Şimdi Ara

Gençlik Kaç Yaşında Biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi,sizce bi' insana kaç yaşından sonra genç denemez.Benim bahsettiğim şey insanın kendini genç hissetmesi değil sizin onu kaç yaşından itibaren genç olarak görmediğiniz...
    örneğin x yaşında gençlikten çıkılır...

not:gençlikten kastım kesinlikle lise çağları değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Century Child -- 20 Ağustos 2011; 2:17:21 >

• yirmili yaşlar bitince gençlik biter
  • 25 ve üstü genç değildir bana göre.
  • 27 diyorum ben. Genelde evlenme cagidir.
  • 30+ bence (30 dahil )
    29 candır
  • 33 den sonra insan olgunlaşır
  • Fiziksel ve ruhsal durumunu korudun mu ki bunu yapmak için evlenmemiş olmak, iyi plan yapmak ve maddiyat desteği lazım olacak ki ruhen yaşlanıp aile babası moduna girmeyesin, 40'a kadar giderin var herhalde. Vücudunu da sağlam tuttun mu neden olmasın, 18 yaşında adamlarla şarap içen 51 yaşında emekli astsubay biliyorum...

İçindeki çocuğu yaşatıcan, hayata gerçek anlamda başladığın an sıçmışsındır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20-30 yaş arası ne zaman evlenirsen gençlik o zaman biter .. 30 dan sonra evlenemezsen gençlik bitmiş demektir artık orta yaşlısın
  • sizce 20 li yaşlarda hayata atılmış işte evlenmiş, iş kurmuş sorumluluk üstlenmiş vs. biri tüm sorumluluklarından kurtulursa tekrar genç olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Century Child -- 20 Ağustos 2011; 2:34:40 >
  • 20 de baslar 30 da biter bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

25 ve üstü genç değildir bana göre.

Ne yaptin hocam, o kadarda degil.
  • 20 de ergenlik biter 30 da gençlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: HJP

sizce 20 li yaşlarda hayata atılmış işte evlenmiş, iş kurmuş sorumluluk üstlenmiş vs. biri tüm sorumluluklarından kurtulursa tekrar genç olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

25 ve üstü genç değildir bana göre.

Ne yaptin hocam, o kadarda degil.

Türkiye'de ortalama yaş 65.
    Avrupa olsa tabi ki ortalama yaş 80 civarı, e hayat uzun.
  • ben bitti dediğimde biter benim gençliğim tamamiyle hissetmekle alakalı ve ben hep genç hissederim hahahahhahahh neler yazdım be
    zırvalık mı bilemem ama sorun çok saçma evet gerçekten rezalent bir soru ne kadar gereksiz konu dışına da gereksiz cünkü böyle bir şey bilinemez ama
    sana bir sır verimmi
    sorunun cevabı 33
    nedenini araştır bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HJP

sizce 20 li yaşlarda hayata atılmış işte evlenmiş, iş kurmuş sorumluluk üstlenmiş vs. biri tüm sorumluluklarından kurtulursa tekrar genç olabilir mi?

abinin amaç anlaşıldı
  • sen ne zman biter dersen ozaman bitmez.....beynin ne zaman biter derse ozman biter...bu da yaşadıkların,gördüklerin,çektiğin acılarla doğru orantılıdr...

ben 24 yaşındayım son 1 senedir çok fark etti hayattım...soruya kendime sorarsan evet genç hissetmiyorum kendimi
  • 7 yaşından sonra okul var gençlik biter çünkü hayat bitmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stone Cold

ben bitti dediğimde biter benim gençliğim tamamiyle hissetmekle alakalı ve ben hep genç hissederim hahahahhahahh neler yazdım be
    zırvalık mı bilemem ama sorun çok saçma evet gerçekten rezalent bir soru ne kadar gereksiz konu dışına da gereksiz cünkü böyle bir şey bilinemez ama
    sana bir sır verimmi
    sorunun cevabı 33
    nedenini araştır bulursun

Sen 33 yaşındaki metalci abi değil miydin?
  • seksenüçde de bitmiyor;bkz.Barney Stinson
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.