Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omfarcan

Son bir haftadir telefonu sahur vakti tam dolu sarjdan cikariyorum.sabah ise gitmek icin 7 de uyandigida %86 lara kadar sari dusmus oluyor.cpu-z den baktigimda islemci %25 inaltina ve 800mhz bandi ile 1200mhz bandinda gidip geliyor.arka planda acik uygulamada yok.boyle bir sorunla karsilasan varmi?

androidde genel olarak şarj göstergesi böyledir %100 olduktan çıkarırsınız kısa süre %90a kadar düşer siz bişey yapmazsınız. %75 ile birlikte daha az şarjı gider. şimdi siz diyorsunuz arkaplanda birşey çalışmıyor ama arkaplanda çalışan o kadar program var ki :D telefonunuz sıfır ise daha uygulama bile yüklmediyseniz hatta google hesabını da açmadıysanız ancak arkaplanda bişey çalışmıyor dersiniz :)
    mesela bende facebook twitter mackolik whatsapp sürekli çalışıyor çünkü bunlar net gerektiren uygulamalar... o kısa süredeki %10-15lik düşüşü takmayın o normal bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: loveisgod

yazılanların hepsini okudum bir çoğu teknoloji bilmezlikten oluşan hatalar telefon fp ürünü olarak mükemmel bir performans sergiliyor 700 liraya muhteşem bir performans bu telefon samsung ve diğer markaların orta segmentte ya sonunu getirecek ya da fiyatlarını aşağı çekecekler.

benim yaşadığım problemler basit şeyler ciddi değil.

1. youtube hatası (güncelleme ile düzelecektir)
    2. dokunmatik ilk başta bana da garip gelmişti ama alışınca muhteşem bi fark yok her şey alışma meselesi
    3. telefonun şarjının birden %96 olması ancak bunun bi anlam ifade ettiği yok şarj muhteşem gidiyor uyku problemine rağmen hemde.
    4. ses olayı avea lı arkadaşlarla oluyor genelde o da çok nadir ben avealı arkadaşların telefonlarının çekim sıkıntısı yaşadığını düşünüyorum.

diğer bahsettiğiniz tüm sorunlar teknoloji bilmezlikten oluyor arkadaşlar ya da kurduğunuz kaldırdığınız makinanın kafasını kurcaladığınız programlarladan kaynaklanıyor. saygılar :)
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

ha bu arada benide ekleyin ;)

Hay ağzını öpeyim hocam.

Uyku sorunu bence sorun değil. Telefonun açık kaldığı süreyi gösteriyor olabilir. Telefonu bi' yarım saat kapalı tutup denemek lazım. Oradaki barda kesinti oluyor mu? Oluyorsa dediğim gibidir. Değilse sorundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: anldrms34

Arkadaşlar kulaklık performansı çok mu kötü ben şuan Xperia sola kullanıyorum onun en sevdiğim özelliği kulakçık çıkışı alırsam çok büyük hayal kırıklığı olurmu?

Kardeşim ben memnunum kulaklıktan yine abartı yorumlar gelmiş. Rezillik fln diye. 700 lira ayrı bi yerde dursun. Kulaklığı normalin belki biraz altındadır yada normaldir. Ben gayet memnunum kulağa çok iyi oturuyor ve samsung kulaklık kullanırken kulağımdan düşen kulaklık sorunum şimdi yok. Samsung kulaklığımla bir farkı yok bence ikiside bana göre iyilerdi. Üst düzey müzik dinleyeciseniz iyi gelmeyebilir. Ama bence güzel.

İyi forumlar.

• beyler 2 günde telefon kendini iki kere resetledi kendiliğinden kapanıp açılıyor snapchatten video izlerken birden yeşil bir ekran geldi sonra telefon tekrar açıldı sorun ne olabilir yazılımsal mı donanımsal mı
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Yani ben açıkcası çok şaşırdım. Böyle güzel konuşma, böyle düzgün yazı. Sizi ve konuşma, kendinizi ifade etme biçiminizi çok beğendim. Evet artık forum sitesi kullanmayı biliyorum fakat daha da iyi bilmem lazım. Çünkü her yerde bişey olunca bazen kafam karışıyor. Zamanla sizden birbaşkasından ondan bundan öğrenecem inşallah.

Yani şunu söylemek gerekirse teknoloji işi şans işi. Doğruyu söylemek gerekirse ben Babamdan korkuyorum biraz Hani eğer telefonu aldığımda bi aksilik çıkarsa ''Daha yeni aldık hemen bozdun mu?'' der. Bunun küfürlü halini düşünün. Yani bide ben bozmadım desemde inanmazlar. Benim derdim babam yani. Yani işte dediğim gibi. Siyah da olur Beyaz da. Siyah için dediğim gibi dokunmatik sorunu falan var diyorlar. Ama bir yandan da cool duruyor, ağır duruyor telefon diyorlar. Beyaz modeli için ise çizildiğinde belli olur, kir gösterir diyorlar. Beyaz modeli çok şık ve görüntü bakımından çok güzel diyorlar. Ben işte bu yüzden kararsız kaldım.

Batarya konusuda şöyleymiş onu öğrendim. Belki siz biliyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim ;

Testler sonucunda Android 5.1.1 yüklü Nexus 5, 200 saat bekleme süresi sunarken Android M yüklü Nexus 5 ise 533 saat bekleme süresi sunmayı başarmış. Buda demek oluyor ki Android M ile birlikte artık telefonu kullanmadığımız da bataryamız azalmayacak.

Yardımcı olmak ne kelime en ince ayrıntısına kadar yardım ettiniz bana. En önemlisi de beni kâle aldınız. Çok teşekkür ederim.

• Beyler telefonda ekran goruntusu nasıl aliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 4g'i bende dün aldım ve ilk intiba olarak ta oldukça memnunum açıkçası.Yalniz kafama takılan bir soru var. İlk açılışta şarjı tamamen bitirene kadar kullandım ve ardından kapalı vaziyette 8 saat şarj ettim (alırken öyle tavsiye ettiler). Ama kapalı vaziyette şarj ederken ekranin Işığı düşük derecede açıktı ve ekranda hic bir bildirim yoktu. Yani parlak bir siyah ekran vardi, tus kilidi tusuna basinca sarj dolum sekli cikiyordu, tam siyah ekranda dolum yapmadı. Önceden note 2 kullaniyordum ve kapaliyken tam kapalı dolum yapıyordu. Acaba bir sorun mu var diye merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler telefonda ekran goruntusu nasıl aliyoruz?

Ses kısma ve power tuşuna aynı anda 2-3 saniye basılı tut

• Şarj gösterge cubuğunda kalan Şarj yüzdesini niye göremiyoruz.?
    Yani %33 yazısı nasıl cıkarılır.
  • Merhabalar, telefonu alalı 1 ay olmak üzere şöyle bir sorum olacak sizlerde de var mı merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.Sorunum telefonun ısınmasıyla ilgili

1 - Arka kamerayı çok kullanmadığım için ona bişey diyemiycem ama ön kamerada 5 6 foto arka arkaya çekindiğimde telefonda bir ısınma oluyor genelde photosphere ile çekiyorum resim işleniyor fln bu sebepten bu ısınmayı normal karşıladım hep.

2 - Dün telefonun şarjı bitti tekrar açmaya çalıştım açılmadı kapandı neyse şarja takma imkanı buldum taktım direk telefonu açtım ve açılırken uygulamalar optimize ediliyor gibi bir yazı çıktı 15 dk fln bekledim bu sırada telefonun kamera kısmına yakın bir bölge (işlemci orda muhtemelen) baya baya ısındı yanıcak sandım o dereceydi.

3 - Her zaman değil belki ama telefonda konuşurken 3 - 4 dk dan sonra telefon ısısı rahatsız ediyor kulağımı, yada bi 10 15 dk ekran sürekli açık olarak fb instagram whatsapp gibi uygulamalarda gezindiğim zamanda belirli bir ısınma söz konusu oluyor.

Şu an telefonla hiç bişey yapmadım 29.4 derece gösteriyor gayet iyi sıcaklığı. Isınıyor dediğim zamanlar ise gm asistan üzerinden "self servis" - "güç yönetimi" kısmından baktığımda 38-40 derece arası oluyor ve tabiki rahatsız ediyor. Bu normal mi sizlerde de oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

Merhaba arkadaşlar 4g'i bende dün aldım ve ilk intiba olarak ta oldukça memnunum açıkçası.Yalniz kafama takılan bir soru var. İlk açılışta şarjı tamamen bitirene kadar kullandım ve ardından kapalı vaziyette 8 saat şarj ettim (alırken öyle tavsiye ettiler). Ama kapalı vaziyette şarj ederken ekranin Işığı düşük derecede açıktı ve ekranda hic bir bildirim yoktu. Yani parlak bir siyah ekran vardi, tus kilidi tusuna basinca sarj dolum sekli cikiyordu, tam siyah ekranda dolum yapmadı. Önceden note 2 kullaniyordum ve kapaliyken tam kapalı dolum yapıyordu. Acaba bir sorun mu var diye merak ettim.

Hocam 2005 yılında değiliz. Gerek yok artık 8 saat şarja falan. İstediğin gibi şarj et, tak, çıkar, tam doldurma. Farketmiyor yani.

Evet telefon kapalıyken bir bug var ekran kapanmıyor. Bende de General Mobile yazıp kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: k790i

Merhabalar, telefonu alalı 1 ay olmak üzere şöyle bir sorum olacak sizlerde de var mı merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.Sorunum telefonun ısınmasıyla ilgili

1 - Arka kamerayı çok kullanmadığım için ona bişey diyemiycem ama ön kamerada 5 6 foto arka arkaya çekindiğimde telefonda bir ısınma oluyor genelde photosphere ile çekiyorum resim işleniyor fln bu sebepten bu ısınmayı normal karşıladım hep.

2 - Dün telefonun şarjı bitti tekrar açmaya çalıştım açılmadı kapandı neyse şarja takma imkanı buldum taktım direk telefonu açtım ve açılırken uygulamalar optimize ediliyor gibi bir yazı çıktı 15 dk fln bekledim bu sırada telefonun kamera kısmına yakın bir bölge (işlemci orda muhtemelen) baya baya ısındı yanıcak sandım o dereceydi.

3 - Her zaman değil belki ama telefonda konuşurken 3 - 4 dk dan sonra telefon ısısı rahatsız ediyor kulağımı, yada bi 10 15 dk ekran sürekli açık olarak fb instagram whatsapp gibi uygulamalarda gezindiğim zamanda belirli bir ısınma söz konusu oluyor.

Şu an telefonla hiç bişey yapmadım 29.4 derece gösteriyor gayet iyi sıcaklığı. Isınıyor dediğim zamanlar ise gm asistan üzerinden "self servis" - "güç yönetimi" kısmından baktığımda 38-40 derece arası oluyor ve tabiki rahatsız ediyor. Bu normal mi sizlerde de oluyor mu?

Her telefon böyle artık. Bu az bile ısınıyor. :)

• darkest earth kullanıcısına yanıt
    Aslında sadece konuşurken ısınması rahatsız etti beni diğerlerinde işlemcinin çalışması ekranın çalışması vs normal diye çok takılmamıştım normal her cihazda varsa yapacak bişey yok .
    Yanıt için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi38

Şarj gösterge cubuğunda kalan Şarj yüzdesini niye göremiyoruz.?
    Yani %33 yazısı nasıl cıkarılır.

battery percent enabler indirin hocam
  • merhaba benide eklermisiniz
  • telefondan genel olarak çok memnunum.sadece geçen gün youtubeda video izliyordum zzzzzz diye ses yaptı ve reset attı.umarım kronik sorun değildir
  • Merhaba, telefonu aldım. Gayet iyi, memnunum.

Beni de ekleyebilirseniz sevinirim.
  • Diğer sorun ise %100 olduğunda şarjdan çektiğinizde şarj göstergesi hemen ya da 2-3 dakika içerisinde %96-97'lere iniyor.

Bu sorunun bir çözümü varmı peki

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansqr

telefondan genel olarak çok memnunum.sadece geçen gün youtubeda video izliyordum zzzzzz diye ses yaptı ve reset attı.umarım kronik sorun değildir

aynısı bende de oldu telefonu aldığımdan beri 4. oluşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

Merhaba arkadaşlar 4g'i bende dün aldım ve ilk intiba olarak ta oldukça memnunum açıkçası.Yalniz kafama takılan bir soru var. İlk açılışta şarjı tamamen bitirene kadar kullandım ve ardından kapalı vaziyette 8 saat şarj ettim (alırken öyle tavsiye ettiler). Ama kapalı vaziyette şarj ederken ekranin Işığı düşük derecede açıktı ve ekranda hic bir bildirim yoktu. Yani parlak bir siyah ekran vardi, tus kilidi tusuna basinca sarj dolum sekli cikiyordu, tam siyah ekranda dolum yapmadı. Önceden note 2 kullaniyordum ve kapaliyken tam kapalı dolum yapıyordu. Acaba bir sorun mu var diye merak ettim.

Hocam 2005 yılında değiliz. Gerek yok artık 8 saat şarja falan. İstediğin gibi şarj et, tak, çıkar, tam doldurma. Farketmiyor yani.

Evet telefon kapalıyken bir bug var ekran kapanmıyor. Bende de General Mobile yazıp kalıyor.

Telefon kapalıyken yazı çıkmıyor benim ekranda. Şarjdayken de tam kapalı simsiyah ışık felan yanmıyor. İlginç bir durum şaşırdım.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.