Merhaba arkadaşlar. Windows 7 64 bit kurdum pc ye.Herşey normal ama monitör Philips 22" 1680x1050 çözünürlükte olması gerekirken en yüksek 1600x1200 gösteriyor.Yani monitörü tanımıyor.Philips sitesinden vista sürücülerini indirdim ama nafile.Şu an 1440x900 çözünürlükte kullanıyoruz. Philips 220VW.Bunu nasıl düzeltebilirim veya tanıtabilirim.Win Update de sorunu çözmedi.
Evet güncelledim son sürücüsü yüklü.Windowsuda son güncellemesine kadar yükledim.
Device Manager üzerinden monitörün sürücüsünü tamamen (sürücü dosyaları dahil) silip, PC'yi yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz? Win7 büyük ihtimalle monitörü taniyacaktır (en azından PNP monitör olarak). Daha sonra monitörün sürücülerini tekrar güncelleyebilirsiniz.
Sorun çözülmezse son çare olarak da 1680x1050 çözünürlüğü ATI Catalysyt ya da NVIDIA Control Panel üzerinden elle eklemeyi deneyin.
İyi şanslar ,
Hocam bu sorun benim P2050N monitörümde de oldu. Tam 1 aydır serviste ve yapamadılar daha.
Ekran kartının ve monitörün driveri güncel olduğu halde düzelmiyorsa, arıza ya monitörde yada bağlantı(vga,dvi-hdmi) kablosundadır. Kabloyu değiştirdiğinizde de sorun devam ediyorsa monitörü servisine gönderin... Kolay gelsin, iyi forumlar...