Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bootloader e erişebilen var mı ben giremiyorum bootloader i acmayı denedigim de general mobiel simgesi kalıo oylece ekranda

• quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Orijinalden alıntı: adilkahraman

quote:

Orijinalden alıntı: Elektrofx320

İlk öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar konuya damdan düşer gibi dalıyorum özür dilerim. 4G'yi kullanan arkadaşlara sorum vardı ben bu telefonu kuzenime tavsiye ettim kuzenimde almış telefonu herşey çok güzel ama diyo şarj çok az gidiyor ve ana ekran sayfalarının sayısını azaltacak yeri bulamadım dedi aklıma ilk bu geldi yardım alabileceğim. Şarj konusu bana garip geldi 2500 Mah batarya'ya ne oluyor da hemen bitiyor anlamadım. diğer ekran sayısı devede kulak. şimdiden teşekkürler

Ekran kendisi otomatik düzenliyor yani ekrandaki widgetleri kaldırırsanız sistem otomatik olarak kaç sayfa yer kaplayacaksa ona gore arttiriyor veya azaltıyor ekran sayısını. Şarj konusunda ise bi hafta kadar kullansin ondan sonra normale geliyor batarya. Ben 3g hep açık vaziyette gündüz ekran en fullde akşamları ise en düşük vaziyette normal kullanımda ekran suresi 4 saat civarında alıyorum. 3g yerine Wi-Fi ile bağlananlar ortalama 6 saat civarı ekran suresi alıyor. Buna gore kiyaslarsiniz sizde.

Merhaba,

4 saat ekran suresini hep mobil veride mi aliyorsunuz yoksa araya wifi falanda karisiyormu?

Yoksa cok iyi bir deger.

Evet mobil veri bende 24 saat açıktır hiç kapatmam, ayrıca Wi-Fi de hiç kullanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muccos kullanıcısına yanıt
    Bende de sdndekinin aynısı

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Bende de sdndekinin aynısı

Farkın sebebi ne ki acaba?Ben de neden öyle değil?İlginç.

• adilkahraman A kullanıcısına yanıt
    İyi bir deger bence 4 saat,G2 de maksimum bu kadar goruyor zaten.Sanirim bende G7 yi satip bunu alacam.Telefon buyuk geliyor sarji onemli tabi bende.

• Mesela şuan 47 kaldı sarjim, sabahtan bu yana sürekli mobil veri açık hiç kapatmadim, gündüz parlaklık açık akşam kapalı, normal kullanımda ekran sürem şuan 2 saat 7 dakika olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryoera

bootloader e erişebilen var mı ben giremiyorum bootloader i acmayı denedigim de general mobiel simgesi kalıo oylece ekranda

Ses açma güç tuşuna bas gm logosunu görür görmez çek elini
    elini.

Güç tuşuna basılı tut, sonra ses açmaya bas robot ekranında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 29 Haziran 2015; 21:37:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrGrey

Merhaba arkadaşlar, kardeşime geçtiğimiz Günler'de bir Android one aldık. Bir haftadır kullanıyor ve çok memnun. Fakat cihazda birsey farkettik. Feda Pideli test programı ile baktığımızda, beyaz zeminde yoğunlukla alt sağ ve sol çerçeve yakınlarında olmak üzere Ekranın tamamında çerçeve yakınlarında bir sararma mevcut. Bu durum sizlerde de var mi?

Sorunla alakalı ekran resmi aşağıdadır..
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• Mode03 kullanıcısına yanıt
    Ben bu telefonu ilk çıktığı andan itibaren kullanıyorum, kısaca şöyle diyebilirim, fiyatına göre bence çok üst bir telefon.Sen dandik diyenlere bakma cogu bu telefonu kullanmıyor bile, forumları gezersen millet amiral gemilerine bile dandik diyor.Abim LG g3 aldi, almadan once hakkında yazılanlar yüzünden almaktan vazgeçmişti. Bende abi al bakma sen beğenmezsen iade ederiz dedim ve aldı, şuan çok çok memnun.Zaten bu sitede genel kullanıcıların yorumlarını okursan çoğunun memnun olduğunu görürsün. Bazı arkadaşlara sorunlu cihazlar denk gelmiş ama teknoloji şans işi, bu konuda yapacak birşey yok.en garantili yöntem, güvenilir bir yerden alıp , sim kartı takmadan önce bir denemek ve ondan sonra karar vermek.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, kardeşime geçtiğimiz Günler'de bir Android one aldık. Bir haftadır kullanıyor ve çok memnun. Fakat cihazda birsey farkettik. Feda Pideli test programı ile baktığımızda, beyaz zeminde yoğunlukla alt sağ ve sol çerçeve yakınlarında olmak üzere Ekranın tamamında çerçeve yakınlarında bir sararma mevcut. Bu durum sizlerde de var mi?

Sorunla alakalı ekran resmi aşağıdadır..

Garantilik bir durum hocam. Gönderin.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilkahraman

Dün ekranı LG G3 ile kıyasladık arkadaşimla. İkiside full parlaklık açıkken iki cihazdada aynı sayfaları açarak (ornegin google playın açılış sayfasını) ekranları karşılaştırdık ve LG G3 un ekranı bariz bir şekilde daha sarımsı idi. Sizlerden deneme imkânı olan oldu mu bilmiyorum ama imkânı olanların denemesi fikir edinme açısından iyi olabilir. Birde ne kadar farkettirir bilmiyorum ama benim 4G de ekran jelatinini takılı degil ama kiyasladigimiz G3 te temperli ekran koruyucu vardı. Bu derece fark ettirir mi sizce arkadaşlar ?

Ekranların teknolojisi ve renk kalibrasyonu ile alakalı bir durum. Alışana ikisi de normal gelecektir.

Şayet LGnin panelleri kat kat iyi gm4gden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 29 Haziran 2015; 21:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muccos

Google Arama uygulması güncellendikten arama çubuğu kalktı da bende işaret filan yok

Güç tuşuna basılı tut. Power offa basılı tutup safe mode'da aç. Safe modda Google appinin datasını temizle ve tekrar güncelle. Sonra kapatıp tekrar aç. Bende de yoktu bu sabah oldu böyle yapınca.

• Arkadaşlar cihazın herhangi bir yazılım donanım sorunu var mı? Piyasada Google'dan güncelleme garantili, Nexusvari kullanım deneyimi sunan uygun fiyatlı bir telefon daha yok. Ve açıkçası bir telefona dünya para vermek de istemiyorum. Ne diyorsunuz kullanıcılar olarak bu fiyata nasıl bir kullanım deneyimi sunuyor? Verilen parayı hakediyor mu? 650 liraya buldum. Ayrıca sıfır iPhone 4S buldum 750 liraya ve iki cihaz arasında kaldım. 650 liraya GM 4G mi 750 liraya sıfır iPhone 4S mi?

Tesekkur ederim bilgilendirme icin.

3.5-4 saat arasi iyidir.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon fiyatına göre çok iyi.Ufak tefek yazılım hataları var ancak ne çok rahatsız edecek derecedeler ayrıca bir güncelleme ile düzelebilir nitelikteler.Sakın iPhone 4S almak gibi bir hata yapmayın.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Hocam bir şey daha sormak istiyorum. Ben bu renk konusunda kararsız kaldım. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Çok sağol kardeşim

Hayırlı geceler
  • Neden g7 yı degistireceginizi öğrenebilir miyim ben de onu almayı düşünüyordum şarzı muhteşem gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

quote:

Orijinalden alıntı: dranas
    Root olmuyor diyenlerle oluyor diyenler iki gruba ayrılmış durumda şu anda internet ortamında. doğrusu nedir olayın

Root oluyor.Ama garip bir root.Sytem.img-boot.img-recovery.img gözükmüyor.Sadece görünen dosyalara okuma-yazma yetkisi alıyosun.Yani root olsa ne olmasa be bir anlamı kalmıyor.

az daha beklemek mi gerekiyor hocam, tavsiye eder misin şu anda root u
  • Tek problem büyük gelmesi, yaz olunca daha da hissetirdi

Yoksa bukadar sorunsuz cihaz kullanmadım. Bir tane bug ile karşılaşmadım.

5 veya 5.2 bir cihaz bakıyorum. Sony z2 kafamda ama okadar para vermeye değer mi diye düşünüyorum halen.

Daha önce GMD kullandım 1 sene hiç sorun yaşamamıştım.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.