Şimdi Ara

Gençturkcell Üyeliğinin Onaysız İptali.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 farklı hattımdaki kullanıcı tanımları ve gençturkcell abonelikleri hiçbir bilgi verilmeden iptal edilmiş gözükmektedir. Müşteri hizmetleri neden iptal edildiğini göremiyorum mail at dedi. Aynı sorunu yaşayanlar varmı kontrol edebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsaglam -- 16 Ekim 2016; 14:52:28 >

• genelde yaş doldu mu direkt iptal ediyorlar 3 kez basima geldi farkli zamanlarda ;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaştan dolayı hocam onca para ödüyoruz sanki 26 yaş üstü olunca biley oluyor

• 12-25 yas in da olan biri tc kimlik no ile hatta kullanici olarak tanimlanamiyor mu?

Bende 25 yas ustuyum. Bu gnc (4+4)8gb 39 tl olan faturasiz olan tarifeye gecmeyi dusunuyodum.

Tanimlama yapamayip magdur olan var mi bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 16 Ekim 2016; 20:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.omeroglu

12-25 yas in da olan biri tc kimlik no ile hatta kullanici olarak tanimlanamiyor mu?

Bende 25 yas ustuyum. Bu gnc (4+4)8gb 39 tl olan faturasiz olan tarifeye gecmeyi dusunuyodum.

Tanimlama yapamayip magdur olan var mi bu konuda?

olur hocam neden olmasın ki? hele de faturasızdan geçeceksen havada karada olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

genelde yaş doldu mu direkt iptal ediyorlar 3 kez basima geldi farkli zamanlarda ;

3 kez

25 altına yaşını 2 kez düşürmen lazım

Mahkeme

• arkadaşlar olayın sistemsel sorun olduğunu anladım. Gnc yazıp 2222 ye gönderdiğimde zaten gençturkcellisin diyor ancak online işlem merkezinde ve müşteri hizmetlerinde gözükmüyor. 3 hattım aynı durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacFİT Hesap Devretme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 gün geçmesine karşın turkcell den hala yanıt alamadım arkadaşlar inceliyormuş. Gençturkcell e üye olmak içinde mesaj atinca "Zaten üyesiniz diyor" saçmalık. Turkcell müşteri hizmetlerine sistem hatası ile ilgili başvurularınızın tamamı uzun bekliyor. Ancak paket tanımlamaya yarıyor müşteri hizmetleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsaglam -- 20 Ekim 2016; 13:03:17 >
  • Arkadaşlar bugün turkcell den çözüm merkezi adı altında beni aradılar, hattımdaki kullanıcı tanımının ve gençturkcell aboneliğinin neden silindiğinin tespitinin yapılamadığını yapılabilecek birşeylerlerinin olmadığını ifade ettiler. Bu durumun saçma olduğunu ifade ettiğimdede yüzümüze telefon kapatıldı. Çok kaliteli müşteri hizmetleri var arkadaşların.
  • Tüm gençturkcell üyelikleri iptal edildi tek senin değil yaş doğrulaması yapıp tekrar0üye olabilirsin .26 yaş0için özel paket yapıldığı için tüm abonelikler iptal edildi .

• erpinik kullanıcısına yanıt
    bununla ilgili herhangi bir sms gelmedi. Böyle bir bilgi müşteri hizmetleri, web sitesinde ve çözüm merkezindede mevcut değil. Siz nereden biliyorsunuz ki? Ayrıca hattımdaki kullanıcı zaten 25 yaşın altındaydı.
  • Daha yeni bir hattimi turkcell yasim 28.

Kuzenin tc i ile tanimlama kullanici gostererek (19 yasinda) soyad bile tutmuyor. Gencturkcelli yaptim. Ve kampanyadan yararlaniyorum

Gnc 8 gb full 39 tl faturasiz hattini kullaniyorum.

Simdilik sorunsuz gorunuyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 21 Ekim 2016; 23:55:21 >
  • quote:

Daha yeni bir hattimi turkcell yasim 28.

Kuzenin tc i ile tanimlama kullanici gostererek (19 yasinda) soyad bile tutmuyor. Gencturkcelli yaptim. Ve kampanyadan yararlaniyorum

Gnc 8 gb full 39 tl faturasiz hattini kullaniyorum.

Simdilik sorunsuz gorunuyor !

Tanımlama kullanıcı olayı nasıl oluyor açıklar mısınız acaba ?

• Hat benim ustume 28 yasindayim.

12-25 yas araliginda birinin tc sini bul ve

Gnc tckimlikno yaz 2222 gonder.okadar

(Ornek : gnc 12345678901 )

2222 gonder.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsaglam

bununla ilgili herhangi bir sms gelmedi. Böyle bir bilgi müşteri hizmetleri, web sitesinde ve çözüm merkezindede mevcut değil. Siz nereden biliyorsunuz ki? Ayrıca hattımdaki kullanıcı zaten 25 yaşın altındaydı.

Kimse böyle bir bilgi vermez tüm Üyelikler iptal yaş kaç olursa olsun .yeniden yaş doğrulaması istiyor.

• quote:

Hat benim ustume 28 yasindayim.

12-25 yas araliginda birinin tc sini bul ve

Gnc tckimlikno yaz 2222 gonder.okadar

(Ornek : gnc 12345678901 )

2222 gonder.

Mesajla üyelik olmuyor şu an .sıkı tutuluyor galiba

• yaş süresi dolduğundan kaynaklanmıştır.
  • Arkadaşlar olay sistemdeki hata müşteri hizmetleri ile görüşerek kayıt oluşturun

• 23 yaşımdayım, gençturkcelliyim. Tarifem gnc tarifesi, hat annemin üstüne, yeni gnc tarifesine geçmek istediğimde "hat sahibinin 26 yaş altı olması diyor.

Gncye mesaj atıyorum üyesin diyor, telden gnc uygulamasına giriyorum ismim çıkıyor uygulamada.

Sistemde gncliyim ama hat sahibi ben olmadığım için hiçbir gnc tarifesine geçiş yapamıyorum.

Turkcellin başka bir saçmalığı daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Mesajla (26 ay altı tc gondererek) üye olunabiliyor mu. Son durum nedir. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Su an deneyemiyorum akşam eve gidince deneyecegim .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.