Şimdi Ara

Genel Affın konuşulması sizi rahatsız etmiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siyasi partilerin bence geçtim af çıkartmalarını bu güçleri elinden alınması gerekiyor. Afların suç oranlarını hep arttırdığı ortada onu geçtim siz başkasının canını yakmış ailesinden birini öldürmüş katili ne hakla affedersiniz.. Adam birini öldürüyor zaten adalet sistemimiz yumuşak 15 sene veriyorlar iyi hal indirimi şu bu 8-9 senede çıkabiliyor. Hırsızlar yakalanmıyor yakalansa komik cezalar veriliyor şimdi bir de utanmadan af konuşuyorlar. Beni rahatsız ediyor. Bu ülkede en zor şey dürüst olmak. Vergini ödersin vergisini ödemeyene af çıkar. Suç işlemezsin hatta biri senin ailenden birini öldürür ona af çıkar, alın teriyle paranı kazanırsın ev satın alırsın diğer tarafta senelerce kaçak binada kalanlara af çıkar tapu verilir. Yani böyle bir anlayıştan güzel insanlar tabii ki çıkmaz oldu olacak Arınma günü falan yapalım senede bir gün isteyen istediğini yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 16 Haziran 2018; 9:53:49 >

• bende çok saçma buluyorum, birde kader mahkumu demiyorlar mı iyice sinir oluyorum. saçma bulduğum şeylerden biri de hapishanelerde beslenmeleri. besliyorsan çalıştıracaksın , eşek gibi sabahtan akşama kadar çalıştıracaksın bunları bedava ekmek su vermeyeceksin ama gel gör ki insan hakları saçmalığı var ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kader mahkumu oldu olacak. Hep suçluyu şirin göstermek için kullanılıyor bu ifadeler hata yapmış ponçikler falan diyelim. En basitinden Emrah Serbest adam hız yapmış, alkollü olduğu söyleniyor falan bir aileyi katletti. Evet silahı çekip vurmadı ama altında tonlarca ağırlık varken, kafası güzelken o hıza çıkıyorsa ha birini eline silahı alıp vurmuşsun ha arabayla öldürmüşsün. Bir de düşünün orada ölen babanın kardeşi olduğunu. Kardeşiniz,yeğeniniz, yengeniz ölmüş ne o kader mahkumu. Gerçekten büyük hadsizlik bu yaptıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Aynen öyle kader mahkumu oldu olacak. Hep suçluyu şirin göstermek için kullanılıyor bu ifadeler hata yapmış ponçikler falan diyelim. En basitinden Emrah Serbest adam hız yapmış, alkollü olduğu söyleniyor falan bir aileyi katletti. Evet silahı çekip vurmadı ama altında tonlarca ağırlık varken, kafası güzelken o hıza çıkıyorsa ha birini eline silahı alıp vurmuşsun ha arabayla öldürmüşsün. Bir de düşünün orada ölen babanın kardeşi olduğunu. Kardeşiniz,yeğeniniz, yengeniz ölmüş ne o kader mahkumu. Gerçekten büyük hadsizlik bu yaptıkları.
    Sinan cetinin oğlu da aynı şekilde. yaptıkları direkt olarak cinayet , başka birşey değil.ulkenin laçkası çıkmış iyice , bazı şeylerden o kadar çok iğreniyorum ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.