![]() Köyceğiz'de Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Ailesi Şikayetçi Olacak https://www.sondakika.com/3-sayfa/haber-koycegiz-de-kopek-saldirisina-ugrayan-cocugun-ailesi-sikayetci-olacak-18657810/Bacaklarini gostere gostere tahrik etmis can dostlarimizi. Hem o saatte o parkta ne isi varmis o cocugun? Sokaklar kopuslerin alanidir pis iki ayaklilarin degil. Bu zaten bir komplo kisa bir sure sonra o cocugun bacaklarini parcalayanlarin insan oldugu ortaya cikacak. |
Gene hain bir iki ayakli yavrusu kopusleri kotu gostermek icin kendini isirtti.

-
-
Alıntı
metni:Kendilerinin de hayvansever olduğunu ve evlerinde muhabbet kuşu ve kedibeslediklerini belirten aile, sokak hayvanları ile ilgili yasal düzenlemeye rağmen sokaklarda hala başıboş köpeklerin tehlike saçtığını belirttiler. Bak, kendimiz de hayvanseveriz demek mecburiyetinde kalıyor. Ben de hayvanseverim demeden, "Köpek evladımı ısırdı." diyemiyor. Yani iste gelinen nokta budur, bruder. Yani, sokaktan köpekler temizlenir ama bu kafa yapısının değişeceğine dair hiç umudum yok gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Mayıs 2025; 7:0:16 > -
Çok küçük yaşlardan beridir köpekli sokaklardan geçtim bol sokak köpekli mahallede büyüdüm. Bende mi bir sıkıntı var yoksa bu ısırılan çocuklarda mı çözemedim. Ailesi ısırılırken neredeymiş. Çocuklarda köpeklerden korkmaması adına bir bilinç yerleştirilmeli aileler tarafından. Çocuk köpekten korkmasa köpek ona saldırmayacak halbuki. Şimdi konuyla alakasız Hitlerle ilgili bir örnek vericem olmayacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstteki üye,
Hitler köpek sever bir adamdı, ama sokakta köpeğe elbette her medeni Avrupalı gibi izin vermezdi. Sokakta köpek, bir Ortadoğu ve bazı çöp Balkan ülkelerinin gerçeğidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Mayıs 2025; 17:52:37 > -
Yani bu sokakları da hep insanlar ve çocuklar işgal etmişler, bu can dostların yaşam alanı daraldı.
Yani bunların hakkı özgürce sokaklarda koşmak, coşmak, koşan 2 bacaklı canlılar oyun oynamak.
Yani hakkı bunların, kedilerle oynamak, kumlara kakalarını yapmak, bu özgürlüğü çok görüyorlar bu can dostlara.
Daha ne yapalım dostlar?
en güzeli bir "Cici Patililer Partisi" kuralım. Bu iyi fikir ,
bakarsın bir belediye başkanlığı aldık mı, sonra Cumhurbaşkanlık bile gelebilir.
Tüm barınakları sosyal mekanlara çeviririz,
tüm çocuk parklarını patili park yaparız,
tüm hastaneleri patili veteriner kliniklere çeviririz,
tüm durakları barınak yaparız,
tüm fırınları patili askıda ekmek projesi ile canlandırırız,
tüm toplu konutların yemek artıklarını patili yemekhanesine göndeririz,
tüm herşeyi patililer için yaparız....
offf gelsin özgürlük
evet IBAN yazıyorum : XXXX 5678 XXXX 0101 01
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıraktı -- 22 Mayıs 2025; 19:59:31 >
-
Bizim dernegin IBANini yazacaktim ben cabuk sil onu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin derneğin adı ne? Bizimki köptap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Mayıs 2025; 13:50:22 > -
HAYTAP kapilmis o yuzden HAVTAP
Köpek denen kurttan evrimleşmiş yapay bir türden;çocukların korkması gayet doğal.Kedilerin tırmalaması veya ısırması dahi sorun teşkil ederken özellikle çocuklara büyük acı verebilir köpeklerin sokakta olmaması gerekir.Çocuk,ailesi tarafından nasıl yetiştirilirse yetiştirilsin bu bir risktir.Sebepsiz yere de köpekler saldırabiliyor.Birçok örneği var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esas cocuklarin sokakta olmaması gerekir sen pis katliamci.
Mutlaka hocam söylediklerinizin haklı tarafları var. Lakin onlar da birer canlı ve onları görmezden gelemeyiz veya dağdan gelip bağdakini kovarcasına onları hayatlarından edemeyiz. Burada devlete ve belediyelere büyük iş düşüyor. Barınakların yapılması, hayvanların kısırlaştırılması , beslenmesi gibi hizmet ve uygulamalar yapılırsa zaten bunlar yaşanmaz. İnsanları çok güzel kontrol ediyorlar ama hayvanları edemiyorlar işte öyle bir sorunumuz var.
-
Üstteki üye, Barınakların parasını sen cebinden mi vereceksin yoksa halk mı cebinden verecek? Sen vereceksen sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Mayıs 2025; 15:44:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X