. Bu durum sizlerde de var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrofx320

İlk öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar konuya damdan düşer gibi dalıyorum özür dilerim. 4G'yi kullanan arkadaşlara sorum vardı ben bu telefonu kuzenime tavsiye ettim kuzenimde almış telefonu herşey çok güzel ama diyo şarj çok az gidiyor ve ana ekran sayfalarının sayısını azaltacak yeri bulamadım dedi aklıma ilk bu geldi yardım alabileceğim. Şarj konusu bana garip geldi 2500 Mah batarya'ya ne oluyor da hemen bitiyor anlamadım. diğer ekran sayısı devede kulak. şimdiden teşekkürler

Ekran kendisi otomatik düzenliyor yani ekrandaki widgetleri kaldırırsanız sistem otomatik olarak kaç sayfa yer kaplayacaksa ona gore arttiriyor veya azaltıyor ekran sayısını. Şarj konusunda ise bi hafta kadar kullansin ondan sonra normale geliyor batarya. Ben 3g hep açık vaziyette gündüz ekran en fullde akşamları ise en düşük vaziyette normal kullanımda ekran suresi 4 saat civarında alıyorum. 3g yerine Wi-Fi ile bağlananlar ortalama 6 saat civarı ekran suresi alıyor. Buna gore kiyaslarsiniz sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilkahraman -- 29 Haziran 2015; 19:37:42 >

• serenbay8 S kullanıcısına yanıt
    Kucumsemekten degil telefon sektorunu cok takip etmiyorum deli gibi islemci cikiyo ve birkac yerde de telefona dandik denildigini gordum ben telefona 2000 3000 verilmesine karsiyim zaten benim ihtiyaclarim da belli ondan sordum

• serenbay8 S kullanıcısına yanıt
    Kucumsemekten degil telefon sektorunu cok takip etmiyorum deli gibi islemci cikiyo ve birkac yerde de telefona dandik denildigini gordum ben telefona 2000 3000 verilmesine karsiyim zaten benim ihtiyaclarim da belli ondan sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: adilkahraman

quote:

Orijinalden alıntı: Elektrofx320

İlk öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar konuya damdan düşer gibi dalıyorum özür dilerim. 4G'yi kullanan arkadaşlara sorum vardı ben bu telefonu kuzenime tavsiye ettim kuzenimde almış telefonu herşey çok güzel ama diyo şarj çok az gidiyor ve ana ekran sayfalarının sayısını azaltacak yeri bulamadım dedi aklıma ilk bu geldi yardım alabileceğim. Şarj konusu bana garip geldi 2500 Mah batarya'ya ne oluyor da hemen bitiyor anlamadım. diğer ekran sayısı devede kulak. şimdiden teşekkürler

Ekran kendisi otomatik düzenliyor yani ekrandaki widgetleri kaldırırsanız sistem otomatik olarak kaç sayfa yer kaplayacaksa ona gore arttiriyor veya azaltıyor ekran sayısını. Şarj konusunda ise bi hafta kadar kullansin ondan sonra normale geliyor batarya. Ben 3g hep açık vaziyette gündüz ekran en fullde akşamları ise en düşük vaziyette normal kullanımda ekran suresi 4 saat civarında alıyorum. 3g yerine Wi-Fi ile bağlananlar ortalama 6 saat civarı ekran suresi alıyor. Buna gore kiyaslarsiniz sizde.

Merhaba,

4 saat ekran suresini hep mobil veride mi aliyorsunuz yoksa araya wifi falanda karisiyormu?

Yoksa cok iyi bir deger.

• Google Arama uygulması güncellendikten arama çubuğu kalktı da bende işaret filan yok
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• quote:

Orijinalden alıntı: muccos

Google Arama uygulması güncellendikten arama çubuğu kalktı da bende işaret filan yok
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

İlginç.

• Dün ekranı LG G3 ile kıyasladık arkadaşimla. İkiside full parlaklık açıkken iki cihazdada aynı sayfaları açarak (ornegin google playın açılış sayfasını) ekranları karşılaştırdık ve LG G3 un ekranı bariz bir şekilde daha sarımsı idi. Sizlerden deneme imkânı olan oldu mu bilmiyorum ama imkânı olanların denemesi fikir edinme açısından iyi olabilir. Birde ne kadar farkettirir bilmiyorum ama benim 4G de ekran jelatinini takılı degil ama kiyasladigimiz G3 te temperli ekran koruyucu vardı. Bu derece fark ettirir mi sizce arkadaşlar ?

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.